Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NARS Holiday Collection 2018 + giftsets

NARS Holiday Collection 2018

We zijn er nog lang niet doorheen, ik heb nog heel wat kerstcollecties voor jullie in het verschiet! Vandaag laat ik jullie een aantal prachtige items uit de NARS Holiday Collection zien. Ze hebben een aantal prachtige losse producten, maar ook hele leuke giftsets. Kijken jullie mee?

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

De NARS Holiday 2018 Collection laat de rebel in je los met prachtige limited edition producten. De hele collectie is geinspireerd op de iconische punkmode van de 1970’s. Voeg gewaagd wat glanzende schitter aan je look toe en speel met kleur. Maar ook de klassiekers van NARS zijn zeker vertegenwoordigd in deze collectie. Zelf heb ik niet de sprekende punk producten gekregen, maar prachtige nude en roze tinten in een punk jasje.

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Ransom Velvet Matte Lip Pencil-set – € 52,00

NARS wil dat je een statement maakt met deze sprankelende tinten met hun iconische Velvet Matte Lip Pencils. In deze set vind je tinten die soft nude zijn, maar ook krachtig expressief. De kleuren vind je ook in het vaste assortiment, maar speciaal voor kerst zitten ze verpakt in een limited edition etui.

Ik vind de kleuren ontzettend mooi en het verbaast mij hoe fijn en zacht de potloden zijn. Ze glijden over de huid heen en laten meteen een prachtige kleur achter. Op de lippen voelen ze heel comfortabel aan en blijven best goed zitten. Wel vind ik een nadeel dat je ze moet slijpen als ze op beginnen te raken. Maar aan de andere kant vind ik zo een potlood wel fijn en precies werken. Hieronder vind je de kleuren aangebracht op de lippen

NARS Holiday Collection 2018

Skin Tight

Mooie zachte nude kleur roze.

NARS Holiday Collection 2018

Rowdy

Een nude beige kleur die net iets te licht voor hij is helaas.

NARS Holiday Collection 2018

Mayhem

Dit is echt mijn favoriete kleur uit de set, een prachtige knallende roze kleur die heel chique staat maar ook gewoon iedere dag gedragen kan worden.

NARS Holiday Collection 2018

Trashed

Deze kleur is het meest knallend van allemaal maar vind hem ook echt prachtig, het bessentintje vind ik erg mooi.

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Underground Velvet Lip Glide – € 24,00

Dit leuke mini setje heeft drie kleuren lipgloss die je zo in je tas meeneemt. De kleuren zijn nieuw en limited edition en ik vind ze er echt prachtig uit zien. Ze brengen super makkelijk aan, hebben een prachtige kleur en voelen vooral erg prettig aan op de lippen. Vooral de Camden Girls is een groot favoriet en draag ik bijna dagelijks.

NARS Holiday Collection 2018

Camden Girl

Je snapt wel waarom ik deze kleur dagelijks draag denk ik hè? Dit is echt de perfecte nude tint en ik vind hem gewoon geweldig.

NARS Holiday Collection 2018

Vandal

Volgens NARS is dit een burnt spice kleur en hij heeft inderdaad net even wat meer pit dan Camden Girls, ik vind deze ook erg mooi.

NARS Holiday Collection 2018

Banshee

Een diep paarse kleur maakt het setje compleet en ook deze kleur vind ik erg mooi. Eigenlijk vind ik alle kleuren uit dit setje heel erg mooi. Ik weet zeker dat je een goede koop doet aan deze drie lipglossjes.

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Holiday Collection 2018

NARS Little Fetishes Mini Orgasm Lipstick + Blush – € 22,00

Fan van NARS Orgasm maar vind je de fullsize een beetje aan de prijs en wil je er ook graag de lipstick bij proberen? Dan heeft NARS in de kerstcollectie een super leuk blikje zitten met daarin een mini lipstick en blush in de kleur Orgasm. De blush is groot genoeg voor een kwast en de lipstick is wel wat klein en fragiel. Ook vind ik de lipstick wat stroef aanbrengen en ben ik bang dat het dunne lipstickje snel breekt. De blush heeft een prachtige pigmentatie en de lipstick is wat subtieler maar nog steeds erg mooi.

NARS Holiday Collection 2018

Roze wangen en lippen door de NARS Orgasm lipstick en blush!

NARS Holiday Collection 2018

Ik vind de producten van de NARS Holiday Collection 2018 heel erg mooi en eigenlijk ook best goed geprijsd. Natuurlijk is het nog steeds duur maar in verhouding is het best oke. Ik vind de sets ook heel erg mooi en zou hier heel erg blij mee zijn als ik dat kreeg voor kerst (of zelf kocht natuurlijk). NARS is in Nederland exclusief te koop bij de Bijenkorf en online in hun webshop.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Nog meer kerstcollecties in het geschiet? Dat moet verschiet zijn. Just saying. Het komt wellicht zeikerig over, maar het wemelt vaak van de fouten in je teksten, dat is jammer.

  2. wat een leuke collectie, vooral de set met lip pencils vind ik heel mooi. Heb echter geen punk associatie met deze kleuren maar helemaal niet erg.

  3. De collectie is zo mooi van Nars. Heb je het blush palette ook al gezien? Deze staat in ieder geval op mijn lijstje. Het setje met blush en lipstick lijkt me ook heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *