Zoeken
Sluit dit zoekvak.

My Disappointing Products

We komen allemaal wel een producten tegen waar we niet zo enthousiast over zijn. Zo heb ik er ook een paar waar ik niet echt tevreden over ben. Ik vind het altijd erg leuk en handig om bij anderen te zien en ik kreeg er al wat vragen over. Dus hierbij, mijn teleurstellende producten. Wel even een kleine opmerking, dit is natuurlijk wel persoonlijk. Iedereen heeft een andere mening en het kan zo maar zijn dat jij het desbetreffende product wel heel fijn vindt, ik wil niemand hiermee afdoen. Je kan je hier op mijn kanaal abonneren!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. De D’Fluff vind ik prima werken en ook echt wel naar aarbei ruiken Was het product wellicht niet (meer) goed? Die weleda shampoo is idd een ramp ik hield er een soort vogelnestje aan over en moest met een enorme hoeveelheid conditioner aan de slag om het weer een beetje goed te krijgen brrrr. Leuk filmpje verder.

 2. Bizar dat die oogmake-up reiniger (ik neem aan dat het die dubbele is met olie?) bij jou niet werkt, ik zweer erbij haha! Ik ben ook heel erg benieuwd naar die mac-kwast haha, stom dat hij bij jou niet bevalt! Leuk filmpje, fijn om ook een keer te zien wat toch niet zo fijn is.

 3. Erg handige video! Ik vind die droogshampoo voor brunettes ook niet zo fijn. Ik vond vooral de geur storend en dan inderdaad het feit dat alles bruin ziet na gebruik! :-)

 4. Die make up remover van L’Oréal vind ik net heel fijn. Verwijdert bij mij super goed al mijn waterproof mascara en eyeliner

 5. Yaaah, weer een orgineel filmpje. Toen ik de titel op bloglovin’ zag wist ik dat het van jou was, omdat ik nog niet eerder zo’n video had gezien. Je bent echt heel eerlijk en dat waardeer ik enorm. Bedankt!

 6. Was mijn haar al jaren zonder silliconen en heb de Weleda shampoo ook geprobeerd. Shampoo werkte prima en mijn haar werd goed schoon. Shampoo ook door mijn moeder laten proberen en mijn moeder wast haar haar wel met shampoo met silliconen. Haar haar werd niet schoon en bleef ook vies en vettig aanvoelen. Misschien ligt het daar aan? Ook fijn dat je eerlijk zegt dat je meegesleept bent in de hype, dan hoeven anderen er niet meer in te trappen.

 7. Ik heb een sulfaatvrije shampoo van Dr. Organic. Mijn haar voelt daarna altijd aan als stro. Pas als ik flink wat conditioner gebruik voelt het weer fijn. Ik vind de shampoo van Yes to Carrots daarentegen heerlijk en is ook sulfaatvrij. Van Weleda verwacht je toch niet dat het zo slecht is.

 8. Wat een leuke video! Mijn dislike van deze maand was een op het oog heel mooi nagellakje van Etos eigen merk in een mintgroene kleur. Eenmaal aangebracht zag het eruit als schuurpapier. Ik vind dat zo vies aanvoelen en wil altijd een glanzende lak. De kleur was geweldig, maar het effect zo teleurstellend. Altijd jammer! Gelukkig niet heel duur.

 9. Wat je zegt over de Benefit They’re real push up liner kan ik beamen. Tijdens de swatches kwam er echt een gel uit en leek het heel goed, daarna werd het al snel droog en krijt achtig, waar ik totaaaaal niets mee aan kon. Dus dat ging heel snel van enthousiasme naar teleurstelling. xxx Lucinda

 10. Leuk dat je eens zo’n video maakt!
  Van natuurlijkere shampoo kan ik dat ook wel voorstellen, als je normaal gesproken gewone shampoo gebruikt. Het heeft bij mij ook even geduurd voordat mijn haar en hoofdhuid er aan gewend waren. Weleda is bij mij ook geen favoriet om te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *