MUA Poptastic Eyeshadow Palette

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette1_zpslm2gbv11.png

Vorige week was ik bij het event van MUA waar ze de nieuwe dingen voor het najaar lieten zien en de festival look. Deze look is onder andere gemaakt met dit palette, het Poptastic palette. Op het eerste gezicht is dit niet echt een palette voor mij. Ik hou liever van saaie en veilige kleurtjes. Maar toen ik er eenmaal mee begon te spelen was ik opslag verliefd, dit is echt een prachtig palette als je van kleur houdt.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette2_zpsbcqzfg0r.png

Volgens MUA is dit hét perfecte palette om een knallende look mee te maken. En voor de zomer mag dat ook wel, want dan willen we gezien worden. Ik merk dat ik het steeds leuker vind om met kleur te spelen dus eigenlijk komt dit palette als geroepen. Ik vind het leuk dat een drogisterij merk – want MUA is natuurlijk bij Kruidvat te koop – met een palette komt met kleur. Dat zie je niet zo vaak.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette_zpszfuutqxe.png

Het palette zit in een standaard doosje van MUA, daar zijn we wel bekend mee. Het palette is van stevig plastic gemaakt met een doorzichtige deksel zodat je meteen de prachtige kleuren oogschaduw kan zien. Naast dat het een stevige verpakking is, is het ook nog eens vrij handzaam waardoor je het palette gemakkelijk mee kan nemen.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette3_zps5rfpewvk.png

Op de achterkant van het palette vinden we natuurlijk nog wat meer informatie over het product. Er staat een leuke omschrijving op, de ingrediënten en de namen van de verschillende oogschaduw kleuren. Leuk, want dat zie je niet vaak meer.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette4_zps4oa7wxbw.png

Als we het doosje open doen komen we 12 prachtige oogschaduw kleuren met de volgende namen – van links naar rechts -:

 • Pizzaz Purple
 • Cool Cyan
 • Urne Shizzle
 • Electric Purple
 • Gold Mine
 • Blue Suede
 • Jade Jazz
 • Cherry Sour
 • Atomic Aqua
 • Shocking Pink
 • Crystal Blue
 • Sonic Blue

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette5_zpsfqosoji2.png

Het valt me op dat er vooral veel blauwe tinten in het palette zitten die gecombineerd worden met paars en roze. Je vind er nog twee gele uitschieters tussen en dat is het eigenlijk wel. De kleuren zijn zo te zien allemaal prima met elkaar te matchen. Naast de verschillende kleuren hebben de oogschaduws ook verschillende finishes, zo heb je metallic en shimmer kleuren.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette6_zpsq76jzjd7.png

De kwaliteit van de oogschaduws zijn zoals we gewend zijn van MUA, prima in orde. Ik moet zeggen dat ik altijd erg enthousiast ben over de paletten van MUA en ze altijd met veel plezier gebruik. Ook dit palette kan ik toevoegen aan mijn rijtje fijne oogschaduw paletten. De oogschaduws hebben een zachte textuur en geven goed veel kleur af.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette8_zps57wo8omo.png

Hier zie je de bovenste rij met kleuren, van links naar rechts: Pizzaz Purple, Cool Cyan, Urne Sizzle, Electric Purple, Gold Mine en Blue Suede.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette9_zpsspp09smd.png

En hier natuurlijk de onderste rij met de kleuren van links naar rechts: Jade Jazz, Cherry Sour, Atomic Aqua, Shocking Pink, Crystal Blue en Sonic Blue.

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette10_zpskme5lzsq.png

Ik was al snel onder de indruk van het palette en begon er lekker mee te spelen. Voor deze look heb ik Sonic Blue als basis gebruikt over het hele ooglid en Electric Purple in de crease. Bij mijn ooghoeken heb ik grof Blue Suede gebruikt en in het uiterste puntje Urne Sizzle. De kleuren blenden prachtig in elkaar over zonder kleur te verliezen, fijn!

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette11_zps92c5ifbo.png

En zo ziet de look er met de ogen open uit. Je ziet mooi de randjes van de kleuren in elkaar overvloeien, ik vind het echt een hele toffe look geworden!

 photo MUA Poptastic Eyeshadow Palette7_zpsxohchicv.png

Het MUA Poptastic Eyeshadow palette is net wat gedurfder dan normaal en dat vind ik eigenlijk wel heel erg tof. Het is niet een palette wat ik snel uit mijzelf zal kopen en dat vind ik eigenlijk best stom, want het is echt een geweldig palette. Ook voor de prijs van € 5,99 hoef je het ook zeker niet te laten. Het MUA Poptastic Eyeshadow Palette is te koop bij verschillende Kruidvat filialen en natuurlijk online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  18 juli 2015 at 07:34

  Wauw, de kleurtjes zien er goed uit! Dit is inderdaad niet een palette wat ik uit mezelf zou kopen, maar je hebt wel allemaal goed gepigmenteerde felle kleurtjes voor 6 euro, dus dat kan altijd van pas komen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  manon
  18 juli 2015 at 08:10

  Wat een kleur komt er vanaf! Mooie look heb je ermee gemaakt.

 • Reply
  Eline
  18 juli 2015 at 08:17

  Wat een heerlijke kleurtjes, je look is enorm tof trouwens!

 • Reply
  Paola
  18 juli 2015 at 08:18

  Ik heb hem ook en vind hem heel mooi! Je kunt er zoveel kanten mee op!

 • Reply
  chucky1012
  18 juli 2015 at 09:07

  Mooie en zeer goed gepigmenteerde kleuren!
  Je hebt er een prachtige look mee gemaakt ;-)

 • Reply
  Femke
  18 juli 2015 at 09:14

  Echt super tof! Nee, niet mijn ding..maar staat je erg mooi!

 • Reply
  BeautyOpinie
  18 juli 2015 at 09:20

  De palettes van MUA blijven mij toch altijd verbazen vanwege de goede kwaliteit! Het is idd misschien niet een palette dat iedereen zou kopen, maar als je graag wat felle kleuren in je bezit wil hebben kun je ze zo wel mooi voor een klein prijsje kopen. Dan is het toch wat minder erg als je ze niet elke dag draagt.

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  18 juli 2015 at 09:22

  Wat een leuk palette, maar vooral wat een mooie look! Ik heb de I-candy van Sleek, ook zo’n fel palette. Maar ik heb behalve 2 looks die ik af en toe maak niet echt inspiratie..

 • Reply
  Mariëlle
  18 juli 2015 at 09:48

  Ik had niet verwacht dat het palette zo goed zou zijn, echt leuk om te experimenteren!

 • Reply
  Naomi
  18 juli 2015 at 10:10

  Wauw zoveel pigment!

  x

 • Reply
  Margot
  18 juli 2015 at 11:00

  Ik vind de kleuren wel gaaf, maar zou ze eigenlijk nooit gebruiken.

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  18 juli 2015 at 11:09

  Wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Zo’n kleurrijk palette heb ik nog niet, lijkt me echt leuk om daar mee te experimenteren!

 • Reply
  Marjolein
  18 juli 2015 at 11:09

  Ziet er goed uit! Al bevallen de palettes van MUA me sowieso altijd wel. Ben wel meer van de nude tinten, haha.

 • Reply
  De Blogster
  18 juli 2015 at 11:31

  Heel mooi! MUA heeft het weer voor elkaar hoor, die zijn goed bezig met hun palettes!

 • Reply
  Mariska
  18 juli 2015 at 11:33

  Dat ziet er wel heel erg mooi uit vind ik ja, beter dan het vorige Springbreak palette. Die viel mij net iets tegen namelijk.

 • Reply
  Maaike
  18 juli 2015 at 11:57

  Ik dacht eerst dat dit echt té felle kleuren zouden zijn, maar door je ooglook ben ik overtuigd! Wat een mooie palette om een zomerse look mee te maken, ik vind hem mooi :)

 • Reply
  Dagmar
  18 juli 2015 at 12:03

  Aaah wat heb je er een prachtige look meegemaakt! Zo leuk en inspirerend, staat je super! Ik vind het palette ook echt heel erg vrolijk en echt een feestje om te mogen gebruiken :)

 • Reply
  Stephanie
  18 juli 2015 at 12:12

  Wauw wat een gave look heb je er mee gemaakt! Het zijn hele mooie kleurtjes, heerlijk voor in de zomer :)

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  18 juli 2015 at 12:23

  Wauw! echt prachtig!!:)

 • Reply
  Nienke
  18 juli 2015 at 12:25

  Ooh, ik ben zo verliefd op dit palette! Ik doe mee aan een winactie, hoop hem zo graag te kunnen bemachtigen!

  • Reply
   Aranka
   18 juli 2015 at 12:32

   Winactie? Welke winactie ;)?

 • Reply
  Shaz
  18 juli 2015 at 13:06

  Ik had niet verwacht dat de pigmentatie zou goed zou zijn.

 • Reply
  Vera
  18 juli 2015 at 13:35

  Wow! Verbaast me goed dit palette, de pigmentatie vooral. Leuke look heb je er ook echt mee gemaakt.

 • Reply
  Tamara
  18 juli 2015 at 14:01

  Wauw ik weet niet waarom, maar ik word heel blij van dit palette! Super!

 • Reply
  Dionne
  18 juli 2015 at 14:27

  Ik vind het een mooi palette, maar niet voor mij..

 • Reply
  Nicole
  18 juli 2015 at 15:07

  Wat leuk zeg zo een palette met lekker veel kleur. Toen ik ‘m zag liggen in de winkel was ik er niet echt tot aangetrokken maar wat ziet ‘ie er goed uit zeg. Mooi pigment en de look die je ermee hebt gemaakt is echt heel erg mooi!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  18 juli 2015 at 19:22

  Ik vond het palette er al mooi uitzien, maar toen ik je ooglook zag en de prijs zag ben ik er helemaal dol op geworden! Echt een prachtige palette, ik zou hem zeker in huis halen :) Liefs! x

 • Reply
  Annelot
  18 juli 2015 at 19:31

  Oeh hele uitdagende kleuren maar toch gek genoeg maak jij er super draagbare look mee !! En denk dat dat veel mensen ook denken, dat het niet draagbaar is. Ik ben ook altijd van de neutrale kleuren maar vind dit er wel heel leuk uitzien! Wie weet waag ik de stap haha

 • Reply
  Michelle Kaiser
  18 juli 2015 at 21:47

  wauw wat een mooi palette. die kleuren zijn geweldig.

 • Reply
  Elise
  19 juli 2015 at 20:29

  Hele toffe look, deze ga ik zeker onthouden. Zelf koos ik als eerst voor de paars en gele tint samen met een neutrale look. Ik vind het palette ook perfect als lijntje onder mijn oog.

 • Reply
  Andréa
  20 juli 2015 at 15:54

  oeh, ziet er leuk uit! Mooie look heb je gemaakt!
  x

 • Laat een reactie achter