Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Naïf Plastic Free Cleansing Wipes

Naif Plastic Free Cleansing Wipes

We worden ons steeds meer bewust, dat we rekening moeten houden met het milieu. Wist je dat je onbedoeld echt ontzettend veel wegwerpplastic gebruikt? Dingen waar je dan snel aan denkt is plastic verpakkingen, maar wist je dat heel veel reinigingsdoekjes ook plastic bevatten? Naïf slaat een nieuwe weg in, namelijk reinigingsdoekjes zonder plastic!

Naif Plastic Free Cleansing Wipes5

Plastic vrije gezichtsreinigingsdoekjes van Naïf

Een natuurlijke verzorgingsroutine voor je gezicht, het liefst snel en makkelijk, dat is wat we willen. Maar dan natuurlijk wel plasticvrij. Daar speelt Naïf nu heel erg goed op in. Deze gezichtsdoekjes zijn natuurlijk én plasticvrij (de doekjes dan). De doekjes zijn gemaakt van eucalyptusvezels, zonder plastic. In de verpakking gemaakt van bioplastic uit suikerriet zitten 25 doekjes. Kijk, zo zien we dat graag!

Naif Plastic Free Cleansing Wipes3

Ik vind gezichtsdoekjes handig om mijn make-up mee te verwijderen, zeker als het even snel moet of als ik bijvoorbeeld niet thuis ben. Dan hoef ik geen wattenschijfjes en een fles reiniger mee te nemen. Dan is zo’n pakje met kant en klare doekjes wel zo handig.

Ik vind de verpakkingen van Naïf er altijd heel erg leuk uitzien. Ze hebben ‘clean’ verpakkingen met een herkenbare pasteltint. Simpel maar wel heel stijlvol. De verpakking vertelt ons ook duidelijk dat het 100% biodegradable doekjes zijn.

Naif Plastic Free Cleansing Wipes2

Hier vind je een korte (fijn!) ingrediëntenlijst met de ingrediënten die in de doekjes zitten. Omdat de doekjes 0% parfum en geen chemische conserveermiddelen bevatten zijn ze ook geschikt om de meest gevoelige huid te reinigen en te verzorgen.

Naif Plastic Free Cleansing Wipes4

Naïf Plastic Vrije gezichtsreinigingsdoekjes review

Zoals ik al zei zitten er 25 doekjes in de verpakking en één doekje moet voldoende zijn om je hele gezicht mee schoon te krijgen. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe heftig je make-up is, anders zou je meerdere doekjes nodig hebben. Zelf krijg ik mijn gezicht makkelijk schoon met één doekje en ik draag wat foundation, bronzer, mascara, eyeliner en een klein beetje oogschaduw.

De doekjes voelen erg prettig aan op het gezicht en zijn goed vochtig (niet te droog en ook niet te nat). Ze zijn zacht voor de huid en geurloos. Daardoor zijn ze ook geschikt voor de gevoelige huid.

Naif Plastic Free Cleansing Wipes1

Of het in het algemeen hele bijzondere of fijne doekjes zijn? Nee, het zijn gewoon gezichtsreinigingsdoekjes die goed hun werk doen. Maar ik vind het wel een heel groot pluspunt dat ze geen plastic bevatten, dat is zeker iets waar ik vanaf nu rekening mee ga houden en ga aanschaffen. Gelukkig volgen ook steeds meer merken met dit initiatief.

De Naïf Plastic Free Cleansing Wipes zijn te koop bij drogisterijen en online voor € 5,95

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *