Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette_zpsdpre9ttn.png

Vorige week liet ik jullie al het nieuwe MUA Spring Break palette zien, maar er komt nog veel meer nieuws aan. Onder andere dit prachtige MUA Romantic Efflorescene palette met wat koelere tinten oogschaduw. Zelf vind ik het een prachtig palette en een mooie toevoeging aan mijn stash, want ik gebruik hem nu al heel erg graag. Ik laat jullie snel meer zien!

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette1_zpsvvjyrtxh.png

Ik heb al een aantal MUA paletten in mijn bezit en ze zijn écht heel erg fijn. Als ik eerlijk moet zijn vind ik ze beter dan de W7 paletten die ook dupes hebben van de Urban Decay paletten. MUA heeft een fijne structuur die niet te snel brokkelt en toch nog heel veel pigment afgeeft. Ik ben dan ook blij dat MUA tegenwoordig gewoon in de Kruidvat te vinden is – maar natuurlijk weer niet in Zwolle, heb ik weer -.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette2_zpsx1bfcmfp.png

Volgens MUA moet dit een romantisch oogschaduw palette zijn. Zelf weet ik het niet zo goed, de kleuren zijn vrij koel en doen me niet meteen aan iets romantisch denken, meer iets mysterieus. De kleuren van het palette passen ontzettend goed bij elkaar en je kunt er echt iets moois mee maken. De verschillende structuren en finishes maken het helemaal compleet.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette6_zpsmic9ifep.png

Hier zie je het palette goed van dichtbij en zie je meteen welke kleuren matte zijn, welke een shimmer hebben of een metallic finish. De grote diversiteit in dit palette maakt hem toch wel heel erg leuk. Ga je voor een subtiele matte look of voeg je toch iets meer shimmer of glans toe, het kan allemaal.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette3_zpsnnbvq8sd.png

Ik vind de verpakkingen van MUA ook ideaal, het zijn compacte doosjes die je gemakkelijk met je meeneemt. Het is stevig en compleet, 12 prachtige oogschaduw kleuren waar je gemakkelijk met de kwast bij kan. Ook zit er nog een spons applicator bij waar ik zelf niet heel gelukkig van wordt, maar het kan altijd handig zijn.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette4_zpsfcqktzsl.png

Ik vind de kleuren van dit palette echt heel leuk, weer eens een keer wat anders. Het is nog steeds vrij subtiel en draagbaar, maar toch weer anders. Ik denk wel dat je van deze tinten moet houden maar ik vind ze zeker erg leuk! Laten we snel door gaan met de swatches.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette7_zpsknpukvnk.png

Swatches van de bovenste rij van links naar rechts: Mesmeric, Tempt, Corrupt, Obsessed, Lavish en Flery. De kleur Mesmeric is vrijwel niet zichtbaar omdat het een kleur is die wel heel dicht bij de huid ligt. Ik vind het wel ideaal om de highlighten en vervagen.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette8_zpsg48lxryg.png

En dan nog de onderste rij met de kleuren van links naar rechts: Bewitch, Magnet, Exposed, Siren, Reveal en Captivate. Vaak zie je dat bij goedkopere paletten dat de matte kleuren niet echt een knallende kleur hebben, helaas is dat bij dit palette ook niet anders. De pigmentatie is niet slecht, maar het had wel beter gekund.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette9_zpsygezwvbs.png

Qua werking zijn de oogschaduws perfect. Ze brengen makkelijk aan, geven een goede pigment af en blenden makkelijk in elkaar zonder kleur of intensiteit te verliezen. Daarom ben ik zo gek op het merk MUA. Je krijgt een prachtig product voor de prijs die je betaald. Het is natuurlijk geen Too Faced od Urban Decay kwaliteit, maar daar betaal je natuurlijk ook voor.

 photo MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette5_zps58oev751.png

Ja het MUA Romantic Efflorescene Eyeshadow Palette is een mooie toevoeging aan mijn make-up collectie en ben er dan ook heel erg blij mee. Afgelopen weken gebruik ik dit palette eigenlijk alleen maar. Omdat het mooie subtiele tinten zijn en weer eens wat anders is dan die bruine oogschaduw. Het Romantic Efflorescene palette is vanaf nu te koop bij de Kruidvat met MUA schappen voor € 5,99. Leuke prijs toch?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Wat een leuk palette! Niet heel bijzonder, maar voor de prijs vind ik de swatches e.d. er toch best goed uitzien. Mooie look heb je er ook mee gemaakt, met dat smokey effect aan de onderkant!

 2. Ik ben echt dol op MUA! Ik heb nu al mijn tweede pallet daarvan aangeschaft. Die je vorige week liet zien was ook erg mooi maar deze is ook weer echt prachtig! Die flery kleur wat prachtig is dat zeg!
  Bij mij moet ik er ook wel voor rijden hoor zo een 20 km maar dat heb ik er zeker voor over! Ik zag van de week trouwens dat je ze nu ook online kunt bestellen bij kruidvat dus dat ga ik voor deze maar eens proberen! Bedankt voor je review weer!

 3. Een tip bij een oog make up review:
  Wanneer je een oogschaduwlook heb gemaakt maak dan een foto waar je geen eyeliner etc op heb. Zo kunnen wij ook zien of ze mooi blenden op de oogleden.
  Maar dan ook een foto met je ogen dicht of half dicht.

 4. Mooi palette dit. De kleurtjes passen allemaal zo goed bij elkaar. Wel vind ik het jammer dat er een aantal kleuren in zitten die ook al in het Undress me too palette zitten (Corrupt, Obsessed en Lavish herken ik meteen)

 5. Mooi pallette! Dat tweede kleurtje (de paarse) in de bovenste rij vind ik echt prachtig! De minder goede pigmentatie bij de matte kleuren had ik eigenlijk al wel verwacht, dat is bijna altijd zo. Dus dat vind ik niet zo storend :)

 6. Voor de prijs een goed palette volgens mij. Het zijn mooie kleuren die goed bij elkaar passen in een palette.

 7. De gouden kleur ziet er geweldig uit! De rest van het palette vind ik niet superbijzonder. Ik ben nog steeds geen MUA schap tegengekomen sinds het in Nederland is!
  x

 8. Mooi palette! Veel van zo’n soort kleuren heb ik al waardoor ik hem niet ga kopen maar als ik ze nog niet had wist ik het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *