Search
Close this search box.

Nagellak in de mix: Bobbi Brown, NYC & Sally Hansen

 photo Nagellak in de mixx_zpsvreyb4f5.png

Ik had weer een aantal lakken in de rondte liggen die niet helemaal compleet waren van een hele collectie. Maar ik vond het ook zonde er helemaal geen aandacht aan te geven. Dus ze komen gewoon een keer voorbij in een ‘nagellak in de mix’. Ik heb hier zes mooie lakken van de merken Bobbi Brown, NYC en Sally Hansen. Kijken jullie mee naar de swatches?

 photo Nagellak in de mixx3_zpswkgd4nil.png

Alle lakken komen uit verschillende collecties, die zal ik even kort toelichten:

Bobbi Brown Sandy Nudes collectie:

Het duurt niet lang meer voordat die luie, lange zonnige zomerdagen realiteit zijn. En waar kun je deze dagen beter doorbrengen dan aan het strand. De Sandy Nudes collectie is geïnspireerd op verschillende stranden ter wereld. Diep brons gebleekt wit en warm bruin; de collectie bevat alle kleuren voor een ultieme uitstraling. De look is fris, mooi en relaxed; oftewel: easy summer beauty.

Verkoopprijs: € 15,00

Sally Hansen Bridal collection:

Je kunt je je zoektocht naar dé perfecte nagellak staken. De Bridal Collectie heeft namelijk voor elke bruid een perfecte nagellakkleur of je nu in wit, lichtroze of een andere pastelkleuren trouwt! De zes beelschone Complete Salon Manicure kleuren bevatten in één nagellakflesje zeven geweldige voordelen: het is een vitaliserende groeistimulerende behandeling, een nagelverharder, een base coat, een professionele salonkleur en een waanzinnige top coat met gelachtige glans plus de nagellak is chip-proof.

Verkoopprijs: € 10,99

NYC Summer Fashion Colours:

Je wilt je nagels voorzien van een super glanzende kleur? Dat kan met de Gel Gloss lakken van NYC. De lakken beloven wel tot 10 dagen te blijven zitten met een prachtige glans die pas echt opvalt in de zon. Naast de NYC Gel Gloss hebben we ook nog de Fancy Dotty lakken. Dit zijn lakken met een romige pastelkleur en zwarte glitters, heel leuk en speels!

Verkoopprijs: € 2,99

 photo Nagellak in de mixx2_zpshwymi6it.png

Alle lakje hebben een fijne structuur om mee te lakken. De Sally Hansen en NYC lakken hebben een breed en plat borsteltje waar je gemakkelijk mee kan lakken. Deze lakken hebben ook een afgerond kwastje waardoor je gemakkelijk de vorm van je nagels kan volgens. Bobbi Brown heeft als enige een klein en rond kwastje, die zie je tegenwoordig niet vaak meer!

 photo Nagellak in de mixx5_zpsnmlfx8iy.png

Bobbi Brown – Nude

Een prachtige nude kleur die perfect dekt met twee laagjes. Ik vind het niet meteen een hele bijzondere kleur, maar mooi is ‘ie wel!

 photo Nagellak in de mixx4_zpstjiokow9.png

Sally Hansen – Bride ’n Joy

Hier moet je even goed naar kijken, de lakt zorgt voor een mooie glans op je nagels en heeft een hele subtiele glitter.

 photo Nagellak in de mixx7_zpsf4vwf90w.png

Sally Hansen – I Do Blue

Ik weet niet of dit nou een dekkend of sheer lakje moet zijn, want het is het beiden niet echt. Zoals je ziet dekt hij niet mooi met twee laagjes.

 photo Nagellak in de mixx6_zpsdc65go3q.png

NYC – Uptown Fashionista

Nog zo een mooie nude tint die heel erg prettig lakt. De lak heeft een mooie glans en goede dekking!

 photo Nagellak in de mixx8_zpsxpbropzi.png

NYC – West Village Apparel

In het flesje ziet de kleur er wat donkerder uit dan op de nagels. Desondanks is het een mooie klassieker die goed dekt met een prachtige glans.

 photo Nagellak in de mixx9_zpsdtpfrjer.png

NYC – Greenwich Goddes

Een wit lakje met zwarte stippen, leuk idee! Alleen dan wel jammer dat het lakje met twee laagjes niet dekt.

 photo Nagellak in de mixx1_zpstg5fiqix.png

Dit waren ze dan, de zes in de mix lakken! Welke van de zes is jouw favoriet? Ik vind de NYC Gel Gloss lakken heel erg mooi en fijn.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Er zitten wel een aantal leuke lakjes tussen, maar ik vind die van Sally Hansen eigenlijk wel tegenvallen. Die van NYC de lichte kleur vind ik echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *