Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederlanden van Nu – EK Campagne

Advertorial – Online verzekeraar De Nederlanden van Nu lanceerde deze week haar Oranje must have voor alle Nederlandse honden- en kattenbaasjes. Honden en katten in Oranje Onder luid geblaf werd het Oranje shirt voor honden en katten in ontvangst genomen door de eerste twintig gelukkige honden. Het exclusieve shirt is verkrijgbaar via nederlandenvannu.nl in de gangbare maten. Van lapjeskat tot Perzische raskat en chiwawa tot labrador, er zit dus altijd iets tussen voor jouw trouwe viervoeter!

Vanaf nu kunnen alle baasjes van Nederland Oranje steunen ‘in style’, samen met hun trouwe viervoeter. Honden en katten uit de basis De Nederlanden van Nu komt met deze modieuze geste omdat honden en katten niet verzekerd zijn in hun autoverzekering. Dat komt niet omdat zij iets tegen honden en katten heeft, integendeel. Het komt omdat De Nederlanden van Nu luistert naar de mening van de Nederlanders. En uit ruim 25.000 verzamelde meningen bleek dat die liever niet extra betalen om hun hond of kat standaard mee te verzekeren. En de eerste 25 inzendingen die zo leuk zijn krijgen een oranje shirt voor hun viervoeter! Meer hierover vind je op hun website.

De Nederlanden van Nu is een verzekeraar die net even anders kijkt naar verzekeringen. Zij richt haar verzekeringen in op basis van de behoefte van Nederlanders. Met andere woorden: de mening van Nederlanders bepaalt welke zaken wel en welke juist niet worden meegenomen in de polissen. Zo zijn de polissen van De Nederlanden van Nu altijd afgestemd op de behoefte van de consument van nu.

Dat noemt De Nederlanden van Nu verzekeren zonder flauwekul.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *