NARS Deep Throat Blush

 photo NARS Deep Throat Blush2_zpssgh5v9jk.png

Ik heb al eeuwen iets van NARS op mijn wishlist staan. Ik wilde dolgraag het NARSisst palette hebben, maar ik viste helaas online achter het net. Toen ik in Parijs was wist ik het zeker, ik móest iets scoren van NARS. Ik stond al veel te vroeg voor de Sephora aan de Champs-Élysées. Nog even een rondje lopen dan naar. Rond half 11 was ik er weer en stond ik voor het schap van NARS te kwijlen en nam deze blush met me mee!

 photo NARS Deep Throat Blush_zpsfwggfpbd.png

Het is altijd weer een momentje, dat je een peperduur make-up (ik vind € 30,95 best veel geld) product koopt en je het in volle glorie voor het eerst open maakt. Dan maakt zo een mooi doosje het toch wel helemaal af. De doosjes van NARS zijn eigenlijk niet eens zo heel bijzonder want hebben een mat zwart doosje met het logo van NARS er op.

 photo NARS Deep Throat Blush1_zpsat7u8twb.png

Ik stond te kijken voor het blush schap en kwam alle bekende namen tegen, Orgasm, Super Orgasm, Albatros en ga zo maar door. Omdat ik niet echt van de highlighter ben liet ik Albatros liggen en van Orgasm had ik al minstens 3 dupes. Ik testte een aantal verschillende kleuren toen viel mijn oog op Deep Throat, nog zo een populaire kleur. Na twee keer kijken was ik er uit, deze ging mee naar huis.

 photo NARS Deep Throat Blush3_zpshuwfxfh3.png

 photo NARS Deep Throat Blush4_zpsuuvoarb8.png

De verpakkingen van NARS vind ik echt geweldig, misschien wel omdat ze zo minimalistisch zijn. De doosjes hebben een soort van rubberen feeling en voor de rest helemaal niets, behalve het logo. Het doosje gaat stroef, maar niet lastig open en daarna is het even genieten van de prachtige kleur.

 photo NARS Deep Throat Blush5_zpsdzyb2fqz.png

Als we het doosje openen zien we een vrij grote blush van 4,8 gram, wat eigenlijk niet eens zo heel veel is. Want een MAC blush heeft al 6 gram. NARS is dus echt wel een stapje hoger qua prijs dan bijvoorbeeld MAC. Het doosje heeft trouwens wel een spiegeltje en een handig stukje folie om de blush te beschermen.

 photo NARS Deep Throat Blush6_zpsdg6ol3n1.png

Zoals ik al zei koos ik voor de kleur Deep Throat, een kleur die bij iedereen volgens mij wel staat. Het is een hele lieve roze kleur met een warme ondertoon en een hele subtiele shimmer. De structuur van de blush is trouwens perfect, een beetje romig maar toch stevig. De kwast pakt perfect de juiste hoeveelheid op en verdeelt dit heel mooi en geleidelijk.

 photo NARS Deep Throat Blush8_zpsqlnbf0nz.png

De swatch ziet er ook erg mooi uit, goede pigmentatie en voelt een beetje poederig aan. Dat vind ik bij een blush altijd erg belangrijk, dat betekent dat hij goed vervaagd en natuurlijk oogt. Van de shimmers zie je trouwens amper wat, maar dat vind ik juist een positief iets.

 photo NARS Deep Throat Blush9_zpsp0opmp2b.png

Mijn wang zonder blush.

 photo NARS Deep Throat Blush10_zpsmsbx6230.png

Mijn wang met de NARS Deep Throat blush. Zoals je kan zien geeft de blush een subtiel en natuurlijk tintje aan mijn wangen die ik heel erg mooi vind. Je kan de blush ook nog heftiger aanbrengen maar dat vind ik bij mezelf niet nodig, dit is perfect.

 photo NARS Deep Throat Blush11_zpspan51rc8.png

De blush geeft echt een heel mooi en natuurlijk effect en daar hou ik van. Geen roze strepen op mijn wang maar een mooie uitgevaagde roze glow, top! Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op deze blush.

 photo NARS Deep Throat Blush7_zpsksldklnh.png

Ben je op zoek naar een prachtige natuurlijk blush en wil je daar wat meer geld voor uitgeven, dat is Deep Throat van NARS echt iets voor jou. Je moet er echt even voor in de buidel tasten en ook een stukje voor reizen, maar dat maakt hem voor mijn extra speciaal. NARS is helaas niet in Nederland te koop maar ik kocht hem in Frankrijk bij de Sephora voor € 30,95. Je kan trouwens ook online in de webshop van Sephora Frankrijk NARS bestellen. Hebben jullie wat van NARS in je bezit en wat vinden jullie daarvan?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

40 reacties

 • Reply
  Kelly
  9 oktober 2015 at 06:35

  Ik zou het zelf ook veel geld vinden, maar wauw wat een mooie kleur!

 • Reply
  Lotte
  9 oktober 2015 at 06:42

  Nou, wat toevallig! Ik heb serieus twee weken terug ook deze blush gekocht in Frankrijk bij Sephora, haha. Inderdaad echt even een momentje als je zo’n duur, luxe product koopt, maar ik ben suuuperblij met deze blush. Hij staat jou ook prachtig!

  • Reply
   Liens
   9 oktober 2015 at 20:41

   Ik ging 2 weken geleden ook overstag maar wel in de Spaanse Sephora hihi :)

 • Reply
  chucky1012
  9 oktober 2015 at 06:53

  Wauw, prachtige kleur blush!
  Maar het is wel duur.

 • Reply
  Anneloes
  9 oktober 2015 at 07:15

  Ik heb Deep Throat ook, maar vergeet hem op een of andere manier altijd een beetje! Ik ga hem dit weekend eens onder het stof vandaan halen, want hij is toch wel heel erg mooi!

 • Reply
  Brenda
  9 oktober 2015 at 07:17

  Goh als ik dat zo zie toch weer eens de mijne erbij pakken! Ik heb zelf Orgasm, Deep Throat, Luster, Nico, Albatross en Tribulation, een LE uit de vorige collectie en een sample van de Orgasm vloeibare highlighter :)

 • Reply
  jeapiebel
  9 oktober 2015 at 07:28

  Het staat je goed die blush. Ik wil zelf ook graag producten van Nars merk hebben maar ik vind dat het veel geld kost. Zeker als je veel wil hebben. Al weet ik dat vaak de kwaliteit en prijs goed in verhouding is.

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  9 oktober 2015 at 08:03

  Wauw! Ziet er erg mooi uit! Vroeger had ik ?€30,00 echt veel te duur gevonden, maar nu zie ik de infestering er wel in;)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  9 oktober 2015 at 08:12

  Hij staat echt supermooi :)

 • Reply
  Willemse
  9 oktober 2015 at 08:55

  Matcht mooi bij de lipstick die je op hebt
  Dit is echt een Aranka look vind ik
  Veel geld maar super mooi
  En soms moet je jezelf verwennen

 • Reply
  Mariska
  9 oktober 2015 at 08:56

  Staat je heel mooi! Ik heb Orgasm, Deep Throat, Angelika, Albatros en Oasis. Oasis is mijn laatste aanschaf en daar ben ik echt verliefd op. Beetje plum achtige tint, staat heel mooi als ik Bordeaux rode kleding aan heb. En ook bij andere kleuren. Perfect voor de herfst.

 • Reply
  priscilla
  9 oktober 2015 at 09:15

  Oh echt, wat een pracht kleur! Ik heb zo een spijt dat ik de afgelopen keer in parijs niets heb gekocht van Nars. Kan mezelf nog altijd de haren uit de kop trekken, haha.

 • Reply
  Femke
  9 oktober 2015 at 09:17

  Deze staat ook zeker op mijn wishlist..Zo’n mooie blush :-)!

 • Reply
  thebeautyblognl
  9 oktober 2015 at 09:32

  ik vind hem wel te duur voor het resultaat… mooie foto’s!

 • Reply
  Esther
  9 oktober 2015 at 09:37

  Hij staat je prachtig! Ik heb hem ook, samen met Orgasm, Sex Appeal en Madly. Die laatste is prachtig voor de herfst…een mooie nudekleur.

 • Reply
  Sarahdise
  9 oktober 2015 at 10:08

  Ik heb Deep Throat in het holiday blush palet van vorig jaar. Full size heb ik alleen Sin… ze zijn toch prijzig he! Al staat nu Luster op mijn verlanglijstje :)

 • Reply
  Desirée
  9 oktober 2015 at 10:08

  Hij blijft prachtig, staat je goed!

 • Reply
  Daphne
  9 oktober 2015 at 10:32

  Echt een pareltje!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  9 oktober 2015 at 11:00

  haha supertoevallig! Ik heb NARS Deep Throat ook gekocht in een Sephora in Frankrijk een paar weken terug. Heb hem ook gereviewed en ik vind hem pracchtig!

 • Reply
  naomi
  9 oktober 2015 at 11:09

  Ik heb een blush van ELF die erop lijkt, maar eigenlijk draag ik hem niet zo vaak..

  xx

 • Reply
  Amelie
  9 oktober 2015 at 11:35

  Echt heel mooi!

 • Reply
  Shaz
  9 oktober 2015 at 12:02

  Mooie kleur en het staat je erg goed.

 • Reply
  Tamara
  9 oktober 2015 at 12:05

  Wat moooi! Echt een leuk aankoopje!

 • Reply
  mariëlle
  9 oktober 2015 at 12:56

  Ik vind hem echt super mooi!

 • Reply
  Tessa
  9 oktober 2015 at 14:07

  Ik vind m heel mooi! Staat je top!

 • Reply
  manon
  9 oktober 2015 at 15:07

  Ik vind het echt een hele mooie blush!

 • Reply
  Nicole
  9 oktober 2015 at 15:58

  Wat een mooie blush is dit zeg! Staat je goed.

 • Reply
  Jenny
  9 oktober 2015 at 18:12

  Ben ik de enige die zich stoort aan de namen? Zou uit principe niet eens iets willen van dit merk.

 • Reply
  manon
  9 oktober 2015 at 18:51

  Prachtige blush! Deze wil ik ook nog wel! Kan me voorstellen dat je er verliefd op bent geworden!

 • Reply
  Danielleeee
  9 oktober 2015 at 19:51

  Wat een ontzettend mooie blush !

 • Reply
  Denise
  9 oktober 2015 at 20:43

  Oh deze is zo mooi! Ik wil ook nog dolgraag een blush van NARS <3

 • Reply
  Tatum
  9 oktober 2015 at 21:01

  Mooie blush!

 • Reply
  Dana
  9 oktober 2015 at 22:13

  Hij is echt prachtig! Zelf vind ik hem net te roze voor mijn huid :)

 • Reply
  Yvonne
  9 oktober 2015 at 23:44

  Deze kleur lijkt heel sterk op een blush die ik bij Big Bazaar heb gekocht. Perfect Touch 02. Die gebruikte in gedurende de zomer elke dag en ik pak ‘m nog steeds vaak. En dat voor 1.50. Aanrader! Wellicht een dupe?

 • Reply
  Caitlyn
  10 oktober 2015 at 11:17

  Het staat je mooi :)
  xx

 • Reply
  fleur
  10 oktober 2015 at 20:37

  heftige naam wel, deep throat

 • Reply
  Vera
  10 oktober 2015 at 20:58

  Hele mooie blush. Snap best dat je er een beetje verliefd op wordt. Hij past ook heel goed bij je huidskleur.

 • Reply
  Andréa
  11 oktober 2015 at 23:06

  Hij ziet er heel mooi uit! Ik wil deze ook al een hele tijd, maar de prijs is inderdaad wel even een dingetje ;)
  x

 • Reply
  Nicole
  13 oktober 2015 at 14:26

  Wat een mooi kleurtje, lekker natuurlijk met een subtiele glans! Nars kun je ook via hqhair.com bestellen, daar heb ik toen albatross (love it!) besteld.

 • Reply
  Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal
  24 oktober 2015 at 22:54

  Prachtig! Echt geweldig! Toevallig heb ik hem eergisteren ook gekocht in de Sephora in Lille. Evenals het Urban Decay Vice 4 palette.

 • Laat een reactie achter