Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Spring Break Eyeshadow Palette

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette7_zpsbvsfebxx.png

De lente is eindelijk begonnen! Buiten stormt het er lekker op los maar binnen kunnen we al een beetje aan de lente werken. Bijvoorbeeld door vrolijke oogschaduw te dragen in frisse lente tinten. MUA heeft voor de lente heel wat nieuwe dingen in haar assortiment waaronder dit super leuke Spring Break palette! Ik laat jullie snel meer zien.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette_zpsdpt49205.png

MUA kennen we volgens mij allemaal al wel, een vrij goedkoop merk met hele mooie producten die kwalitatief ook nog eens erg prettig werken. MUA is sinds een jaar gewoon in Nederland te koop bij de Kruidvat en sinds dien is het nog veel populairder geworden. Hun oogschaduw paletten zijn stiekem toch wel het hoogtepunt en blijven altijd ontzettend populair. Voor de lente hebben ze drie nieuwe paletten en ik laat jullie nu Spring Break zien.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette2_zps2nzyla39.png

Op de verpakking vind je nog een kleine herinnering dat het om het Spring Break palette gaat. Voor de rest is er aan de verpakking niet veel op te merken. Het is een standaard MUA verpakking met in totaal 12 verschillende lente kleuren.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette1_zpsgxvqchpg.png

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het palette. Hier vind je de naam van het palette zelf en de namen van de oogschaduw kleuren apart. Ook de ingredienten vind je terug op de achterkant. Voor de rest is het niet heel spectaculair.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette4_zpsfgiw4exg.png

Als je het plastic palette open maakt komen er in totaal 12 vrolijke kleuren tevoorschijn, maar die had je stiekem al door het transparante dekseltje kunnen zien. De kleuren zijn fris en doen me inderdaad meteen aan de lente denken, ik word er meteen vrolijk van.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette3_zpsjs73tzgm.png

De kleuren hebben allemaal een verschillende finish, zo zijn er veel shimmer kleuren maar zitten er ook matte tinten in om het toch even van speelser te maken. De kleuren lopen lekker uit één maar passen toch ook wel weer goed bij elkaar, dat heeft MUA goed gedaan. Ook in het doosje vind je nog een spons applicator, maar die laat ik maar voor lief.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette6_zpsxjj5zbhb.png

Even een goede close-up van de kleuren. Van links naar rechts zie je op de bovenste rij: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel. Op de onderste rij van links naar rechts vind je de kleuren: Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette8_zpsb4xqlffx.png

En dan natuurlijk het belangrijkste, de swatches! Van links naar rechts: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette9_zpsibcbemxf.png

En de onderste rij van links naar rechts: Damson, Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam en Gold Khaki.

De kleuren zijn prima gepigementeerd en voelen ontzettend zacht aan in de pan. Het is de kwaliteit die ik gewend ben van MUA, dat is fijn. De kleuren hebben een goede pigmentatie en werken prettig. Hopelijk blijven ze ook een beetje goed op het ooglid zitten zonder te vervagen tijdens het aanbrengen.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette11_zps8av6qf8o.png

Voor deze look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Gold Khaki over het hele ooglid, Sorrel in de crease, Aurora onder mijn wenkbrauwen en Catacomb in mijn binnenste ooghoeken. De oogschaduws brengen gemakkelijk aan en zorgen voor een subtiele look. De pigmentatie is goed alleen de kleuren knallen er niet echt vanaf. Alleen de kleuren zijn ook niet echt knallend dus dat kan wel kloppen. En met het thema lente hoeft het allemaal niet zo hard te zijn.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette10_zpstbfiqjv4.png

De kleuren blenden gemakkelijk met elkaar zonder kleur te verliezen. Met een goede oogschaduwbasis blijft de oogschaduw ook de hele dag mooi zitten.

 photo MUA Spring Break Eyeshadow Palette5_zpsnsk1dg6t.png

Ik vind het MUA Spring Break Eyeshadow Palette echt een heel leuk palette voor de lente. Eigenlijk is het een ideaal palette voor een everyday make-up look. Diverse kleuren geven je net even wat extra zonder dat het erg hard en aanwezig in het gezicht staat. De nieuwe lente producten van MUA met onder andere dit palette wat € 5,99 kost is vanaf begin april te koop bij de Kruidvat.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. De kwaliteit ziet er goed uit voor die prijs en er zitten lekkere frisse kleurtjes bij die toch heel draagbaar zijn.

  2. Prachtig palette! En je hebt er een hele mooie look mee gemaakt, al vind ik het jammer dat je voor de bruintinten bent gegaan! De kleuren in dit palette maken het juist zo speciaal!

  3. Ik heb werkelijk waar nog nooit gehoord van dit merk, maar het ziet er onwijs leuk uit. :) Budget palletejes zijn áltijd welkom! :D

  4. Ik zou hem alleen al willen kopen voor de paarse en kaki kleur, bruin heb ik genoeg en wat teveel rood-bruin is of mint, staat me niet. Maar voor zo’n prijsje is het niet erg dat je maar de helft gebruikt. Het is dat ik op dit moment meer dan genoeg oogschaduw heb, maar anders zou ik hem wel aanschaffen. Misschien later, maar eerst eens wat opmaken.

  5. Het is echt een pareltje, zowel de minty, paarse en bronzy tinten. Toevallig kwam mijn review vandaag ook online. Gebruik hem met veel liefde :)

  6. Ik was zo enthousiast toen MUA naar Nederland kwam maar ik heb er nog steeds niks van gekocht haha. Mooie kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *