Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Wenkbrauwen, ik ben ze in de loop der jaren steeds belangrijker gaan vinden. Een paar jaar geleden bleef het met moeite alleen bij epileren, tegenwoordig teken ik ze altijd bij met een poeder of een potlood. MUA vond het tijd dat wij bloggers onze wenkbrauwen eens goed gingen behandelen en daarom kregen wij dit leuke setje opgestuurd. Zo gezegd, zo gedaan. Ik test daarom deze twee leuke producten uit.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Het merk MUA kennen we tegenwoordig allemaal, maar jammer vind ik dat we er naast de oogschaduw paletten en de mooie highlighters eigenlijk maar weinig van horen. Tijd voor verandering! Ik ga jullie maar eens wat vertellen over deze twee leuke producten voor je wenkbrauwen. Het is een handig wenkbrauwkitje met verschillende kleuren poeder, een gel, pincet en een kwastje. Om je wenkbrauwen dan echt de hele dag perfect ik model te houden is er ook nog de gekleurde mascara.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

De verpakkingen van beide producten zien er prima uit, standaard MUA. Het kitje is zo groot als je handpalm en kan je eventueel ook makkelijk meenemen. De mascara is net zo groot waardoor hij lekker compact is. Op het eerste gezicht ziet het er dus allemaal prima uit.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit – € 5,99

Het eerste wat je denkt is, handig zo een wenkbrauwkitje met alles er in. Maar als je dan even nadenkt is het helemaal niet zo handig. Waarschijnlijk gebruik je maar één kleur, werkt de gel niet optimaal en je eigen kwastjes en pincet is fijner. Tenminste, zo denk ik er na een tijdje altijd over. Dan heb je dus een groot doosje voor eigenlijk alleen wenkbrauwpoeder die je gebruikt en de rest doe je niets mee. Maar ik laat die gedachte even van mij af glijden.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Op de achterkant van het palette vinden we zoals gewoon wat meer informatie over het palette. Het palette bied drie belangrijke dingen aan als het om wenkbrauwen gaat. Het brengt ze namelijk in vorm, geeft ze meer kleur en accentueert de huid rondom de wenkbrauw, dat klinkt goed. MUA heeft twee verschillende kleurencombinaties, de Fair-Mid, dat is deze en dan hebben ze nog de Dark voor echte donkere wenkbrauwen.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Als ik het doosje open maak zie ik meteen drie verschillende poeder, een gel, een pincet en een kwastje om het product mee aan te brengen. De deksel bevat ook nog een grote spiegel waarin je gemakkelijk kan kijken om je wenkbrauwen mee bij te werken. Het is dus ook zeker een geschikt palette voor onderweg.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

De bovenste twee kleuren zijn bedoeld voor de wenkbrauwen en de kleur linksonder is bedoeld om de huid rondom de wenkbrauwen te highlighten. Dan hebben we nog de witte gel of wax om je wenkbrauwen in model te brengen en het ook te laten zitten. Het pincet is heel kleun en ik vind hem niet al te fijn werken, maar misschien ben ik gewoon verpest met mijn Tweezerman. Grote haartjes pakt hij wel op, maar de kleine niet. Het kwastje werkt prima, maar ik vind hem toch wel een beetje aan de kleine kant.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

MUA PRO BROW DEFINE Tinted Brow Mascara – € 3,49

Zelf vind ik het altijd fijn een soort van gel voor mijn wenkbrauwen te gebruiken in de vorm van een ‘mascara’. Voorheen gebruikte ik altijd transparante kleuren en deze heeft een kleurtje om de wenkbrauwen ook wat meer kleur te geven. In totaal zijn er drie verschillende kleuren: Fair, Medium en Dark. De kleur die ik hier heb is de kleur Fair, de lichtste dus.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

De mascara is lekker compact en klein waardoor hij ideaal is voor je wenkbrauwen. Het is ook een wat kleiner borsteltje zodat je niet zo snel naast je wenkbrauwen smeert. De kleur vind ik positief licht, hier kunnen blondines dus zeker enthousiast van worden. Omdat ik echt zwarte haartjes heb was deze kleur iets te licht voor mij, maar geen nood er bestaan donkerdere kleuren.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Hier zie je de swatches van de drie kleuren poeder uit het kitje en natuurlijk de mascara. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje verrast van de middelmatige pigmentatie, ik had eigenlijk wel iets beters verwacht, jammer! Wel heeft de mascara een vrij aanwezige kleur, ben benieuwd!

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Voor het effect heb ik eerst één wenkbrauw gedaan, je kunt goed het verschil zien niet? Ik heb de donkerste kleur uit het palette gebruikt en daaroverheen de mascara. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het poeder vrij weinig vind doen, maar de mascara zie je wel echt duidelijk terug!

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

En dan met beide wenkbrauwen! Een heel verschil niet? Omdat de mascara te licht is zie ik mezelf eens met lichte wenkbrauwen!

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit & Brow Define Tinted Brow Mascara

Conclusie, ik loop niet echt warm van het palette, maar de mascara voor de wenkbrauwen vind ik wel heel erg fijn. Ook brengt het mijn wenkbrauwen makkelijk in model en laat dat ook zo zitten. Maar de volgende keer zal ik dan voor een donkerdere kleur kiezen, maar gelukkig is dat mogelijk! MUA is te koop bij geselecteerde filialen van de Kruidvat en online. Wat vinden jullie van deze producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik hoop dat het niet al te apart is dat ik dit hier zeg…….maar jeetje Aranka, wat is het goed te zien aan je dat je een andere leefstyle hebt.
    Qua eten & bewegen.
    Teminste, dat weet ik natuurlijk niet, maar je koppie zit gewoon anders.
    Super goed hoor! Het klinkt een beetje raar zo, maar het is positief bedoeld?? ??

  2. Dit is het hem niet helemaal voor mij. Ik zou van het palette alleen de donkere kleur gebruiken en de rest helemaal niet dus dan is het zonde. Ik ben wel benieuwd naar de mascara, daarvan zou ik wel een tintje donkerder willen. Ik vind nog steeds het wenkbrauw kitje van catrice ge-wel-dig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *