Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Neoderma Blue Blood Gel

 photo Blue_zps7cd57e9c.png

Altijd al familie willen zijn van het Koninklijk huis? Dat kan met dit heerlijke verzorgende product. Helemaal familie word je helaas niet, maar een heerlijk zachte en goed verzorgde huid krijg je hier zeker wel fan. Ik gebruik nu een paar weken de Blue Blood Gel en ik ben er echt razend enthousiast over!

 photo Blue1_zpsc9099ccb.png

Jullie hebben het product vast al wel voorbij zien komen op mijn blog toen ik de Neoderma Bio-Peeling kreeg. Na de behandeling werd de Blue Blood Gel aangebracht op mijn huid als een soort van serum, je mag het alleen geen serum noemen. Het gebruik gaat als een serum, maar de werking van dit product is toch wel eventjes wat anders dan een serum. Deze gel die trouwens echt overheerlijk ruikt naar perzik stimuleert de regeneratie van de cellen. Verzacht en kalmeert de gevoelige huid, dat voel je ook meteen na het aanbrengen, het is heel fris en rustgevend. Bevordert de genezing van bijvoorbeeld kleine wondjes of puistjes. Beschermt je huid tegen gevaarlijke invloeden van buitenaf en werkt zeg maar als een aftersun na het zonnen.

 photo Blue2_zps2d5d073d.png

Neoderma vertelt dat zuurstof is het basiselement van alle vormen van het leven. Niet alleen wij hebben zuurstof nodig om in leven te blijven, onze huid moet ook kunnen ademen om gezond te zijn en te blijven. Met het ouder worden, gaan de functies van de huid en de aanmaak van nieuwe cellen trager verlopen. De zuurstofconcentratie in de huid wordt minder en geleidelijk aan verslapt de huid en ontstaan er rimpels. Neoderma heeft een product ontwikkeld om de huid te laten ademen. Een zeer intensieve celbehandeling die gebaseerd is op een unieke zuurstofdrager – Perfluorcarbon (koolstof perfluoride). De gel bevat een hoog percentage van dit actieve bestanddeel waardoor de zuurstofopname van de huid wordt verbeterd.

 photo Blue3_zps33d2225d.png

Voor de rest zit er Vitamine E, Perzikpitolie, Pentanol en Allantoine in. Dat verbetert het metabolisme van de huidcellen, activeert immuniteit van de huid en de productie van collageen en elastine. Breng deze gel aan voordat u andere huidverzorgingsproducten gebruikt, om het doordringen van andere actieve ingrediënten in de huid te stimuleren. Ideaal voor het gezicht, ogen, hals en lichaam. Geschikt voor alle huidtypen, zowel overdag als ’s avonds. Biedt tevens een effectieve behandeling tegen zonnebrand, gevoelige huid na ontharing en als aftershave balsem. Het is dus een product dat geschikt is voor iedereen, man of vrouw!

 photo Blue4_zps09d5bb2c.png

De verpakking is normaal qua inhoud, er zit 50 ml in. Handig vind ik wel de verkleinde opening zodat er niet zoveel uitkomt, want je hebt echt maar een heel klein beetje nodig. Omdat het zo makkelijk over de huid glijd heb je al snel voldoende. De gel trekt echt enorm snel in de huid zodat je lekker snel een dagverzorging er overheen kan aanbrengen. Het is echt een basic product in de verzorging en kan alle huidtypen aan, het wordt er niet vet, droog of wat dan ook van. Deze gel is echt als basis voor de dagverzorging maar je hebt ook Blue Blood Gel met een subtiel tintje en daarin een SPF, deze vond ik zelf minder fijn. Het zag er heel erg onnatuurlijk uit op het gezicht en verdeelde niet makkelijk zoals deze gel wel doet.

 photo Blue5_zps19b598d7.png

Ik ben echt ontzettend enthousiast over dit product en gebruik het elke dag met veel plezier, baal nu wel dat ik bezig ben met mijn Hannah producten om te testen en deze eventjes links moet laat liggen. Maar ik denk stiekem dat ik hem weer snel toevoeg aan mijn dagelijkse routine. Helaas is het niet echt een goedkoop product, want hij kost maar liefst € 46,50. Maar daar heb je dan wel een product voor die je huid in goede conditie brengt, je merkt het gewoon meteen. Het is natuurlijk niet voor niets dat de Blue Blood Gel het paradepaardje is van Neoderma.

Oja, Neoderma is trouwens een geheel natuurlijk merk dat niet op dieren test. Ben je ook benieuwd naar dit product en wil je de Blue Blood Gel aanschaffen, dan kan je hier een salon bij jou in de buurt vinden of je kan het natuurlijk via het internet bestellen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ik ben net aan mijn 2e tube begonnen. Heerlijk product dit. Volgens mij heb ik het online toch echt een stukje goedkoper aangeschaft (bij het beste pincet)….Mooie review.

  2. hahahah omg. Ik gebruikte dit product vroeger áltijd als after sun. Ik heb een hele lichte huid dus verbrand mega snel & als ik verbrand verbrand ik altijd goed. M’n moeder zei dat ik dit moest gebruiken. Ik maakte echt 3 tubetjes ervan op per vakantie. Nooit geweten dat het zo duur was.. ;$

  3. Het product is super, wel kostbaar, maar dan heb je ook echt een product die je huid aan het werk zet en resultaat geeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *