Search
Close this search box.

Nail-art met een plastic zakje

 photo Plastic7_zpsfd1410b1.png

Ik kwam dit een hele tijd een keertje op het internet tegen en vond het wel een hele leuke en makkelijk manier van nail-art. Het enige wat je nodig hebt is nagellak en een plastic zakje. Wel van wat harder plastic, maar voor de rest is het echt zo makkelijk als wat. Hoe je deze leuke nail-art maakt laat ik jullie zien!

 photo Plastic_zps10573f1d.png

We beginnen met schone en kale nagels.

 photo Plastic1_zps620bab4f.png

Lak deze met een basiskleur en laat dit echt goed droog worden.

 photo Plastic2_zps6f4c47fb.png

Breng een druppel nagellak aan op een stukje karton, zodat het niet doorlekt.

 photo Plastic3_zps7bf86d74.png

Maak een prop van het stuk plastic zodat het allemaal uitsteeksels heeft. En dip deze in de nagellak. Stamp hem wel een paar keer droog zodat er niet teveel nagellak aan zit en stamp hem daarna voorzichtig op je nagels.

 photo Plastic4_zpsd9c0c76d.png

En dit is het resultaat, zoals je ziet heb ik een beetje geknoeid, dat verwijderd ik weer met een beetje nagellakremover.

 photo Plastic5_zpsf9eae6f2.png

 photo Plastic6_zps81ff1d8b.png

 photo Plastic7_zpsfd1410b1.png

En dit is het eind resultaat, het is echt super makkelijk en ziet er echt heel erg leuk uit, al zeg ik zelf!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Wauw wat een leuke en makkelijk manier is dit zeg! Zou ik zelf nooit op komen! Ik vind het resultaat echt heel mooi. En die kleur van bourjois is ook echt prachtig trouwens!

  2. Geeft een leuk effect :) en het is een nail-art die voor iedereen toegankelijk is, dat vind ik ook al een pluspunt :)

  3. Dat ziet er super leuk uit, mooie kleuren combi ook! en omdat ik echt slecht ben in nail arts zou dit wel wat voor mij kunnen zijn!

  4. Haha, wat leuk gedaan! Ik zat echt te denken hoe je met een zakje zo’n nailart kan maken.. maar zo dus! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *