Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nagellak stash uitzoeken

Nagellak, wat een bende heb ik er van! Het is wel een bende maar ik hou er wel weer van. Maar goed dat het allemaal in een doos zit en ik er niet de hele dag naar hoef te kijken want het is echt een puinhoop in die dozen, tijd dus om het op te ruimen! Dit doe ik vandaag samen met jullie en hoop op een opgeruimd resultaat.

Eh, oke mijn puinhoop bakjes. Hier zit al mijn nagellak in. Een paar weken geleden had een vriendin al mijn nagellakjes al omgedraad zodat je makkelijk de kleuren kan zien in plaats van een zwarte dop die niet aangeeft welke kleur er in het potje zit.

En voila, alles is opgeruimd en uitgezocht op merk. Links staan mijn OPI nagellakjes, Catrice, Essence, Rimmel, NYC en nog een paar andere lakjes. In de rechter doos zit KOH, Herôme, Trind, China Glaze, Essie, Chanel, Bourjois, Mood Polishes, INM en nog een paar random dingen.

En dit heb ik eruit gehaald, niet erg veel maar voldoende om de dozen weer netjes te hebben. Er zit veel Essence tussen die ik echt helemaal niks vind of gewoon oud en stroperig zijn die ik toch niet meer ga gebruiken. Ook een OPI lakje doe ik weg omdat ik deze kleur gewoon niet zo mooi vind. Ook doe ik mijn eerste en oudste nagellakjes weg, die van Maybelline, ze zijn toch al oud en vies geworden.

En zo heb ik weer een nette nagellak stash, als ik zo op de foto’s kijk mag ik nog wel eens alles nagellak potjes met een stofdoek afnemen, haha.

Zoeken jullie regelmatig jullie nagellak stash uit en gooien wat weg of geven wat weg?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Mijn stash is niet zo groot, maar natuurlijk als er lakjes stroperig zijn doe ik ze weg. Nu heb ik ook een kleurtje gekocht wat ik een twijfelgeval vind voor mijzelf en dat zal ik waarschijnlijk cadeau geven aan een vriendin.

 2. Wat een heerlijke stash heb je zeg!! Ik zoek ook eens in de zoveel tijd mijn stash uit. Nagellakjes die gewoon té oud zijn gooi ik gewoon weg ;)

 3. wat een moie stash heb je!
  zoek zelf een paar keer per jaar alles uit, en als ik tussendoor iets tegen kom wat niet meer goed is gaat het natuurlijk ook gelijk weg.

 4. Haha, die potjes zijn inderdaad echt stofvangers! Ik heb in de afgelopen tijd alleen nog maar lakjes erbij gezet, ik zorg wel altijd dat het gewoon netjes op kleur een beetje gesorteerd staat, dus reorganiseer ik alles een beetje. Maar weg doen, neeeee. Daar zijn mijn lakjes nog veel te fijn en te goed voor! Ik heb zelfs lakjes van een onbekend merk die echt nog heel goed lakken, terwijl ze al bijna 6 jaar in mijn stash staan. Die kleurtjes heb ik toen gehad van mijn tante die ging trouwen, zodat ik ook mooie nageltjes kreeg als bruidsmeisje.

 5. Dit doet me er aan denken dat ik die van mij ook weer eens moet gaan opruimen. Ik heb ondertussen al 3 bakken volledig vol en moet ze nu al gaan stapelen :P

 6. Ik heb ze geprobeerd te tellen maar ik ben de tel kwijt.. xd
  Ik heb ongeveer de helft van wat jij hebt.
  (Maar ik ben ook 14!) :)
  Hoeveel zijn het er precies?
  Leuke post!

  -x-

 7. Je hebt echt een mooie nagellak stash! Had al je “zoveel” chanel lakjes? Misschien is me dat ontgaan, maar anders kun je er misschien een artikel over maken, want ben van plan een chanel lakje te kopen maar twijfel of ze echt wel zo dekkend zijn en kwaliteit hebben!

 8. Indrukwekkende stash! En wat een handige tip om je nagellak potjes andersom te draaien =D Als ik nagellak niet meer gebruik of als ze toch niet helemaal mijn ding zijn, dan geef ik ze meestal weg. Aan een vriendinnetje bijvoorbeeld =)

 9. Een heerlijke stash heb je! Ik krijg dan altijd zin om in de dozen te gaan neuzen enz, hihi! Mijn nagellakjes staan nu niet echt meer geordend, maar als het moet doe ik het elke dag met plezier, ahah! Ik vindt het héérlijk werk :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *