Nagellak stash uitzoeken

Nagellak, wat een bende heb ik er van! Het is wel een bende maar ik hou er wel weer van. Maar goed dat het allemaal in een doos zit en ik er niet de hele dag naar hoef te kijken want het is echt een puinhoop in die dozen, tijd dus om het op te ruimen! Dit doe ik vandaag samen met jullie en hoop op een opgeruimd resultaat.

Eh, oke mijn puinhoop bakjes. Hier zit al mijn nagellak in. Een paar weken geleden had een vriendin al mijn nagellakjes al omgedraad zodat je makkelijk de kleuren kan zien in plaats van een zwarte dop die niet aangeeft welke kleur er in het potje zit.

En voila, alles is opgeruimd en uitgezocht op merk. Links staan mijn OPI nagellakjes, Catrice, Essence, Rimmel, NYC en nog een paar andere lakjes. In de rechter doos zit KOH, Herôme, Trind, China Glaze, Essie, Chanel, Bourjois, Mood Polishes, INM en nog een paar random dingen.

En dit heb ik eruit gehaald, niet erg veel maar voldoende om de dozen weer netjes te hebben. Er zit veel Essence tussen die ik echt helemaal niks vind of gewoon oud en stroperig zijn die ik toch niet meer ga gebruiken. Ook een OPI lakje doe ik weg omdat ik deze kleur gewoon niet zo mooi vind. Ook doe ik mijn eerste en oudste nagellakjes weg, die van Maybelline, ze zijn toch al oud en vies geworden.

En zo heb ik weer een nette nagellak stash, als ik zo op de foto’s kijk mag ik nog wel eens alles nagellak potjes met een stofdoek afnemen, haha.

Zoeken jullie regelmatig jullie nagellak stash uit en gooien wat weg of geven wat weg?

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  charile
  14 juni 2012 at 07:26

  Leuk om te zien! Ik moet het ook dringend gaan doen!

 • Reply
  Lifesplash
  14 juni 2012 at 07:32

  Leuk om te zien! En wat heb je een boel lakjes zeg, hihi. ^^

 • Reply
  Paola
  14 juni 2012 at 08:23

  Ik moet dit binnenkort ook maar weer eens gaan doen, maar ik vind het altijd zo moeilijk!

 • Reply
  Marjorie
  14 juni 2012 at 08:38

  Mijn nagellak stash uitzoeken heb ik eigenlijk nog nooit gedaan (shame on me). Binnenkort maar even doen aangezien het echt wel nodig is nu. Liefs x

 • Reply
  Mariska
  14 juni 2012 at 09:07

  Leuk om te zien, zitten mooie tussen!

 • Reply
  Joyce
  14 juni 2012 at 10:19

  Mooi hoor! Echt gaaf om er zoveel te hebben!

 • Reply
  Nikita
  14 juni 2012 at 10:19

  Mijn stash is niet zo groot, maar natuurlijk als er lakjes stroperig zijn doe ik ze weg. Nu heb ik ook een kleurtje gekocht wat ik een twijfelgeval vind voor mijzelf en dat zal ik waarschijnlijk cadeau geven aan een vriendin.

 • Reply
  Tedje
  14 juni 2012 at 10:20

  Wat een heerlijke stash heb je zeg!! Ik zoek ook eens in de zoveel tijd mijn stash uit. Nagellakjes die gewoon té oud zijn gooi ik gewoon weg ;)

 • Reply
  Nicole
  14 juni 2012 at 10:32

  wat een moie stash heb je!
  zoek zelf een paar keer per jaar alles uit, en als ik tussendoor iets tegen kom wat niet meer goed is gaat het natuurlijk ook gelijk weg.

 • Reply
  Roos
  14 juni 2012 at 10:37

  Ja ik hou ervan om mijn nagellakken netjes te sorteren dan heb ik overzicht en gebruik ik ook vaker kleuren die ik allang heb.

 • Reply
  Jennifer
  14 juni 2012 at 10:54

  Haha, die potjes zijn inderdaad echt stofvangers! Ik heb in de afgelopen tijd alleen nog maar lakjes erbij gezet, ik zorg wel altijd dat het gewoon netjes op kleur een beetje gesorteerd staat, dus reorganiseer ik alles een beetje. Maar weg doen, neeeee. Daar zijn mijn lakjes nog veel te fijn en te goed voor! Ik heb zelfs lakjes van een onbekend merk die echt nog heel goed lakken, terwijl ze al bijna 6 jaar in mijn stash staan. Die kleurtjes heb ik toen gehad van mijn tante die ging trouwen, zodat ik ook mooie nageltjes kreeg als bruidsmeisje.

 • Reply
  Amy
  14 juni 2012 at 13:05

  Dit doet me er aan denken dat ik die van mij ook weer eens moet gaan opruimen. Ik heb ondertussen al 3 bakken volledig vol en moet ze nu al gaan stapelen :P

 • Reply
  Lotte
  14 juni 2012 at 14:58

  Wauw, prachtige lakjes allemaal <3

 • Reply
  Bofkont
  14 juni 2012 at 15:03

  Ik heb ze geprobeerd te tellen maar ik ben de tel kwijt.. xd
  Ik heb ongeveer de helft van wat jij hebt.
  (Maar ik ben ook 14!) :)
  Hoeveel zijn het er precies?
  Leuke post!

  -x-

 • Reply
  Esmay
  14 juni 2012 at 16:33

  Wauw, je Chanellies!
  Mooie stash, goed opgeruimd weer :)

 • Reply
  Miranda
  14 juni 2012 at 17:14

  Oh wat een mooie stash.

 • Reply
  Charlotte
  14 juni 2012 at 17:18

  Prachtig geordend!
  Mooie foto’s<3
  x

 • Reply
  Jana
  14 juni 2012 at 18:58

  Leuk om te zien :D x

 • Reply
  Esther - Blosh Time
  14 juni 2012 at 21:37

  Moooooooie collectie zeg ;-)

 • Reply
  Dita
  15 juni 2012 at 07:28

  Wat een leuke en veel lakjes heb je :)

 • Reply
  Snoepje
  15 juni 2012 at 15:09

  Je hebt echt een mooie nagellak stash! Had al je “zoveel” chanel lakjes? Misschien is me dat ontgaan, maar anders kun je er misschien een artikel over maken, want ben van plan een chanel lakje te kopen maar twijfel of ze echt wel zo dekkend zijn en kwaliteit hebben!

 • Reply
  Lovethatmakeup
  15 juni 2012 at 15:16

  aaah ik moet het ook uitzoeken, heb echt veels te veel.

 • Reply
  Shelly
  15 juni 2012 at 15:37

  Indrukwekkende stash! En wat een handige tip om je nagellak potjes andersom te draaien =D Als ik nagellak niet meer gebruik of als ze toch niet helemaal mijn ding zijn, dan geef ik ze meestal weg. Aan een vriendinnetje bijvoorbeeld =)

 • Reply
  Mariel
  15 juni 2012 at 22:03

  Leuke stash! Ik heb zoveel, moet het ook echt een keer uitzoeken hahah! Alleen m’n stripers staan nu geordend..

 • Reply
  gerrianne
  16 juni 2012 at 19:34

  Een heerlijke stash heb je! Ik krijg dan altijd zin om in de dozen te gaan neuzen enz, hihi! Mijn nagellakjes staan nu niet echt meer geordend, maar als het moet doe ik het elke dag met plezier, ahah! Ik vindt het héérlijk werk :D

 • Reply
  Michelle
  17 juni 2012 at 23:02

  Aah bij je weggooihoopje staan net mijn 2 lievelingkleuren van essence :p

 • Reply
  Nannick
  25 juni 2012 at 20:24

  Wat een mooie stash heb je toch :D

 • Laat een reactie achter