Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nail Art: Kleurrijke Dromenvanger

 photo Droom4_zpsc7828602.png

Door Marissa: Een beetje dromen mag altijd wel toch? Dat vond Marissa ook en daarom maakte zij deze prachtige nail art met kleurrijke dromenvangers. Het geeft me ook meteen een fantastisch kerst gevoel! Benieuwd hoe je deze super leuke en ook orginele nail art maakt? Kijk dan snel verder!

 photo Droom_zps19612495.png

Stap 1: Begin met een basis kleur voor je gehele nagels. Ik heb gekozen voor deze mooie blauwe kleur van Klean Color.

 photo Droom1_zps92f6e70b.png

Stap 2: Maak met zwarte acryl verf en een penseel (striper kan natuurlijk ook) halve rondjes boven aan je nagels. Niet elke nagel hoeft gelijk te zijn er mag wel wat speling in zitten. Op de ringvinger maak je de dromenvanger zelf. Maak in het halve rondje nog een klein heel rondje.

 photo Droom2_zps967ee334.png

Stap 3: In het rondje maak je een klein kruisje en daarna verbind je de rest van de dromenvanger met elkaar. Ook dit doe je weer met je penseel of striper. Aan de onder kant maak je het ’touwtje’ met het veertje eraan. Ik heb eerst kleine schuine zwarte streepjes gemaakt voor het veertje en ben daarna er nog met grijze en witte acryl verf over heen gegaan.

 photo Droom3_zps54eeb343.png

Stap 4: Op de rest van je nagels maak je nog meer ’touwtjes’. Ook kan je ervoor kiezen om een nog een veertje te maken zoals ik heb gedaan bij mijn wijsvinger.

 photo Droom4_zpsc7828602.png

Stap 5: Om het geheel af te maken, gaan we nog wat ‘kraaltjes’ plaatsen. Met een dotting tool zet je een aantal witte stipjes in de dromenvanger. Zelf heb ik ook nog een heel klein beetje oranje erin gedaan voor een leuk effect. Met verschillende kleuren acryl verf (oranje, rood, groen en geel) maak je de rest van de touwtjes af. Afmaken met een top coat en je hebt weer een mooie nail art!

Marissa maakt nail-arts voor byAranka! Marissa heeft ook haar eigen blog vol met prachtige nail-art en haar prachtige lange nagels maken het helemaal af. Wil je nog meer nail-art zien? Volg dan haar Instagram account!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Heel mooi! vind vooral die blauwe basis kleur gaaf! Ik wil dit ook best proberen, maar geloof mij maar als ik zeg dat me dat niet zo netjes lukt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *