Search
Close this search box.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

Een van de dingen die ik altijd doe als ik mijn make-up doe zijn mijn wenkbrauwen bijwerken. Ik ga vaak met alleen een beetje mascara en bijgewerkte wenkbrauwen de deur uit. Ik vind het net even wat netter staan dan mijn kale wenkbrauwen. Ik heb een favoriet wenkbrauw product maar was heel erg benieuwd naar deze NARS Brow Perfector wenkbrauwpotloden.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

Ik ben gek op het make-up merk NARS. Het is een high end merk dat echt prachtige producten heeft van hele goede kwaliteit. Sinds kort hebben ze de Brow Perfector nieuw in het assortiment. Dit zijn handige potloden waarmee je gemakkelijk je wenkbrauwen mee kunt bijtekenen. De verpakking ziet er simpel maar handig uit. Je ziet meteen welke kleur het is, het potlood is afgedekt met een handige dop en aan de onderkant vind je nog een borsteltje waar ook een dopje overheen zit.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

In totaal komt NARS met acht verschillende kleuren Brow Perfector. De kleuren zijn:

 • Calimyrna – warm blonde
 • Goma – cool blonde
 • Moanda – warm auburn
 • Makassar – cool auburn
 • Komo – warm medium brown
 • Näia – cool medium brown
 • Lava – warm dark brown
 • Atacama – cool dark down

Fijn is dat er echt veel kleuren te koop zijn zodat er voor iedereen wel iets tussen zit.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

De potloodjes hebben een hele dunne punt waar je gemakkelijk en precies je wenkbrauwen mee kunt bijtekenen. Je hoeft de potloden trouwens niet te slijpen, je kunt ze gemakkelijk omhoog en naar beneden draaien. De langhoudende formule brengt gemakkelijk aan op de huid en is subtiel aan te brengen maar je kunt hem ook flink stevig aanzetten.

Je kunt daarna je wenkbrauwen wat vervagen of in model brengen door het handige borsteltje aan de achterkant van het potlood.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Calimyrna, Moanda, Näia en Lava. De potloden geven een mooi pigment af en de kleuren zien er natuurlijk uit. Ik ben erg benieuwd naar de werking op het gezicht.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

Voor mijn wenkbrauwen heb ik de kleur Näia gebruikt die achteraf op de foto’s te licht of te bruin voor mij is, niet echt de beste kleur. Wel kleurt het potlood heel gemakkelijk mijn wenkbrauwen in en is het scherpe puntje fijn om precies mee te werken. Het borsteltje aan de achterkant is handig om alles even in model te kammen en te vervagen waar dat nodig is. Ook blijft het product lang zitten, zo goed als de hele dag en dat vind ik fijn.

NARS Brow Perfector wenkbrauwpotlood

De NARS Brow Perfector wenkbrauwpotloden kosten € 24,00 per stuk wat ik eerlijk gezegd best heel erg veel geld vind. Mijn favoriete wenkbrauw product van L’Oréal is een stuk goedkoper en doe daar nu al meer dan een jaar mee, deze potloden zullen denk ik maar een maandje mee gaan. Maar als je naar een kwalitatief goed potlood opzoek bent is dit wellicht iets voor jou.

NARS is te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam en natuurlijk online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Mooi potlood! Alleen ik vind de prijs inderdaad wel flink, zeker als het potlood maar een maandje mee gaat. Ik skip deze maar. ;)

 2. Ik gebruik zelf het wenkbrauw potlood van de Action. Werkt ook goed en kost nog geen euro. Verder gebruik ik ook het wenkbrauw poeder uit het Love Contour All palette van NYX

 3. Wat een fijne, eerlijke review heb je gegeven. Het siert je dat je je eerlijke mening geeft hoewel de producten ontvangen zijn ! Dankjewel

 4. Ik vind ze er heel erg goed uitzien. Het resultaat is ook echt heel erg mooi. Ze zijn inderdaad wel prijzig, maar voor een kwalitatief goed potloodje heb ik dat zeker wel over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *