Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Undressed & Undress Me Too

 photo MUA2_zps1a1e6337.png

Al een hele tijd zat ik met de MUA make-up paletten in mijn hoofd. MUA is een Engels budget make-up merk dat veel populaire make-up producten namaakt voor weinig geld. Deze twee palettes zouden dan ook exacte kopieën zijn van de Urban Decay Nakes palletes. Mijn oma en tante gingen een weekje naar Engeland en vroeg of ze deze twee paletten voor me mee wouden nemen, want ik was hier wel heel benieuwd naar!

 photo MUA_zps7112ae4a.png

Het bovenste palette is Undress Me Too, dat zou een kopie zijn van Naked 2 en de onderste in Undressed een kopie van Naked 1. Zelf heb ik alleen Naked 1 in mijn bezit en de kleuren zien er inderdaad exact hetzelfde uit. Later komt er nog een artikel dat ik ze echt met elkaar ga vergelijken. Want dit palette is maar 4 pond, dat is omgerekend ongeveer 5 euro. Wel een groot verschil met de bijna 50 euro die je voor het Naked palette van Urban Decay betaald.

 photo MUA1_zpsc9df9573.png

 photo MUA3_zpsf989b517.png

De uitstraling doet me heel erg aan Sleek denken, ze zien er precies hetzelfde uit, op de deksel na dan en zijn even groot. In de verpakking zit ook nog een spons applicator maar die ga ik zelf niet gebruiken. Wel leuk vind ik dat ze de deksel doorzichtig hebben gemaakt zodat je goed kan zien hoe het eruit ziet.

 photo MUA4_zpsc26c7b38.png

Undress Me Too

Beide paletten hebben hele mooie naturelle tinten die ik zelf echt prachtig vind. De pans zijn ongeveer net zo groot als een 50 cent muntstuk, dus je kan er een behoorlijke tijd mee doen. Het palette heeft 8 shimmer kleuren en 4 matte. Ik vind wel dat de matte niet al te best zijn gepigmenteerd maar de shimmer juist weer wel.

 photo MUA5_zps1a83f57e.png

 photo MUA8_zpsddd9c619.png

Naked – Devotion – Shy – Fiery – Laviah – Creamy

 photo MUA9_zpsde1c82c6.png

Tranquil – Exposed – Reveal – Wink – Obsessed – Corrupt

Ik vind dit palette iets minder goed gepigmenteerd dan het Undressed palette, maar de swatches daarvan zie je zo.

 photo MUA6_zps0a5a60d8.png

Undressed

Dit is het eerste palette van MUA, daarna zijn de andere varianten gekomen. Dit is ook vind ik zelf een veel beter gepigmenteerd palette dan Undress Me Too, deze kan wel echt eens heel dichtbij die van Urban Decay komen. De oogschaduws zijn trouwens heel erg zacht en romig. Die van het andere palette trouwens ook!

 photo MUA7_zps6499881e.png

 photo MUA10_zps4e5eac7e.png

Helaas hebben deze kleuren niet zulke leuke namen. Maar ze zijn wel super goed gepigmenteerd!

 photo MUA11_zpsc3c8728f.png

 photo MUA2_zps1a1e6337.png

Ik vind de MUA make-up palettes echt heel erg leuk en goedkoop. Ze zijn qua kleur echte dupes van de Urban Decay Naked palettes, heb je dus niet al te veel geld kan je deze zeker als goed alternatief kopen. De pigmentatie is echt zeker prima in orde. Helaas kan je ze niet in Nederland kopen maar wel in de webshop van MUA. Ook leuk is dat er nu een actie is van 3 halen 2 betalen. Je kan er met PayPal betalen en de palettes kosten 4 pond per stuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Ze zijn echt heel erg mooi! Volgens mij komen ze ook echt goed overeen met de Naked paletten. Maar eigenlijk ben ik toch wel blijer met mijn Naked 2 dan dat ik zou zijn met een dupe als deze; dit is “gewoon” een palette en Naked 2 is toch wel even wat anders!

  2. Het lijken me inderdaad hele fijne palettes! Ik werk niet met Paypal dus ik kan ze niet kopen… goede reden om weer eens naar Londen te gaan, haha ;)

  3. Toevallig heb ik donderdag een bestelling geplaatst bij MUA met daarbij het Undress Me Too palette. Kan niet wachten tot ie binnen is. Zuelk mooie kleuren!

  4. Erg leuke paletten voor dat geld. Wel jammer dat bij de eerste de matte tinten wat minder gepigmenteerd zijn.

  5. Ze zien er mooi uit! Mijn ouders zijn onverwachts naar Londen en ik heb gevraagd om ze mee te brengen. Ik hoop dat ze ze gevonden hebben!

  6. Mooie palettes! Ben sowieso onder de indruk van de palettes van MUA, heb er zelf ook 3 en vind ze echt heel fijn!

  7. De palette’s zien er super uit en je hoort er zoveel enthousiaste dingen over. Het piment is trouwens ook pretty én mooie foto’s!

  8. Ik vind MUA een heel fijn merk. Niet zo duur en kwalitatief goede producten voor de prijs die je ervoor betaald. :) Mooie foto’s heb je ook gemaakt van de producten.

  9. Ik heb Naked 2 + 3 en ik denk dat ik Undressed ga kopen zodra het in de winkel ligt. Ben gek op de Nakedpaletten maar niet op hun prijs ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *