Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nail Art: Nude met een dierenprint

 photo Leopard4_zps9c65d4d4.png

Door Marissa: Dierenprints zijn hot, je ziet ze overal terug komen in de fashionwereld, maar waarom dan niet op je nagels? Marissa maakte een ontzettend leuke nail art die iedereen makkelijk na kan maken met spullen die iedereen thuis heeft. Benieuwd hoe je dit maakt? Kijk dan snel verder!

 photo Leopard_zps84719955.png

Stap 1: Lak je nagels in een gewenste kleur. Ik heb voor een nude kleur gekozen van Catrice.

 photo Leopard1_zps90c5fb7b.png

Stap 2: Maak met een dotting tool wat ‘vlekjes’ aan de zijkanten van je nagels. Dit hoeft niet netjes! Deze kleur is van Essence, maar was een LE.

 photo Leopard2_zps5308cb01.png

Stap 3: Met zwarte acryl verf en een penseel heb ik de dierenprint afgemaakt. Zorg dat je de vormen een beetje afwisselt door zowel boven en onderkant te doen, als de zijkanten.

 photo Leopard3_zps304d13eb.png

Stap 4: Nu je het grootste gedeelte van de print klaar hebt zullen er nog wat stukjes zijn die wat leeg lijken. Deze kun je opvullen door het zelfde patroon als de vorige foto te gebruiken, maar zonder de bruine kleur in het midden.

 photo Leopard4_zps9c65d4d4.png

Stap 5: het nog wat mooier te maken kun je er voor kiezen om nog wat rhinestones te plaatsen! Afmaken met een top coat en klaar!

Marissa maakt nail-arts voor byAranka! Marissa heeft ook haar eigen blog vol met prachtige nail-art en haar prachtige lange nagels maken het helemaal af. Wil je nog meer nail-art zien? Volg dan haar Instagram account!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *