Nagellak Stash OPI

Vandaag het eerste deel van mijn nagellak stash. Het is niet heel erg veel maar ik vind het wel leuk om het met jullie te delen. Zonder nagellak kan ik eigenlijk niet. Ik ga echt niet de deur uit zonder een mooi lakje op mijn nagels te hebben gelakt.

Vandaag laat ik jullie mijn OPI nagellakjes zien! Enjoy (:
Ik ga ze van links naar rechts langs.

 • Bronzed to Perfection
 • Peach-a-Boo!
 • Chapel of Love
 • Strawberry Margarita
 • Don’t Know… Beets Me!
 • La Paz-Itively Hot – Matte
 • Calendar Girl

Mijn favorieten van dit rijtje zijn wel Chapel of Love en Strawberry Margarita. Die heb ik erg vaak op en vind ik zelf prachtige kleuren. Minder vind ik Bronzed to Perfection, ik weet niet hij spreek me niet zo aan en heb hem nog maar 1 keer gedragen en hem er snel weer afgehaald.

 • Suze & The Lifeguard
 • DS Passion
 • Didgeridoo Your Nails?
 • Berry Berry Broadway
 • Malaga Wine
 • Louvre Me Louvre Me Not?
 • Mad As a Hatter

DS Passion en Mad As a Hatter zijn hier echt mijn favorieten! Alleen Mad As a Hatter is echt een rotklus om van je nagels af te halen. Dat weerhoudt me wel vaak om het op mijn nagels te doen omdat het echt een rotklus is..

 • You Don’t Know Jacques – Matte
 • Sonic Bloom
 • OPI Top Coat

Dat waren mijn OPI nagellakjes, ik hou echt heel erg van mijn OPI nagellakjes want ik vind zo heerlijk lakken met het wijde borsteltje. En blijven echt geweldig lang zitten! Ik hoop dat ik in de loop van de tijd van OPI nagellak verzameling nog flink mag uitbreiden!

Willen jullie een swatch van een nagellakje zien? Laat het me dan weten bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  anne
  19 augustus 2010 at 06:05

  ja swatches zouden leuk zijn :D

 • Laat een reactie achter