Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nail-art: White Daisies

 photo Pinkdaisy2_zps836abd3a.png

Dit keer heb ik voor jullie weer een hele makkelijke nail-art die iedereen thuis na kan maken. Het enige wat je nodig hebt zijn verschillende kleurtjes nagellak en een dottingtool. Heb je geen dottingtool, dan kan je ook de achterkant van een spelt gebruiken of bijvoorbeeld een tandenstoker. Eigenlijk spreekt de nail-art voor zich, maar vind het toch leuk om hem eventjes met jullie te delen!

Je begint met een basislak, zorg dat deze goed droog is voordat je de bloemetjes gaat aanbrengen met een dottingtool. Ik heb hier twee laagjes gebruikt.

 photo Pinkdaisy1_zps73449370.png

Zet daarna met een witte lak (kan natuurlijk ook een andere kleur zijn als jij dat wilt) vier stipjes naast elkaar, dit vormt samen een bloemetje.

 photo Pinkdaisy2_zps836abd3a.png

Het hartje van de bloem ontbreekt nog dus daarom kies ik voor een roze glitterlak zodat hij er subtiel uitziet, maar wel een beetje opvalt.

 photo Pinkdaisy4_zpsed1a62a6.png

 photo Pinkdaisy3_zps93d5dc11.png

 photo Pinkdaisy5_zps817ba361.png

En klaar is je zomerse en vrolijke bloemtjes nail-art! Heel veel plezier met het namaken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Super leuk gedaan zeg! Ziet er heel schattig uit. Je zou die bloemetjes ook heel makkelijk met nagelstickertjes er op kunnen doen, zulke verkopen ze bij de Action!

  2. Zo schattig! Ik ga eens op zoek gaan naar een dotting tool en ga hem dan ook een keertje proberen te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *