My Disappointing Products

We komen allemaal wel een producten tegen waar we niet zo enthousiast over zijn. Zo heb ik er ook een paar waar ik niet echt tevreden over ben. Ik vind het altijd erg leuk en handig om bij anderen te zien en ik kreeg er al wat vragen over. Dus hierbij, mijn teleurstellende producten. Wel even een kleine opmerking, dit is natuurlijk wel persoonlijk. Iedereen heeft een andere mening en het kan zo maar zijn dat jij het desbetreffende product wel heel fijn vindt, ik wil niemand hiermee afdoen. Je kan je hier op mijn kanaal abonneren!

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

  • Reply
    Vanessa
    1 augustus 2014 at 15:35

    Dit soort filmpjes vind ik heel handig. Fijn dat je zo eerlijk bent! Haha, om die haarproducten van Weleda heb ik wel even moeten lachen :)

  • Reply
    Annette
    1 augustus 2014 at 15:36

    De D’Fluff vind ik prima werken en ook echt wel naar aarbei ruiken Was het product wellicht niet (meer) goed? Die weleda shampoo is idd een ramp ik hield er een soort vogelnestje aan over en moest met een enorme hoeveelheid conditioner aan de slag om het weer een beetje goed te krijgen brrrr. Leuk filmpje verder.

  • Reply
    Judithr8
    1 augustus 2014 at 15:50

    Ik ben eigenlijk gewoon nieuwsgierig naar hoe slecht die shampoo is, haha! Fijn om te weten wat ik in elk geval niet moet kopen :)

  • Reply
    Jessica
    1 augustus 2014 at 16:11

    Bizar dat die oogmake-up reiniger (ik neem aan dat het die dubbele is met olie?) bij jou niet werkt, ik zweer erbij haha! Ik ben ook heel erg benieuwd naar die mac-kwast haha, stom dat hij bij jou niet bevalt! Leuk filmpje, fijn om ook een keer te zien wat toch niet zo fijn is.

    • Reply
      Aranka
      1 augustus 2014 at 16:45

      Nee, dit is niet die dubbele! Over die dubbele hoor ik alleen maar goede verhalen maar ik hou niet zo van die dubbele reinigers, haha!

      • Reply
        Jessica
        1 augustus 2014 at 21:56

        Ahh vandaar! Die dubbele zou ik je wel aanraden, die is echt geweldig.

  • Reply
    Elsbet | La Vie Pure
    1 augustus 2014 at 16:17

    Wat jammer zeg! Wel superhandige video!

  • Reply
    beautydiarynl
    1 augustus 2014 at 16:33

    Dit is zo handig om te zien! XO

  • Reply
    Tessa
    1 augustus 2014 at 16:35

    Fijn dat je gewoon eerlijk bent over producten!
    Liefs, Tessa

  • Reply
    Dionne Knooren
    1 augustus 2014 at 17:40

    Ook leuk, eens een video over slechte producten. Soms lijkt het alsof alle producten geweldig zijn..

    • Reply
      Dionne Knooren
      1 augustus 2014 at 17:41

      Ik bedoel het niet op jou, maar in het algemeen bij beautybloggers. Het ene product is nóg beter dan het ene etc etc. Terwijl het niet altijd goed kan zijn :)

  • Reply
    justjaxelle
    1 augustus 2014 at 17:42

    superhandige video!

  • Reply
    inspiredbylifee
    1 augustus 2014 at 17:48

    Leuke video , fijn om te weten wat niet werkt bij jou

  • Reply
    Julie
    1 augustus 2014 at 18:22

    Erg handige video! Ik vind die droogshampoo voor brunettes ook niet zo fijn. Ik vond vooral de geur storend en dan inderdaad het feit dat alles bruin ziet na gebruik! :-)

  • Reply
    MySimplySpecial
    1 augustus 2014 at 18:30

    Handige video!

  • Reply
    femketje
    1 augustus 2014 at 18:36

    leuke video :D ook altijd handig om te weten wat andere echt crappy vonden!

  • Reply
    Natascha
    1 augustus 2014 at 18:39

    Ik vind dit altijd zulke handige filmpjes! Op de één of andere manier laat ik me er toch door beïnvloeden :)

  • Reply
    chucky1012
    1 augustus 2014 at 19:22

    Fijn om eindelijk eens van een blogger te weten welke producten er niet goed zijn.!

  • Reply
    Bibiane
    1 augustus 2014 at 20:33

    Die make up remover van L’Oréal vind ik net heel fijn. Verwijdert bij mij super goed al mijn waterproof mascara en eyeliner

  • Reply
    Hasina
    2 augustus 2014 at 03:53

    Yaaah, weer een orgineel filmpje. Toen ik de titel op bloglovin’ zag wist ik dat het van jou was, omdat ik nog niet eerder zo’n video had gezien. Je bent echt heel eerlijk en dat waardeer ik enorm. Bedankt!

  • Reply
    Cindy
    2 augustus 2014 at 13:15

    Was mijn haar al jaren zonder silliconen en heb de Weleda shampoo ook geprobeerd. Shampoo werkte prima en mijn haar werd goed schoon. Shampoo ook door mijn moeder laten proberen en mijn moeder wast haar haar wel met shampoo met silliconen. Haar haar werd niet schoon en bleef ook vies en vettig aanvoelen. Misschien ligt het daar aan? Ook fijn dat je eerlijk zegt dat je meegesleept bent in de hype, dan hoeven anderen er niet meer in te trappen.

  • Reply
    Yvonne
    2 augustus 2014 at 19:04

    Ik heb een sulfaatvrije shampoo van Dr. Organic. Mijn haar voelt daarna altijd aan als stro. Pas als ik flink wat conditioner gebruik voelt het weer fijn. Ik vind de shampoo van Yes to Carrots daarentegen heerlijk en is ook sulfaatvrij. Van Weleda verwacht je toch niet dat het zo slecht is.

  • Reply
    Mariska
    2 augustus 2014 at 19:53

    Wat een leuke video! Mijn dislike van deze maand was een op het oog heel mooi nagellakje van Etos eigen merk in een mintgroene kleur. Eenmaal aangebracht zag het eruit als schuurpapier. Ik vind dat zo vies aanvoelen en wil altijd een glanzende lak. De kleur was geweldig, maar het effect zo teleurstellend. Altijd jammer! Gelukkig niet heel duur.

  • Reply
    lucindainwonderland
    4 augustus 2014 at 09:41

    Wat je zegt over de Benefit They’re real push up liner kan ik beamen. Tijdens de swatches kwam er echt een gel uit en leek het heel goed, daarna werd het al snel droog en krijt achtig, waar ik totaaaaal niets mee aan kon. Dus dat ging heel snel van enthousiasme naar teleurstelling. xxx Lucinda

  • Reply
    Jessica
    5 augustus 2014 at 17:50

    Leuk dat je eens zo’n video maakt!
    Van natuurlijkere shampoo kan ik dat ook wel voorstellen, als je normaal gesproken gewone shampoo gebruikt. Het heeft bij mij ook even geduurd voordat mijn haar en hoofdhuid er aan gewend waren. Weleda is bij mij ook geen favoriet om te gebruiken.

  • Reply
    Anne
    6 augustus 2014 at 18:10

    super filmpje :) hoop dat je deze vaker gaat maken. ik ken je problemen met weleda.. echt prut

  • Laat een reactie achter