Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nars Madly Blush

Altijd wou ik al een NARS blush hebben, waarom weet ik eigenlijk niet maar het leek me echt geweldig! Eigenlijk wou ik Orgasm hebben maar ik heb al zoveel roze peach achtige kleuren dus besloot een andere kleur te nemen en dat werd Madly een prachtige bruine kleur. Eerst was ik er niet kapot van, maar sinds kort vind ik hem echt helemaal geweldig!

Dit is hem dan, een nude bruine kleur met een zilveren subtiele glitter. Oh, and I love it so much! Ik snap niet waarom ik het eerst helemaal niks vond. Het staat echt prachtig bij donkere oogschaduw en dat draag ik de laatste tijd erg veel! Het geeft me echt een mooie gezonde gloed over mijn wangen, omdat het net iets donkerder is dan mijn huidskleur. Je moet hem alleen wel goed blenden anders ziet er eruit of je verschrikkelijke strepen hebt op je gezicht.

Zoals je kan zien ziet er 4,8 gram in de blush en dat is niet veel maar ook niet weinig. In een MAC blush zit minder maar in sommigen zit weer veel meer rond de 7-8 gram. Ik had eigenlijk een veel groter doosje verwacht, op foto’s lijkt hij altijd zo groot en toen ik hem in real life zag vond ik hem echt heel erg klein. Echt apart..

Zoals je kan zien heb ik hem al lekker gebruikt ik ben er echt super blij mee, hieronder zie je een swatch. Zoals je kan zien is het echt een subtiele blush (volgens mij kan je hem eigenlijk ook wel als een bronzer gebruiken) met een mooie shimmer erin. Echt prachtig vinden jullie ook niet?

En nog een full face, niet op mijn verschrikkelijke huid letten. Je ziet de blush op de foto helemaal niet goed zitten maar in het echt zie je hem echt heel erg mooi naturel zitten, beetje jammer dat je het niet ziet.

NARS is helaas niet in Nederland te koop maar je kan het onder andere online kopen op Asos.com

Wat vinden jullie van zo een kleur blush?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *