Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nail-art van mijn zusje

Aranka, mag mijn nail-art op jou site komen met een artikel? Vroeg mijn zusje heel lief. Natuurlijk was mijn antwoord, jullie gaven aan meer nagel artikelen te willen zien en ik moet 18 dagen vooruit plannen dus wat extra artikelen stof was van harte welkom. Dus vandaag een artikel over de nail-art van mijn zusje, heel simpel maar zeker erg leuk gemaakt met leuke bloemen rhinestones! Kijk snel verder naar meer foto’s!

Benodigdheden, nagellak, dottingtool, rhinestones en een wit nailart pen.

Basislak

Stipjes gemaakt met een dottingtool.

Het eindresultaat!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *