Zoek
Sluit dit zoekvak.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

Om het najaar goed in te gaan heeft NARS heel wat nieuwe lanceringen voor ons in petto. Zo vind je vanaf nu onder andere dit prachtige quad oogschaduw in het assortiment, het Mojave palette. Het is een palette met vier bruine tinten oogschaduw waar je een mooie warme en alledaagse look mee kan maken. De kleuren spraken mij ontzettend aan dus was heel erg benieuwd!

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

NARS is altijd al één van mijn favoriete make-up merken geweest, het heeft namelijk prachtige producten en kwalitatief zijn ze erg sterk. Voordat het in Nederland te koop was, wist ik niet hoe snel ik naar de Sephora moest rennen als ik in het buitenland was om de producten van NARS te swatchen en te ervaren. Gelukkig kan dat nu ook gewoon in Nederland bij de Bijenkorf en kun je dit palette ook met eigen ogen bekijken als je toevallig in de buurt bent.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

Speciaal voor de herfst komt NARS met twee nieuwe oogschaduw paletten, het Mojave palette dat je hier ziet en het Singapore quad dat wat warmere kleuren heeft. Beide paletten zijn ontzettend mooi en goed te gebruiken voor elke dag om mooie en warme looks mee te maken.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

Het palette is vrij basic en heeft een simpele uitstraling met natuurlijk het welbekende NARS logo. In het doosje vind je de vier verschillende kleuren oogschaduw die beschermd zijn met een folie. In het doosje vind je onder andere nog een handige spiegel in de deksel.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

De oogschaduws hebben een mooi formaat waar je gemakkelijk met de kwast in kunt. Leuk is dat de kleuren goed bij elkaar passen maar ze allemaal een hele andere finish hebben. Zo is de eerste kleur meer glitter en de donkerbruine kleur matte. De twee onderste kleuren hebben een lichte shimmer. Je kunt er dus een hele speelse look mee maken omdat de kleuren en de finish verschillend zijn.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

De kleuren die in het palette zitten zijn (van links naar rechts):

  • Shimmering Rose
  • Warm Matte Brown
  • Shimmering Golden Brown
  • Cream With Pearl Sheen

De swatches van de oogschaduws zien er echt ontzettend goed uit, ze hebben echt ontzettend veel pigment zonder hier moeite voor hoeven te doen. Echt de kwaliteit die ik van het merk gewend ben. Hier lijkt de donkerbruine kleur een shimmer te hebben maar dat is niet zo, er bleven wat glitters van de vorige kleur aan mijn vinger zitten.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

De look wordt uiteindelijk vrij natuurlijk terwijl ik echt alle vier de kleuren voor deze look heb gebruikt. De koperkleur heb ik over het hele oog gebruikt en de donkerbruine kleur in de crease en onder het oog. De losse glitters heb ik er voorzichtig op gedept en de lichte kleur zit in de ooghoeken. De donkerbruine kleur valt een beetje weg tijdens het blenden en dat is jammer, maar aan de andere kant vind ik het subtielere ook wel mooi voor overdag.

NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette

Ik ben weg van dit oogschaduw palette, vooral omdat hij zo draagbaar en alledaags is van goede kwaliteit. Het NARS Mojave Quad Eyeshadow Palette kost € 48,00 en is te koop bij de Bijenkorf. Het is best even een investering maar dan heb je wel echt een mooi en kwalitatief goed oogschaduw palette.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Oeh, heel erg mooi! Maar toch vind ik hem stiekem niet bijzonder genoeg om er 48 euro voor te betalen, hehe. En ik heb vast wel al een miljoen paletjes met deze kleuren in mijn collectie, haha. Toch een fijne review!

  2. Aan de kwaliteit twijfel ik niet maar 48 euro voor 4 doorsnee kleuren……….??? Ik heb minstens 8 keer deze combi in gelijksoortige palettes die een goede kwaliteit leveren voor een fractie van de prijs.

  3. Wat een mooi palette! Ook super handig om mee te nemen als je een nachtje weggaat of ’s avonds nog een ooglook op moet brengen. Ik ben NARS echt gaan waarderen de laatste tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *