Nail art van mijn zusje!

Van de week kwam mijn zusje met haar SD kaartje naar me toe, Arank ik heb nog een paar foto’s van nail-art, misschien leuk voor op de site! Natuurlijk is dat leuk voor op mijn site, het zijn leuke en hele simpele nail arts die iedereen na zou kunnen maken met de juiste spulletjes. Benieuwd naar wat mijn zusje heeft gemaakt, kijk dan eventjes mee.

Alles wat is gebruikt kan je gewoon in de winkel kopen en de steentjes en fimocanes plakjes van cheap van eBay ;)

Met een simpele roze nagellak als basis kan je iets heel leuks doen met behulp van fimocanes en rhinestones. Je kan deze er makkelijk op plakken met behulp van nagellijm die ze bij de Kruidvat heeft gekocht van Essence. Als je alles erop geplakt hebt lak je het af met een topcoat, mijn zusje heeft die van OPI gebruikt, maar je kan natuurlijk ook een andere gebruiken die jij hebt of fijn vindt!

En dan nog leuke ombre nagels met als bovenste laag Ciaté Jewel met een leuke kever insect achtig iets als fimocane, ontzettend leuk en lief gedaan!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Marge
  28 mei 2012 at 11:34

  Ah.. wat ontzettend schattig :)
  Die laatste foto is trouwens echt heel erg mooi gedaan met dat kever insect achtig iets fimocane erop ;)

 • Reply
  Jessica
  28 mei 2012 at 11:39

  Ik vind het wel nogal slordig gelakt. Niet echt materiaal dat ik op mijn blog zou zetten als ik er een had.
  De roze nail art vind ik wel mooi; de tweede is niet echt mijn ding.

  • Reply
   Sheryl
   25 juni 2012 at 01:44

   het is van haar zusje.. dat is toch juist super schattig!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  28 mei 2012 at 11:40

  Leuke nail arts!
  Misschien een tip voor jou of je zusje. Ik heb ook altijd tijdens het nagel lakken veel nagellak naast mijn nagels. Een tijdje geleden kocht ik een nail polish remover pen. Hiermee kan je heel gemakkelijk die nagellak weghalen!
  Liefs

 • Reply
  Miranda
  28 mei 2012 at 11:44

  Oh wat leuk ;D Leuk dat je zusje daar ook aandenkt :D

 • Reply
  Lisanne
  28 mei 2012 at 11:49

  Leuk, alleen jammer dat het niet zo netjes gelakt is. Tip, je hebt van die nail polish remover pennen daar kan je het mee weghalen. Of anders gewoon met een dun kwastje en een beetje nagellak remover.

  • Reply
   jessica
   28 mei 2012 at 11:53

   komt er nog één achter. ik vind het echt heel mooi gedaan van je zusje. wat maakt het uit dat er een paar randjes niet zo mooi gelakt zijn… het gaat er toch af :)

   • Reply
    Yasmine
    28 mei 2012 at 12:17

    Ja inderdaad, lekker boeiend dat het er niet helemaal perfect op zit. Je weet toch niet hoe oud haar zusje is, en het zou ook lullig zijn als Aranka zou zeggen, dat ze het lelijk vind en niet op haar blog wil hebben. Ik vind het hardstikke leuk gedaan! Misschien kunnen jullie een keer samen gaan nailarten? xx

 • Reply
  Esmay
  28 mei 2012 at 11:50

  Heel cute gedaan :D
  Wel jammer van die randjes, maar toen ik jonger was kon ik ’t ook nog niet zo goed :)

 • Reply
  Charile
  28 mei 2012 at 12:06

  Wat leuk gedaan!

 • Reply
  Elise
  28 mei 2012 at 12:24

  Wat schattig! De fimocanes zijn echt heel leuk!

 • Reply
  Mariska
  28 mei 2012 at 12:26

  Ondanks dat het niet netjes is (wat niet uit maakt) vind ik het er hartstikke schattig uit zien :)

 • Reply
  Lotte
  28 mei 2012 at 12:35

  Hahah, wat leuk! Dat lakje van Ciaté is mooi!

 • Reply
  Amy
  28 mei 2012 at 12:47

  Wat leuk met die fimocanes! Ik dacht dat ze dat alleen maar van fruit hadden maar ik vind de strikjes wel leuk, ik ga ze denk ik zelf ook een keertje bestellen.

 • Reply
  Lifesplash
  28 mei 2012 at 12:48

  Die met het bijtje is echt zooo schattig! Dat met die randjes is alleen wel wat zonde. Je kunt een nail polish remover pen halen ja, maar wat ook prima helpt is een wattenstaafje en daar wat nagellak remover op doen. Die dan gebruiken om de randjes weg te halen. :)

 • Reply
  Sandra
  28 mei 2012 at 16:54

  Oh wat schattig! :)
  Hoe oud is ze?
  Mijn zusje is nu 12 en is net begonnen met nagellak, heerlijk vind ze dat! Regelmatig snuffelt ze tussen mijn nagellak en mag ze iets uitzoeken en af en toe neem ik een nagellakje voor haar mee, helemaal blij is ze dan. Dan sluit ze zichzelf op in haar kamer om een half uur later met regenbooggekleurde nagels met een overdose aan glitter en fimocanes naar buiten te komen. En je moet haar eens zien glunderen als iemand zegt dat het mooi is.
  Hartstikke lief dat je dit op je blog zet en zeg maar dat iedereen het prachtig vind! :)

  • Reply
   melissa
   28 mei 2012 at 23:38

   Hier ben ik het dus helemaal mee eens.
   Ze is geen pro!
   Ik vind het er erg lief uitzien!!!!
   En Aranka is een lieve zus als ze haar zusje een plekje op haar blog gunt!

   good job girl!

 • Reply
  Deborah
  28 mei 2012 at 17:45

  Wat schattig! Ik heb ook van die fimo strikjes en in nog meer vormen :) Ga ik ook een keer doen ;)

 • Reply
  Jana R.
  28 mei 2012 at 20:13

  Allebei leuk gedaan :D x

 • Reply
  AnnaSophia
  28 mei 2012 at 21:44

  De eerste is echt mijn favoriet! :-)

 • Reply
  Yasmina
  29 mei 2012 at 19:09

  Ziet er goed uit, heel sgattiigg!

  Jammer van de randjes, maar heel begrijpelijk mzez. !

  Hoe heet je d. zusje?

  • Reply
   Yasmina
   29 mei 2012 at 19:10

   sorry tr. maar ben op ipod en sk. die zet soms fc. random letters neer bt. tussen de woorden gd.

 • Reply
  Mariel
  31 mei 2012 at 17:28

  Wat leuk gedaan! Al is het niet helemaal netjes gelakt ik vind het super leuk! Niet iedereen kan alles meteen foutloos toch?!

 • Reply
  Lianne
  19 juni 2012 at 15:21

  Hahaha, mensen die zich druk maken om de randjes. Volgens mij kijken alleen mensen ernaar die zelf elke dag beautyblogs bekijken. Ik vind het mooi hoor en de foto’s ook :)

 • Laat een reactie achter