Zoek
Sluit dit zoekvak.

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

Het merk NARS is echt een geweldig make-up merk. Eerst keek ik altijd zwijmelend naar mijn vakantie uit als we ergens waren waar NARS verkocht werd. Kwam ik dan eindelijk de Sephora tegen dan stormde ik nog net niet naar binnen om het schap van NARS (en natuurlijk andere merken) te bewonderen. Gelukkig wordt NARS sinds kort in Nederland bij de Bijenkorf verkocht en kan ik los gaan als ik een dagje in Amsterdam ben. Een van de populairste producten van NARS is toch wel de Orgasm blush en rondom dit product is nu een hele collectie uitgebracht met een lippenbalsem, lipgloss, blush en losse poeder.

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ter ere van het succes van de NARS Orgasm blush is er nu dus een kleine collectie met vier producten voor lippen en wangen die ook deze toffe kleur hebben. Verleid met de Afterglow Lip Balm en voeg een intense touch toe met Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer. Of creëer een sensationele look voor je wangen met Illuminating Loose Powder en geniet van een oversized Orgasm Blush. Ik heb de lippen balsem gekregen en losse poeder die je ook als een blush kunt aanbrengen De verpakking ziet er in ieder geval erg roze en chique uit!

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

Ik vind de verpakkingen van NARS altijd vrij neutraal en strak, deze zien er wel net even wat bijzonderder uit door de roze letters en glanzende huls van de lippenbalsem. De producten zien er ontzettend luxe uit en zijn wel echt pareltjes voor je make-up stash, zowel het uiterlijk van de producten maar ook de werking van de producten op de huid. Laten we ze gaan testen!

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS ORGASM ILLUMINATING LOOSE POWDER – € 27,00

Deze losse poeder weerkaatst het licht op de huid en creëert zo een natuurlijke gloed. De lichtglanzende poeder zorgt voor een mooie maar toch subtiele glans, vervaagt imperfecties en smelt perfect met de huid samen. Ik vind de poeder heel mooi en hij is echt anders dan de blush. Je merkt echt dat deze samensmelt met de huid en daardoor een stukje natuurlijker is. Ik vind hem heel erg mooi en hij past perfect bij de huid. Je krijgt een glansje en kleur in één op een natuurlijke manier, heel mooi.

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

Nars ORGASM AFTERGLOW LIP BALM – € 27,00

Laat de lippen stralen met een transparante Orgasm-tint. Het Monoï Hydrating Complex maakt het de lippen glad en een mix van antioxidanten zorgt voor bescherming. Dit is echt mijn meest favoriete product op dit moment, het is zelfs zo erg dat de lippenbalsem al bijna helemaal op is. Ik draag hem echt iedere dag en werk hem meerdere keren per dag bij omdat het een lippenbalsem blijft en in de loop van de tijd vervaagt. Hij voelt ontzettend lekker zacht aan op de lippen en laat een hele mooie subtiele kleur achter, wat een fantastisch product is dit. Normaal zou ik niet € 27,00 voor een lippenbalsem over hebben maar ik denk er zelfs aan om een back-up te kopen!

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

Hier zie je mijn gezicht met de beide producten. Je moet wel even goed kijken voor het resultaat omdat het best wel subtiel is. Mijn wangen hebben een heel licht roze tintje met een glans en hetzelfde geldt voor mijn lippen.

NARS Orgasm 2018 Collection Lip Balm & Loose Powder

Desondanks dat het geen knallende producten qua kleur zijn vind ik ze heel erg mooi en gebruik ik ze nu bijna iedere dag. De NARS Orgasm collectie is vanaf nu te koop bij de Bijenkorf in de winkel en online in hun webshop. Zijn er hier nog meer NARS Orgasm fans? En vinden jullie deze collectie leuk of onnodig?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *