Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Sinds MUA bekend is geworden met de oogschaduw paletten die een hele goede dupe waren van de Naked paletten hebben ze zichzelf op de kaart gezet. Zelfs zo goed dat het nu ook gewoon te koop is bij de Kruidvat in ons land. De Undress Me paletten van MUA zijn niet meer weg te denken, maar wist je dat MUA ook heel veel andere toffe oogschaduw paletten heeft? Zoals dit nieuwe MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette!

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Je ziet het meteen, het is zeker geen oogschaduw palette voor de mensen die van hele subtiele en zachte oogschaduw houden. Nee, dit is echt even een wat zwaarder palette waarmee je wat donkerdere looks kan maken. Ook niet zo gek dat het palette de naam van de nacht draagt. Hou je dus van een feestje en draag je graag wat donkerdere kleuren, dan is dit palette helemaal geschikt voor jou!

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Het concept van MUA kennen we denk ik allemaal wel, mooie make-up producten voor weinig geld. Maar voor dat geld willen we natuurlijk wel een kwalitatief goed product en dat biedt MUA ons ook zeker aan! Dit is het Twelfth Night palette, een palette met 12 kleuren die perfect zijn voor een look in het donker!

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

MUA brengt dit palette speciaal voor de winter uit in een soort van limited edition, want we zullen dit palette niet in de zomer in het schap meer zien liggen. De verpakking is mooi degelijk en stevig en kan makkelijk meegenomen worden op reis. Het doosje bevat een dubbele sponsapplicator en geen spiegeltje, maar eerlijk gezegd mis ik die ook niet.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Als we naar het palette kijken zien we dat de kleuren vrij divers zijn, maar ze wel heel erg goed met elkaar te combineren zijn. Je kunt alle kanten dus op met dit palette en het zo gek of bijzonder maken hoe jij dat wilt. Alle kleuren bevatten een shimmer die hier wat heftiger over komt op de foto’s dan dat het in het echt is op het ooglid.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Het palette bevat dus in totaal twaalf verschillende kleuren met op de bovenste rij van links naar rechts: Ice, Myrrh, Frost, Oudh, Cool en Fir. Op de onderste rij vind je nog zes kleuren met de naam: Hush, All Spice, Ivy, Plum, Enchant en Star Shine.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Hier zie je de swatches van links naar rechts van de bovenste rij: Ice, Myrrh, Frost, Oudh, Cool en Fir.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Deze rij bevat wat donkerdere kleuren en van links naar rechts zie je: Hush, All Spice, Ivy, Plum, Enchant en Star Shine. De swatches vallen helaas een klein beetje weg door het slechte daglicht, maar in het echt zijn ze intenser.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Tijd om met de oogschaduw kleuren aan het werk te gaan. Dit keer moet ik wel voor wat anders gaan dan mijn veilige bruine look. Ik gebruik Enchant over mijn hele ooglid en blend deze in met Plum in de buitenste ooghoeken voor wat meer kleur. In de crease breng ik Ivy aan en onder mijn wenkbrauwen Hush. In de binnenste ooghoeken breng ik Ice aan voor wat extra glans en diepte.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

De oogschaduws werken heel prettig en blenden ook nog eens prima. Ze zijn zacht van structuur, brokkelen niet af en zorgen niet voor fall-out onder mijn ogen. Of je van deze kleuren houdt je natuurlijk persoonlijk, maar je kunt er zeker goed mee uit te voeten!

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Ik vind het een heel mooi palette met weer prima kwaliteit voor wat je er voor betaald. De MUA paletten kosten namelijk maar € 5,99 en zijn te koop bij een Kruidvat met het MUA schap. Hou jij van donkere kleuren oogschaduw en wil je daar niet al te veel geld aan uitgeven? Dan kan ik je zeker dit palette aanraden!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Die diverse kleuren variantie dat vind ik het mooiste van deze palette, want je kan zo veel looks van maken. Ik heb zelf al twee palette van MUA. Een mooie palette voor weinig geld is dit zeker.

  2. Ik vind de vier linker en de vier rechter kleurtjes heel mooi! Groen en paars vind ik niet zo bij mij passen maar dat is persoonlijk natuurlijk :) Lijkt me verder wel een fijn werkend palette!

  3. Wow, ziet er goed uit! Op die gele en koperen kleur na, zijn het helemaal mijn kleuren. Grijs en taupe staan me beter dan warm bruin en ik ben gek op paars en groen!

  4. Oh ik vind het palette echt prachtige kleurtjes hebben! En natuurlijk weer de kwaliteit die we van ze gewend zijn, fijn!

  5. Mooie look heb je gemaakt ermee! Ik vind de MUA palettes heel fijn en zo te zien is dit palette qua pigmentatie niet heel anders. Het is dat het niet mijn kleuren zijn haha, toch iets te fel en donker voor een alledaagse look ;). Fijne review!

  6. Leuk palette om eens aan de slag te gaan met andere kleuren dan mijn standaard nude en bruin/brons tinten haha! Voor dat geld is het het proberen wel waard. MUA palette vind ik vaak ook prima kwaliteit dus ik zou deze wel kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *