My New Love: DKNY Ballerina's

Mijn moeder had nieuwe laarzen, dus we zochten stad en land af naar een leuk paar voor haar. Na winkel 89434 had ik geen zin meer om mee te kijken en ging ik lekker voor mezelf kijken. Gewoon voor de fun, ik had toch niks nodig. Totdat mijn ogen op deze juweeltjes vielen! Voor mij leuke schoenen vinden is echt niet makkelijk. Ik met mijn 1 meter 88 ga niet met hakken aanlopen. Dus de meeste leuke schoenen zijn al gelijk afgeschreven. Maar dit waren ballerina’s en nog hartstikke mooie ook!

Ik pakte ze en keek naar het prijskaartje € 149,95… Oké dat gaat me echt te ver voor een paar ballerina’s die eigenlijk niet heel erg bijzonder zijn. Natuurlijk betaal je bij deze schoenen voor het merk en niet voor de schoen zelf. Maar ik bleef er maar naar kijken en ik ontdekte een klein groen sale stickertje aan de onderkant. Geen idee wat het betekende en ging kijken wat het was. Het eindelijk gevonden te hebben zag ik dat ze met 70% korting waren! ZEVENTIG PROCENT! Met andere woorden ze waren dus maar € 44,95. Nog niet heel erg goedkoop. Maar dit vond ik een gewone prijs voor schoenen. En hier stond ook nog eens een heel mooi merk op. Ik ze meteen passen ik was er helemaal verliefd op!

Ze lopen nog wel een klein beetje strak aan de achterkant, maar dat moet ik dan maar even goed uitlopen. Maar wat het mooiste is, de zomer moet nog beginnen en ik heb al prachtig mooie nieuwe zomer schoenen! Niet dat ik nog niks had, maar een goed paar basic ballerina’s kan er altijd bij toch?!

De schoenen zijn helemaal van leer en hebben een stoffen buitenkant waar overal de letters DKNY op staat. De neus van de schoen is dan wel weer van leer. Bij de scheiding van het leer en stof zit een mooi metalen bandje, ik vind dat echt een leuk extratje! En de binnenkant van de schoen is helemaal glimmend! Ik denk alleen wel dat het gaat zweten in de zomer maar het is niet anders! Ze zaten echt prachtig ingepakt, in een stoffen hoesje van DKNY, dat geeft toch echt het gevoel van luxe?

Ik kan in ieder geval niet wachten tot het kwik weer een beetje omhoog schiet en ik ze eindelijk aan kan! Ik heb ze trouwens bij de Nero Bianco in Zwolle gekocht, een prachtige schoenenwinkel!

Wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Silva
  30 januari 2011 at 10:49

  Supermooie schoenen! Je kunt denken dat 45 euro niet goedkoop is, maar ik wed dat ze langer meegaan dan goedkopere schoenen, omdat het toch wel betere kwaliteit is ;) Jij hebt echt geluk hoor, 70% korting!

 • Reply
  Manon
  30 januari 2011 at 13:35

  Heel erg mooie schoenen inderdaad!

 • Reply
  Meike
  30 januari 2011 at 15:57

  Wat een mooie schoenen!

 • Reply
  anne
  31 januari 2011 at 21:38

  oeeeeh, die zijn echt moooi (l)

 • Reply
  Jessica
  1 februari 2011 at 19:52

  wat een leuke shoes! Dat metalen kettinkje maakt het net wat origineler dan normale zwarte ballerinas!

 • Reply
  jo
  2 februari 2011 at 16:36

  ik ben zelf 1.80 en loop zonder pardon op hakken van 10 cm of hoger ,, ik voel me juist onzeker met balerina’s ik heb schoenmaat 42 , en ik weet das niet mega voor iemand van 1.81 maar toch vind ik dat ze me voeten zo groot maken .. ik ben liever veel langer met mooie voeten (naar mijn idee ik weet dat het onzin is ) dan dat ik niet langer word en grote platvoeten heb … stom he xD .. gelukkig is mijn vriend ook groot

  • Reply
   jo
   2 februari 2011 at 16:38

   ik ben 1 meter en 81 cm ,, geen 1.80 xD oeps foutje :> ,, en mooie schoenen voor een leuk prijsje :D

 • Reply
  Myrrr
  21 februari 2011 at 14:44

  Wauw echt mooie schoenen!

 • Laat een reactie achter