My Big Fat Gypsy Wedding, wat vinden jullie?

Ik ga niet ontkennen dat ik zondag avond vol afschuw naar de televisie heb gekeken, nee totaal niet. Ik vond het echt heerlijk om naar My Big Fat Gypsy Wedding te kijken. Alleen er vielen me wel een paar dingen op waar ik toch echt mijn bedenkingen over heb. Dan heb ik het niet over de vrouwen die gaan trouwen (wat ik ook erg overdreven vind) maar de kinderen.. Die zich pikant kleden en die al verslaafd zijn aan make-up en spray tans..

Deze kindjes lijken geen 6, maar dat zijn ze volgens het programma zeker wel. Het rechter meisje zit helemaal onder de make-up, heeft zich gespray tanned. Nep nagels opgeplakt en zo kan je nog wel eventjes door gaan. En ze wou het allemaal zelf en dan te bedenken dat ze nog maar 6 is. Ik vind dat echt te ver gaan, ik mocht niet eens lange nagels hebben van mijn moeder op die leeftijd. En dan hebben we het nog helemaal niet over de kleren die ze dragen en hoe er ermee dansen.

Mocht je het programma ook willen zien het is vrijdagavond op de tv op RTL 4

Wat vinden jullie van die kinderen met make-up op en al gespray tanned, moet dat kunnen?

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Yvonne
  24 juli 2011 at 14:32

  Ik vind dat je make-up wel zou kunnen dragen als je 6 bent, maar al gespray tanned? nee dat vind ik een beetje te..

  p.s Het programma is op zaterdag avond ;-)

  • Reply
   Aranka
   24 juli 2011 at 14:36

   Vrijdag avond zelfs, foutje!

 • Reply
  Miranda
  24 juli 2011 at 14:50

  Ik vind het wel een beetje té , natuurlijk kunnen ze best wel een keer make op op hebben, maar om dan ook nog gespray tanned te zijn , ik vind het té.

 • Reply
  Claudia
  24 juli 2011 at 14:50

  Ik heb genoten van het programma, die jurk met die lampjes en die brandblusser bij de hand, echt schitterend.
  Maar die kinderen! Mijn god! De zware make-up, de sexy kleren en de dansjes die die kleintjes aan het doen waren terwijl oma trots toekeek, echt misselijk makend bijna!

 • Reply
  Inge
  24 juli 2011 at 14:55

  Ik heb het gezien ik vond het hilarisch… heel veel regeltjes maar tegelijkertijd lopen ze er heel verkeerd bij. Ik heb het programma nu twee keer gezien en ga het denk ik maar vaker kijken.

  Maargoed die mensen moeten natuurlijk zelf weten hoe ze willen leven en eruit willen zien maar ik zou het mijn kind niet aandoen.

 • Reply
  Astrid
  24 juli 2011 at 15:00

  Toen ik 6 was kwam ik niet veel verder dan van die kinder make-up. :mrgreen:
  Ik heb het progamma niet gezien maar als het echt zo is dan vind ik het gewoon eng en vreselijk dat je kinderen zo iets aandoet, ik bedoel die kleding!

 • Reply
  Ineke
  24 juli 2011 at 15:09

  Ja ik heb het ook gezien!
  vond het opzich wel leuk om naar te kijken,
  maar ik was wel geschokt!
  meisjes van 6-7 of 8 die halfnaakt sletterig dansen,
  met veeel te veel make-up

 • Reply
  Marijke
  24 juli 2011 at 15:09

  Moet je voor de lol eens Toddlers and Tiaras gaan kijken. :|

 • Reply
  Silva
  24 juli 2011 at 15:32

  Ik vind het echt niks, ik vind dat kinderen er zelfs haast lelijk uitzien met make-up. Het is zo veel schattiger en mooier puur natuur!

 • Reply
  Paola
  24 juli 2011 at 15:38

  Ik ken het niet, maar ben er nu wel benieuwd naar!

 • Reply
  Joyce
  24 juli 2011 at 16:07

  Dat is precies wat ik dacht! Ze dansten ook al enigszins ordinair, terwijl de meesten kinderen van die leeftijd gewoon wat springen en met de armen zwaaien ofzo. =o

 • Reply
  Melissa
  24 juli 2011 at 16:12

  Geweldig programma!
  Mijn vriend en ik kwamen niet meer bij door aflevering 1.
  Daar zaten kinderen van een jaar of 6 in een limo.. het leek wel een parodie!
  Meisje met 2 champagneglazen in haar hand aan het dansen, en een jochie ontkurkte de kinderchampagne als een ware pro!
  En hoe die kleintjes allemaal aan het dansen zijn!
  heel vermakelijk om te kijken.. zaten alleen maar: Aah,, neee.. dat kan niet!
  Hoe die kindjes dansen en eruit zien! No way dat, als ik een dochter krijg, ze er zo uit zou mogen zien!

