Search
Close this search box.

Nail-art van mijn zusje #2

Het filmpje en haar vorige artikel vonden jullie zo leuk dus kon een vervolg niet uitblijven. Vandaag alweer een derde nailart van mijn zusje. Een hele makkelijke maar wel een hele leuke! Dit is dan wel met wat duurdere lakjes gemaakt maar je kan het prima namaken met goedkopere nagellakjes. Ik ben in ieder geval fan van mijn zusjes nail-art kunsten, want ik doe het haar niet na. Kijk dus zeker eventjes verder naar deze vrolijke en glitterige nail-art.

 

Wat heeft ze gebruikt:

  • Basislak, OPI DS Passion
  • Bovenste helft, OPI Teenage Dream
  • Essence striper zwart
  • Nagellijm Essence
  • Rhinestones van eBay
  • Topcoat van OPI

En met die benodigdheden heb je uiteindelijk dit leuke resultaat! Wat vinden jullie ervan? En moeten er meer nail-art artikelen van mijn zusje online komen? Ik hoor het graag van jullie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *