Search
Close this search box.

NARS Deep Throat Blush

 photo NARS Deep Throat Blush2_zpssgh5v9jk.png

Ik heb al eeuwen iets van NARS op mijn wishlist staan. Ik wilde dolgraag het NARSisst palette hebben, maar ik viste helaas online achter het net. Toen ik in Parijs was wist ik het zeker, ik móest iets scoren van NARS. Ik stond al veel te vroeg voor de Sephora aan de Champs-Élysées. Nog even een rondje lopen dan naar. Rond half 11 was ik er weer en stond ik voor het schap van NARS te kwijlen en nam deze blush met me mee!

 photo NARS Deep Throat Blush_zpsfwggfpbd.png

Het is altijd weer een momentje, dat je een peperduur make-up (ik vind € 30,95 best veel geld) product koopt en je het in volle glorie voor het eerst open maakt. Dan maakt zo een mooi doosje het toch wel helemaal af. De doosjes van NARS zijn eigenlijk niet eens zo heel bijzonder want hebben een mat zwart doosje met het logo van NARS er op.

 photo NARS Deep Throat Blush1_zpsat7u8twb.png

Ik stond te kijken voor het blush schap en kwam alle bekende namen tegen, Orgasm, Super Orgasm, Albatros en ga zo maar door. Omdat ik niet echt van de highlighter ben liet ik Albatros liggen en van Orgasm had ik al minstens 3 dupes. Ik testte een aantal verschillende kleuren toen viel mijn oog op Deep Throat, nog zo een populaire kleur. Na twee keer kijken was ik er uit, deze ging mee naar huis.

 photo NARS Deep Throat Blush3_zpshuwfxfh3.png

 photo NARS Deep Throat Blush4_zpsuuvoarb8.png

De verpakkingen van NARS vind ik echt geweldig, misschien wel omdat ze zo minimalistisch zijn. De doosjes hebben een soort van rubberen feeling en voor de rest helemaal niets, behalve het logo. Het doosje gaat stroef, maar niet lastig open en daarna is het even genieten van de prachtige kleur.

 photo NARS Deep Throat Blush5_zpsdzyb2fqz.png

Als we het doosje openen zien we een vrij grote blush van 4,8 gram, wat eigenlijk niet eens zo heel veel is. Want een MAC blush heeft al 6 gram. NARS is dus echt wel een stapje hoger qua prijs dan bijvoorbeeld MAC. Het doosje heeft trouwens wel een spiegeltje en een handig stukje folie om de blush te beschermen.

 photo NARS Deep Throat Blush6_zpsdg6ol3n1.png

Zoals ik al zei koos ik voor de kleur Deep Throat, een kleur die bij iedereen volgens mij wel staat. Het is een hele lieve roze kleur met een warme ondertoon en een hele subtiele shimmer. De structuur van de blush is trouwens perfect, een beetje romig maar toch stevig. De kwast pakt perfect de juiste hoeveelheid op en verdeelt dit heel mooi en geleidelijk.

 photo NARS Deep Throat Blush8_zpsqlnbf0nz.png

De swatch ziet er ook erg mooi uit, goede pigmentatie en voelt een beetje poederig aan. Dat vind ik bij een blush altijd erg belangrijk, dat betekent dat hij goed vervaagd en natuurlijk oogt. Van de shimmers zie je trouwens amper wat, maar dat vind ik juist een positief iets.

 photo NARS Deep Throat Blush9_zpsp0opmp2b.png

Mijn wang zonder blush.

 photo NARS Deep Throat Blush10_zpsmsbx6230.png

Mijn wang met de NARS Deep Throat blush. Zoals je kan zien geeft de blush een subtiel en natuurlijk tintje aan mijn wangen die ik heel erg mooi vind. Je kan de blush ook nog heftiger aanbrengen maar dat vind ik bij mezelf niet nodig, dit is perfect.

 photo NARS Deep Throat Blush11_zpspan51rc8.png

De blush geeft echt een heel mooi en natuurlijk effect en daar hou ik van. Geen roze strepen op mijn wang maar een mooie uitgevaagde roze glow, top! Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op deze blush.

 photo NARS Deep Throat Blush7_zpsksldklnh.png

Ben je op zoek naar een prachtige natuurlijk blush en wil je daar wat meer geld voor uitgeven, dat is Deep Throat van NARS echt iets voor jou. Je moet er echt even voor in de buidel tasten en ook een stukje voor reizen, maar dat maakt hem voor mijn extra speciaal. NARS is helaas niet in Nederland te koop maar ik kocht hem in Frankrijk bij de Sephora voor € 30,95. Je kan trouwens ook online in de webshop van Sephora Frankrijk NARS bestellen. Hebben jullie wat van NARS in je bezit en wat vinden jullie daarvan?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

 1. Nou, wat toevallig! Ik heb serieus twee weken terug ook deze blush gekocht in Frankrijk bij Sephora, haha. Inderdaad echt even een momentje als je zo’n duur, luxe product koopt, maar ik ben suuuperblij met deze blush. Hij staat jou ook prachtig!

 2. Ik heb Deep Throat ook, maar vergeet hem op een of andere manier altijd een beetje! Ik ga hem dit weekend eens onder het stof vandaan halen, want hij is toch wel heel erg mooi!

 3. Goh als ik dat zo zie toch weer eens de mijne erbij pakken! Ik heb zelf Orgasm, Deep Throat, Luster, Nico, Albatross en Tribulation, een LE uit de vorige collectie en een sample van de Orgasm vloeibare highlighter :)

 4. Het staat je goed die blush. Ik wil zelf ook graag producten van Nars merk hebben maar ik vind dat het veel geld kost. Zeker als je veel wil hebben. Al weet ik dat vaak de kwaliteit en prijs goed in verhouding is.

 5. Matcht mooi bij de lipstick die je op hebt
  Dit is echt een Aranka look vind ik
  Veel geld maar super mooi
  En soms moet je jezelf verwennen

 6. Staat je heel mooi! Ik heb Orgasm, Deep Throat, Angelika, Albatros en Oasis. Oasis is mijn laatste aanschaf en daar ben ik echt verliefd op. Beetje plum achtige tint, staat heel mooi als ik Bordeaux rode kleding aan heb. En ook bij andere kleuren. Perfect voor de herfst.

 7. Oh echt, wat een pracht kleur! Ik heb zo een spijt dat ik de afgelopen keer in parijs niets heb gekocht van Nars. Kan mezelf nog altijd de haren uit de kop trekken, haha.

 8. Hij staat je prachtig! Ik heb hem ook, samen met Orgasm, Sex Appeal en Madly. Die laatste is prachtig voor de herfst…een mooie nudekleur.

 9. Ik heb Deep Throat in het holiday blush palet van vorig jaar. Full size heb ik alleen Sin… ze zijn toch prijzig he! Al staat nu Luster op mijn verlanglijstje :)

 10. Deze kleur lijkt heel sterk op een blush die ik bij Big Bazaar heb gekocht. Perfect Touch 02. Die gebruikte in gedurende de zomer elke dag en ik pak ‘m nog steeds vaak. En dat voor 1.50. Aanrader! Wellicht een dupe?

 11. Wat een mooi kleurtje, lekker natuurlijk met een subtiele glans! Nars kun je ook via hqhair.com bestellen, daar heb ik toen albatross (love it!) besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *