MUA Pixel Perfect Multi-Blush

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Een hele tijd geleden kwam ik al deze MUA Pixel Perfect Multi-Blush tegen op een event als sneak peak voor het komende seizoen. Je raadt het al, ik was opslag verliefd op deze toffe blush. Want zeg nou eerlijk, hij ziet er toch enorm leuk uit? Vervolgens bleef hij maar in mijn nog te testen kast liggen en nu was ik er klaar mee, ik ga deze mooie en bijzondere blush eindelijk eens testen en een verdiende review geven!

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Ik ben groot fan van de producten van MUA, ze hebben namelijk erg veel goede producten voor niet al te veel geld. Ik kan niet zeggen dat alles goed en fantastisch is, maar hun oogschaduw paletten en producten voor het gezicht zijn toch meestal wel een schot in de roos. Dit seizoen komen ze met de Pixel Perfect Multi-Blush in twee verschillende tinten, een nude tint zoals deze en je hebt er ook nog ééntje in het roze.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Het doosje is gemaakt van plastic wat een beetje goedkoop oogt, ook vind ik het niet heel stevig aanvoelen. Wel vind ik het leuk dat de deksel van transparant materiaal is gemaakt zodat je meteen het toffe printje van de blush kan zien. De achterkant vertelt ons dat het een flinke blush is van maar liefst 11 gram. En dat de blush de naam Peach Bloom draagt vind ik zeker bijpassend.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Als je het doosje open maakt kun je meteen van dichtbij het bijzondere patroontje bekijken. Ik vind het erg leuk vormgegeven met de soort van ‘pixels’ zoals het merk het zelf noemt. De ‘pixels’ hebben vier verschillende kleuren die samen een mooie kleur moeten geven aan je wangen.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

De blush heeft een vrijwel matte finish en hier kun je de verschillende kleuren nog iets beter zien. De blush vind ik vrij hard van structuur waardoor ik heel moeilijk iets van product op de huid of een kwast krijg, dat vind ik wel een minpuntje.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

En doordat de blush niet echt rijkelijk iets afgeeft blijft de kleur en pigmentatie ook heel erg achter. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit best teleurstellend vind. Je moet echt twee keer kijken om hem te zien zitten, ben benieuwd wat die op het gezicht doet.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Mijn wang met alleen foundation.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Mijn wang met de MUA Pixel Perfect Multi-Blush in Peach Bloom. Helaas moet je hier ook echt goed kijken en de andere foto erbij pakken om een lichtelijk effect te zien. Ik vind het jammer, want zo kun je net zo goed niets op doen, het verschil is echt te minimaal.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Op de foto voel ik me ook kaal, ik heb namelijk altijd wel een opvallende kleur blush of bronzer aangebracht en nu heb ik gewoon kale wangen die niets uitstralen, super jammer.

MUA Pixel Perfect Multi-Blush

Zo enthousiast dat ik was over de verpakking en het leuke printje, zo teleurgesteld ben ik in de werking van het product. Er komt amper product van de blush af en dan hebben we het nog niet eens over die kleur en pigmentatie die ook niets is. Nee, wat mij betreft kun je beter die € 3,99 in je zak houden en voor een andere blush gaan. MUA is te koop in een geselecteerd aantal Kruidvat filialen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  3 augustus 2016 at 06:33

  Ik zou deze blush niet kopen omdat het veel te licht van kleur is en op mijn geteinte huid niet te zien zou zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Vanessa
  3 augustus 2016 at 08:12

  Ik vind zo’n subtiele blush eigenlijk wel mooi op mijn bleke huidje. Leuk patroontje ook!

 • Reply
  Susan
  3 augustus 2016 at 08:46

  Bweh. Jammer. Deze ga ik dus zeker niet kopen!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 augustus 2016 at 08:47

  Wat jammer.. inderdaad een leuke verpakking maar goed, de kwaliteit moet natuurlijk niet te wensen over laten!

 • Reply
  Nicole
  3 augustus 2016 at 09:42

  Jammer, het patroontje is wel leuk idd!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  3 augustus 2016 at 10:35

  Wat jammer dat er nagenoeg is van pigment in deze blush

 • Reply
  rachel
  3 augustus 2016 at 11:05

  jammer want het zag er wel leuk uit

 • Reply
  Varenka W
  3 augustus 2016 at 16:37

  Jammer van deze pixel’s …. helaas
  Je oorbellen vind ik wel super mooi trouwens
  :-)

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  3 augustus 2016 at 18:04

  Jeetje nee, wat een tegenvaller. Hier zie je echt helemaal niets van terug. Bummer!! :(

 • Reply
  Angela
  3 augustus 2016 at 20:05

  Zonde! Zag er leuk uit in de verpakking!
  Deze laat ik dus zeker liggen.. Bedankt voor die vier euro die je me hebt bespaard! Haha.

 • Reply
  Mariëlle
  3 augustus 2016 at 20:44

  Meeeh zo jammer, als de print zo leuk is en dan is het verder niets ;(

 • Reply
  femketje
  3 augustus 2016 at 22:55

  he wat jammer :(

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  4 augustus 2016 at 09:07

  He jammer, het zag er zo veelbelovend uit! Ik zie inderdaad meer blote-billen-wangen dan kleur!

 • Reply
  Nicole
  4 augustus 2016 at 16:56

  Wat jammer, ik vind de kleurtjes er super leuk uit zien. Raar dat ze helemaal niet overkomen op de huid.

 • Laat een reactie achter