 • Reply
  Shelley
  24 juli 2011 at 16:12

  Pff die make up en die jurken, vind het echt niet normaal! Maarja dat is hun eigen ding dus ze moeten het zelf weten maar ik zelf zou mijn kind er echt nooit zo uit laten zien.

 • Reply
  Joany
  24 juli 2011 at 16:46

  Ik ken het programma nog niet, maar als ik die foto’s zie van die meisjes dan gaat me dat toch echt te ver. Als ik een dochter had zou ik haar zo echt niet over straat laten gaan op die leeftijd.

 • Reply
  Ellen
  24 juli 2011 at 18:16

  Jakkie, zo laat ik mn dochter van 15 nog niet eens de deur uit gaan. Ik zal wel erg ouderwets zijn maar zo gedraag je je gewoon niet.

 • Reply
  Daniëlle
  24 juli 2011 at 18:28

  Verschrikkelijk! Ik las er heel veel over op twitter, toch even kijken of ik het zo terug kan kijken!

 • Reply
  Elien
  24 juli 2011 at 19:00

  ik heb het ook gezien! dat ging er echt over!

 • Reply
  Divaofgeneva
  24 juli 2011 at 19:59

  Ik heb het programma nog niet gezien, maar heb er al veel over gehoord en gelezen. Ik vind zulke trouwerijen vaak erg overdreven, maar dit schijnt nog ook al grappig te zijn heb ik gehoord? Ik vind het belachelijk hoe deze kinderen op de foto’s uit te zien. Het zijn nog kinderen en deze horen nog te spelen met speelgoed en nog niet zo gekleed te gaan. Een setje kinder make up is erg leuk om eens mee te spelen, maar niet om je kind er zo bij te laten lopen. Ik vind het echt niet om aan te zien..

 • Reply
  Gwen
  24 juli 2011 at 21:15

  Ik vind het echt een fantastisch programma om naar te kijken maar als ik er serieus over na ga denken vind ik het te belachelijk voor woorden. Kinderen van 8 of 9 die als sletjes staan te dansen, okee dan.

 • Reply
  kimberly
  25 juli 2011 at 07:44

  Die kinderen weten niet beter denk ik, al zou het wel onwijs raar zijn als je zo een kleine meid tegenkomt in de stad. Verder is het een erg leuk progamma en lig altijd weer helemaal dubbel!

 • Reply
  Lady Pasta
  25 juli 2011 at 14:24

  Heerlijk leed vermaak op de zondag avond. Wat ben ik weer dankbaar dat mijn ouders zo streng vroeger waren ;-) Maar even eerlijk; dit zijn Tokkie’s XXXXXL. Toen ik die leeftijd van die kinderen uit de serie had speelde ik nog met Barbie’s en was ik fan van kinderenvoorkinderen :mrgreen: Zegt genoeg toch? hihi.

  • Reply
   joan
   15 januari 2012 at 17:52

   sorry maar ik weet niet wat jij tokkies noemt hoor ooke er zitten sommige bij die zo slordig zijn maar dat zijn hun echt niet

 • Reply
  romy
  25 juli 2011 at 16:01

  ik vond het programma net als veel andere een bit too much! ik denk dat er veel van de ouders kom, net zoals deze petit girls!

 • Reply
  Lobke
  26 juli 2011 at 14:23

  Mmm ik vind dat je vanaf je tiende mag beginnen met af en toe mascara enzo.. Maar dit gaat te ver…

 • Reply
  Evelien
  29 juli 2011 at 00:13

  Oh vreselijk! Kinderen horen puur natuur te zijn, zo zijn ze het mooiste. Bah, ik vind het echt niet kunnen :(

 • Reply
  Joyce
  1 augustus 2011 at 15:48

  Ik vind niet dat aan kinderen ook maar iets moet gebeuren, ze zijn mooi van nature. Wat mij erger shockeerde aan dit programma, was de manier waarop de mannen omgaan met vrouwen. Grijp een vrouw aan haar haren, sla haar tegen de muur en laat haar zo weten dat ze van jou is. Vreselijk.

 • Reply
  joan
  15 januari 2012 at 17:50

  het is hartsikke mooi om te zien
  ik heb zelf ook een comunie gehad en ben er mee opgegroeit
  en trouwen doe ik zeker in zon grote jurk daar zeg ik geen nee tegen
  en zo zwaar zijn dienjurken niet we zijn het gewend

 • Reply
  christina
  23 april 2012 at 13:04

  ik ben zelf een gypsy maar in engeland gaat het een beetje te ver en wij wonen niet in huizen maar in wagens en op een kampje met nog meer gypsys en ja ik ben 13 en zit ook niet meer op school we leven het zelfde maar wij zijn niet zo blood gekleed we zijn wel blooder gekleed als anderen maar niet hoerig

 • Laat een reactie achter