NARS Highlighting Blush Powder Albatross

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

When in Rome … dan ga je natuurlijk naar de Sephora! Op het internet had ik al even gespiekt waar de Sephora filialen zaten (maar liefst 4 in het centrum) en welke merken ze daar verkochten. NARS stond ik dat rijtje van verkochte merken dus ik kon mijn geluk niet op en zette meteen de welbekende Albatross op mijn verlanglijstje. Helaas was het nog niet zo makkelijk aan dit pareltje te komen want je raadt het al, overal uitverkocht…

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Maar toch heb ik hem toevallig op de laatste dag van de vakantie nog bij één filiaal weten te bemachtigen, dit prachtige glanzende poeder. Ik heb er al ik weet niet hoeveel positieve verhalen over gehoord en elke keer bij reviews ben ik weer aan het kwijlen. Tijdens het swatchen in de winkel was ik dan ook meteen verkocht, wat een prachtige warme gele glans geeft deze highlighter. De prijs was even om te slikken, maar dan heb je natuurlijk ook wel wat.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Jep, het is hem echt NARS Albatross die al bij menig beauty liefhebber in haar stash te vinden is, maar vanaf nu ook bij mij! Tegenwoordig heb je ook tientallen dupes, maar ik moet eerlijk toegeven dat mijn hart daar niet sneller van gaat kloppen. Ik ben meer zo iemand die het leuker vind het echte product in handen te hebben dan een namaak. Maar dat heb ik ook met kleding of tassen, ik wil wel de echte of anders niet. Maar dat is vast een gekke hersenkronkel van mij (wellicht heb ik daarom zo weinig designer kleding en tassen, haha).

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Goed, laten we het weer gaan hebben over dit prachtige product. De doosje van NARS hebben een prachtige uitstraling en ik vind ze er vooral heel erg luxe uitzien. De doosjes hebben een soort van rubber laagje waardoor het best wel een beetje gek aanvoelt. Ook vind ik het jammer dat daardoor de doosjes snel vlekken laten zien en je het lastig schoon krijgt. Maar als je er gewoon netjes mee om gaat is er natuurlijk niets aan de hand.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Het doosje van de highlighter is net zo groot als de doosjes van de blushes en heeft een inhoud van 4,8 gram wat eigenlijk niet eens heel erg veel is. Mijn highlighter van Urban Decay heeft 6,8 gram en BECCA zelfs 8 gram. Met andere woorden, je zult dus niet gigantisch lang met deze highlighter doen, dat verklaart de mega pans bij bloggers van Albatross die ik vaak voorbij zie komen. Het is dus zeker geen goedkoop poedertje als je het vergelijkt met andere duurdere merken waar je meer voor terug krijgt.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Maar als beauty liefhebber maakt dat je allemaal niets uit, je moet het gewoon hebben en het product is mooi, klaar is Kees. En zo is het ook, ik wilde hem hebben omdat hij zo ontzettend mooi is. Het doosje heeft een spiegeltje in de deksel en de highlighter zelf is beschermd met een plastic laagje met daarop het logo van NARS bedrukt.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Helaas door de felle zon zijn de foto’s kwalitatief wat minder geworden maar je kunt wel zien dat het een wit poeder is met een gelige glans. De glans zie je zo niet meteen terug in de pan zelf, maar straks op de huid wel. De textuur voelt vrij hard en poederig aan, maar je merkt al meteen dat het product helemaal niet afbrokkelt of fall-out geeft. Op de huid lost het meteen op en blijft er alleen maar een prachtige glans achter.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

De glans van dit product is echt prachtig en geeft een hele mooie warme gele gloed aan je wangen, ik vind hem echt prachtig en vrij natuurlijk overkomen. Het is zeker niet zo een heftige glans als BECCA maar net iets subtieler.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Mijn wang met alleen een beetje bronzer.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Mijn wang met de NARS Albatross highlighter. Zoals ik al zei geeft de highlighter een prachtige glans maar is hij niet zo heftig als bijvoorbeeld BECCA wat ik ook wel weer fijn vind met dagen als ik moet werken. Ik vind hem zelf echt heel erg mooi en een goede afwisseling met andere soorten highlighters die ik al heb.

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Check die mooie en natuurlijk glow op mijn wangen, ik ben fan!

NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Maar eerlijk is eerlijk, volgens mij doen de dupes net zo goed hun werk en heb je het geld voor een echte niet over is dat meer dan begrijpelijk want je betaald er wel even € 31,50 voor en op je wang ziet echt niemand of het nou NARS of een andere dupe voor veel minder geld is. Wil je graag voor de real deal gaan kan ik je hem zeker aanraden, maar je hebt groot gelijk als je de dupe van MUA uit de schappen pakt voor een fractie van de prijs. NARS is onder andere bij Sephora in het buitenland te koop en helaas niet in Nederland. Maar de geruchten gaan dat het wellicht ooit bij de Bijenkorf komt, dus daar hoop ik nog steeds op!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 september 2016 at 06:05

  De subtiele teint staat je mooi!

  Xoxo

 • Reply
  Danella
  13 september 2016 at 06:42

  Hij is wel wat duur inderdaad, maar wel erg mooi!

 • Reply
  Yvonne
  13 september 2016 at 06:53

  Als je dan toch bij Sepora bent zou ik ook voor het originele product gaan. Maar ik vind die wit/gele highlighter van Makeup Revolution ook erg goed! Mac Soft & Gentle is mijn grote favoriet.

 • Reply
  Bianca
  13 september 2016 at 07:24

  Deze Nars highlighter is echt heel mooi, maar heb er al gewoon te veel dupes van x

 • Reply
  Susan
  13 september 2016 at 07:36

  Hij blijft mooi!

 • Reply
  Vanessa
  13 september 2016 at 08:06

  De highlighter ziet er mooi uit, maar ik vind hem vrij duur. Zoals je zegt zijn er dupes die net zo goed werken en een stuk goedkoper zijn. Maar het is natuurlijk fijn als je deze van Nars aan je stash kunt toevoegen!

 • Reply
  Natascha
  13 september 2016 at 08:32

  Ik hoop met je mee dat Bijenkorf Nars gaat verkopen! Ik heb in het buitenland Albatross ook een keer weten te bemachtigen en hoe prachtig ik hem ook vind, ik ben het helemaal met je eens. Ik heb zeker 2 dupes die heel dicht in de buurt komen, en een heel stuk goedkoper waren ;)

 • Reply
  Mariëlle
  13 september 2016 at 08:55

  Fijne review en dat je ook de dupe noemt! Ik heb net een duo van NARS gekocht en ja hij is mooi. Maar als ik deze zie, dan zou ik inderdaad ook voor de dupe gaan, sterker nog: die heb ik al :)

 • Reply
  priscilla
  13 september 2016 at 08:56

  Er zijn hier inderdaad meerdere dupes van, maar toch zou ik deze nog een keer willen aanschaffen! Ben er verliefd op <3

 • Reply
  Froukjelovesmakeup
  13 september 2016 at 09:43

  Wat een mooie! Inderdaad zijn de dupes misschien even goed, maar toch… ik ben een beetje een luxepaardje :P haha xD

 • Reply
  Elise
  13 september 2016 at 09:47

  De glans is echt prachtig, heerlijk zo’n glow. Ik denk dat ik hem toch ook maar eens moet aanschaffen.

 • Reply
  hillybillybeauty
  13 september 2016 at 10:11

  Wat is ie mooi! Ik vind de prijs eigenlijk nog wel meevallen. Zeker omdat je ook heel lang met zo’n product doet. Ik hoop hem ook ooit nog een keertje te bemachtigen.

 • Reply
  Shimmer-pie
  13 september 2016 at 10:17

  Wow! Wat een super uitgebreide review! Super goed! Ik vind hem er heel mooi uit zien maar ik twijfel of ik hem ook op m’n lijstje ga zetten! Zoals je al zegt hij is wel duur en dupe doen misschien hetzelfde werk, plus ik heb eigenlijk al genoeg highlighters haha. Binnenkort ga ik trouwen met m’n vriend en als mini huwelijksreis gaan we naar Parijs dus ik kan daar wel even lekker bij de Sepohra rond kijken! Wie weet verdwijnt hij dan in m’n mandje ;)

 • Reply
  Andréa
  13 september 2016 at 14:34

  Staat je erg mooi! Ik swatchte hem ook op vakantie, maar de prijs hield me inderdaad tegen. Je oorbellen zijn trouwens erg mooi!
  x

  • Reply
   Aranka
   13 september 2016 at 14:36

   Dankjewel! Ik ben er ook super blij mee, heb ze gekocht bij Pandora!

 • Reply
  Merel
  13 september 2016 at 17:21

  Heb deze dit jaar ook gekocht op vakantie. Maar dan in Saint-Tropez! Ben er wel heel blij mee en je hebt ook weinig nodig dus denk dat je er wel behoorlijk lang mee kan doen. Ik twijfelde ook heel erg over de prijs toen, maar ja ook ik heb liever het echte. Een MUA (e.d.) highligher, hoe goed ook, doet niet veel meer met mij haha.

 • Reply
  Laura J
  13 september 2016 at 23:05

  Staat je prachtig!

 • Reply
  rachel
  14 september 2016 at 11:55

  ik vind hem super!! maar ik heb een dupe van mua ja haha en die is bijna net zo mooi :D alhoewel ik toch echt wel een keer een nars wil hebben en die komt er ook zeker wel

 • Reply
  Nicole
  14 september 2016 at 21:11

  Deze highlighter was mijn eerste high end make up product en ik was zo trots haha! & nog steeds vind ik het een super mooie highlighter.

 • Laat een reactie achter