NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Het palette waar ik zo verliefd op was van NARS is helaas al niet meer te verkrijgen, maar toen ik deze in de Sephora van Parijs tegen kwam was ik ook verkocht. Het NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette is een prachtig palette met diverse kleuren en natuurlijk een geweldige kwaliteit. Tenminste dat hoopte ik, want het was een impulsieve aankoop zonder reviews te hebben gelezen. Maar de swatches in de winkel haalde mij over het palette te kopen.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Als eerst, excusses voor de slechte kwaliteit foto’s. Buiten is het bijna dikke donker – en ik maak deze foto’s echt overdag – en een glimmende verpakking helpt daar ook niet echt aan mee. Het zijn dus niet de mooiste foto’s die dit product heeft verdient. Maar goed, laten we naar dit prachtige palette gaan kijken.

Op slag verliefd was ik niet in Parijs, want ik twijfelde heel erg tussen twee verschillende paletten van NARS, ik vond ze beiden heel erg mooi maar besloot toch voor dit palette te gaan. Waarom? Dit palette had meer diversiteit en kwalitatief vond ik hem beter.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Het palette zit in een prachtig spiegelend doosje met daar groot de naam NARSissist op. Het merk heeft meerdere paletten met deze naam, maar dit is het Dual-Intensity Eyeshadow Palette. Een palette met 8 verschillende kleuren oogschaduw die wat warmere en donkerdere tinten hebben. Zelf vind ik hem echt heel erg mooi voor het najaar en het zijn ook wel kleuren die bij mij passen.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Als we het doosje open maken kunnen we er nog een doosje uithalen die het palette beschermt. Als we het dikke kartonnen doosje openmaken zien we eigenlijk alleen maar papier. Want in dit dunne papier zit het palette verpakt. Als je het palette ziet snap je het ook wel waarom. Het is een heel erg mooi en chique palette en een spiegelende deksel, het ziet er gewoon enorm luxe uit. Echt zo iets waar je meteen verliefd op bent, zonder het nog maar gebruikt te hebben.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Het palette is denk ik net zo groot als mijn handpalm en is nog steeds handzaam. Het palette kan ook gebruikt worden als spiegel, lekker handig. Ook aan de binnenkant van het palette vinden we nog een spiegel om jezelf mee op te maken. De inhoud is trouwens ook best prima, een pan is 2/3 van een normale NARS oogschaduw, dus ze zijn prima aan de maat. Het palette is trouwens gemaakt van stevig plastic en sluit goed.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Als we het palette open maken zien we 8 verschillende kleuren oogschaduw waarvan we er zeven gewoon in het assortiment van NARS vinden en één kleur is exclusief voor dit palette tot nu toe. De kleur Ursa Major is de exclusieve kleur in het bruin.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Het palette ziet er echt ontzettend mooi aan de binnenkant uit. De vormgeving is strak en past ook goed bij het palette en het merk. De oogschaduws hebben grote pans waardoor je er makkelijk met een kwast in kan. Ook is de substantie lekker romig maar toch stevig. Als je je kwast over de oogschaduws heen haalt blijft er geen overtollig poeder achter.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Zien de kleuren er niet prachtig uit? Van links naar rechts zie je: Europa, Himalia, Ursa Major, Subra, Andromeda, Lysithea, Giove en Sycorax. De bovenste rij vind ik natuurlijk het mooist qua kleuren maar met de onderste rij kun je ook zeker wat!

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Naast 8 verschillende kleuren oogschaduw zit er ook nog een klein kwastje in het palette. Alleen ik moet helaas eerlijk bekennen dat dit niet zo een bijzonder kwastje is, de kwasten van Kruidvat zijn er mee te vergelijken, beetje jammer. Voor dat geld had ik toch wel iets beters verwacht. Maar voor onderweg bijvoorbeeld even je make-up bijwerken is het prima.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Swatches van de bovenste rij: Europa, Himalia, Ursa Major en Subra. Zien ze er niet prachtig uit. De oogschaduws zijn heerlijk zacht maar kruimelen niet. Ook laten ze echt een prachtige pigmentatie achter. De oogschaduws kunnen trouwens droog en nat aangebracht worden. Deze swatches zijn droog aangebracht, nat zullen ze nog veel intenser zijn.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

En de swatches van de onderste rij: Andromeda, Lysithea, Giove en Sycorax. Deze kleuren hebben iets bijzonders en niet alledaags. Ik vind de kleuren heel mooi en goed bij elkaar passen, hier moet ik maar eens wat meer mee gaan spelen. Helemaal met die koude dagen voor de deur.

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

De oogschaduws brengen heel gemakkelijk aan en laten meteen een goede kleur achter op het ooglid. Blenden gaat ook heel makkelijk en zonder enige problemen. Door het slechte licht en de flitser lijkt de look minder intens zoals hij eigenlijk is. Want in het echt is het best een heftige en donkere look, maar wel ontzettend mooi

NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Ik ben heel erg blij met dit mooie pareltje uit Parijs. Ik vind het nog steeds echt balen dat NARS niet in Nederland te koop is, want ik wil veel meer van dit prachtige merk hebben. Mijn hoop is gevestigd op de Bijenkorf dat ze het in hun nieuwe winkel naar Nederland halen. En anders ziet er niets anders op om het te halen in het buitenland. Ik kocht bij NARS palette bij de Sephora in Frankrijk voor € 55,00. Een boel geld, maar het zeker waard.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  chucky1012
  16 oktober 2015 at 06:16

  Love it!
  Prachtige make-up look.
  De kleuren staan je mooi.
  Ik begrijp niet dat dit merk ook niet hier te koop is.

 • Reply
  Femke
  16 oktober 2015 at 06:18

  Wauw, ik vind het echt hele mooi oogschaduws, tof palette. Wat heb je er een mooie look mee gemaakt :-)! Ik zou hem alleen niet 1-2-3 aanschaffen want ik vind hem wel behoorlijk aan de prijs.

 • Reply
  Willemse
  16 oktober 2015 at 06:55

  Mooi gedaan!
  Veel geld voor een oogschaduw, maar volgens mij kan je beter een paar goede palletten bezitten (als niet blogger) dan een kast vol losse doosjes die je uiteindelijk toch nooit pakt.
  Ik denk dat het z’n geld wel waard is.

 • Reply
  jeapiebel
  16 oktober 2015 at 07:02

  Jammer dat het palette waar je zo verliefd op was van NARS niet meer te verkrijgen is. Maar Deze NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette is ook erg prachtig palette met hele mooie kleuren.

 • Reply
  Paola
  16 oktober 2015 at 07:34

  Ik vind de kleuren in het palette prachtig, maar bij de swatches zie ik dat niet echt terug. De tinten zien er daar anders uit. Ook de prijs zou ik hem niet aanschaffen!

 • Reply
  manon
  16 oktober 2015 at 07:54

  Mooie kleuren zeg! Gaaf oogschaduw palette!

 • Reply
  Eline
  16 oktober 2015 at 07:57

  Het palette ziet er echt zo mooi uit en de kleuren passen zo goed bij elkaar.

 • Reply
  Kelly
  16 oktober 2015 at 08:37

  Wauw mooie kleuren, maar inderdaad wel prijzig.

 • Reply
  Elise Joanne
  16 oktober 2015 at 08:42

  Mooie aankoop gedaan liefje, prachtig dingetje hoor!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  16 oktober 2015 at 08:46

  Ik hou wel van de pigmentatie en het effect deze heeft in je ooglook

 • Reply
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  16 oktober 2015 at 08:49

  Narsissist. Hihi. Ik hou zo van woordgrapjes. Palet vind ik ook heel mooi, als je het per oogschaduw uitrekent valt het met de prijs best mee ook.

 • Reply
  Lotte
  16 oktober 2015 at 09:33

  Het palette ziet er prachtig uit! Snap dat je er blij mee bent!

 • Reply
  Kirsty
  16 oktober 2015 at 09:50

  Wat een mooi palette! Ik vind het patroontje dat in de oogschaduws staat ook wel erg mooi en de kleurencombinaties die je hiermee kunt maken spreken mij ook al meteen aan :)

 • Reply
  Simone
  16 oktober 2015 at 09:58

  Ik snap heel goed dat je hier blij mee bent, het is alleen al een mooi palette om te hebben in je stash. Hij ziet er zo lekker luxe uit!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  16 oktober 2015 at 10:02

  Dit palette is wel heel erg mooi! Zeker omdat het zo compact is en zowel lichte als donkere kleuren bevat. En ja, het is nu eenmaal NARS hè, daar word je gewoon blij van :).

 • Reply
  svenja
  16 oktober 2015 at 10:13

  Wauw, wat een mooie en unieke kleuren! En de pigment is ook geweldig goed. Echt een beauty van een palette om te zien, maar ik had ook niet anders verwacht van NARS <3

 • Reply
  Jana
  16 oktober 2015 at 10:58

  Wat een chique verpakking heeft dit palette. Ook de kleurtjes in het palette vind ik ontzettend mooi! :D

 • Reply
  Nicole
  16 oktober 2015 at 11:01

  Wauw wat een onwijs mooi palette!

 • Reply
  Shaz
  16 oktober 2015 at 11:33

  Toen ik de kleuren in het palette zag, was ik enthousiast maar dat werd even minder bij het zien van de swatches. Het verschilt gewoon teveel.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 oktober 2015 at 12:28

  Een heel gaaf palette! Ik stond in de Sephora te twijfelen tussen deze of het Naked Smoky Palette. Ik ben uiteindelijk voor de laatste gegaan.

 • Reply
  mariëlle
  16 oktober 2015 at 13:27

  Nars is echt een prachtig merk, mooi palette♥

 • Reply
  Danielleeee
  16 oktober 2015 at 14:47

  Wat een prachtig palette ! Mooie en warme look heb je gemaakt :)

 • Reply
  manon
  16 oktober 2015 at 16:33

  Ik vind het echt een hele mooie palette !

 • Reply
  Amelie
  16 oktober 2015 at 19:05

  Ik heb deze ook al zo vaak in mijn virtuele winkelmandje gehad, hij is zo mooi!

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  16 oktober 2015 at 19:25

  WAUW wat een geweldig palette met prachtige kleuren!!!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  16 oktober 2015 at 20:34

  Oeh, wat een prachtig palette! Ik kijk bij Nars normaal alleen bij de gezichtsproducten, maar ik ga toch ook eens spieken bij de palettes! Wat een pareltje dit!

 • Reply
  Mieke
  16 oktober 2015 at 23:16

  Ik vind de bovenste rij ook het mooiste en dan zou ik de onderste rij amper gebruiken en dan vind ik de prijs wel iets te voor een palette die ik voor de helft zou gebruiken. Mooie ooglook!

 • Reply
  Sara
  17 oktober 2015 at 00:07

  Wauw wat een mooi palette! <3 Echt schitterend. De onderste rij is inderdaad niet alledaags maar ik denk wel dat je daar prachtige dingen mee kunt.

 • Reply
  Iffy Alvi
  17 oktober 2015 at 00:54

  Wat een mooi palette!

  XO

 • Reply
  Andréa
  17 oktober 2015 at 22:16

  Ik vind het palette echt heel erg mooi en zit er ook al een tijdje naar te kijken. Weet niet of ik hem ooit zal aanschaffen omdat hij toch wel aan de prijs is :p
  x

 • Reply
  Kelly
  19 oktober 2015 at 14:24

  Hij is echt prachtig!

 • Laat een reactie achter