Search
Close this search box.

MUA Mega Volume Mascara

 photo Mega_zps47c09561.png

MUA is over een paar weken te vinden in veel een aantal Kruidvat filialen in Nederland en België! Om jullie alvast een beetje kennis te laten maken met de nieuwe producten laat ik een aantal producten van MUA komende weken zien. We trappen af met deze MUA Mega Volume Mascara, hij ziet er in ieder geval lekker vrolijk uit in zijn roze huls!

 photo Mega1_zps52334a99.png

Deze mascara moet je eigenlijk laagje voor laagje opbouwen voor lekker veel volume. Het eerste laagje belooft voor volume te zorgen en het tweede laagje creëert een glamourous oogopslag. De kleur van de mascara is een mix tussen een zwarte en bruine kleur waardoor je wimpers er ontzettend natuurlijk en er niet duidelijk en opvallend uitzien. Maar eenmaal op de wimpers vind ik hem er wel gewoon zwart uitzien.

 photo Mega2_zps607693a4.png

Volgens de mascara belooft het je wimpers dramatische dikke wimpers te geven met mega volume, kijk dat willen we! Ook de dikke rubberen borstel moet hier aan meewerken.

 photo Mega3_zpsaf8df8d0.png

Daar hebben we de grote rubberen borstel met flexibele dunne haartjes. De mascara heeft trouwens de vorm van een plusje als je er van voren op kijkt. Helaas kon ik dat niet goed op de foto krijgen. En zitten dus ruimtes tussen de haartjes zonder haartjes. Dit zou voor meer volume moeten zorgen. Het borsteltje vangt niet heel veel mascara op waardoor ik niet bang ben voor klontjes.

 photo Mega5_zps97c80e5f.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Mega6_zpsd352549b.png

Mijn wimpers met twee laagjes MUA Mega Volume Mascara. Ik moet je heel eerlijk toegeven, ik ben niet onder de indruk. Ja, het resultaat is heel mooi en subtiel. Maar de verpakking belooft mega en dramatisch. Ik vind dit eerder minimalistisch en braaf. Het is dus niet wat de mascara belooft, in mijn ogen. Ik zelf vind het effect wel mooi, maar ben toch meer fan van de iets dikker aangezette wimpers met meer volume en lengte, dit vind ik net iets te natuurlijk en saai. Maar mocht je hier wel van houden is hij natuurlijk perfect.

 photo Mega7_zps7c88880f.png

Even een full face foto, het ziet er mooi uit, maar toch vind ik het iets te minimalistisch. Wel fijn is dat de wimpers lekker flexibel aanvoelen en de mascara gedurende de dag niet gaat uitlopen of vlekken rondom de huid bij je ogen. Ook behoud hij de lengte en krul. Daarmee is het een perfecte mascara.

 photo Mega4_zpsce07c836.png

De mascara is perfect voor een natuurlijke look, maar wat de mascara belooft doet hij niet. Voor de rest is hij dus erg fijn, klontert niet, vlekt niet en blijft goed zitten. Maar mega volume? Nee, dat zie ik er niet aan af. De mascara is te koop vanaf week 15 – 16 in de geselecteerde Kruidvat filialen voor € 4,99  en zit in het vaste MUA assortiment.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ik had m ook eens besteld en met mijn zielige setje wimpers, was het resultaat echt niks. Je zag mn wimpers nog steeds niet. Er kwam gewoon veel te weinig van het borsteltje ofzo.

  2. ik ben ook niet kapot van deze mascara maar de Extreme curl mascara daarentegen is heel erg fijn van MUA

  3. Hey ik heb sinds gisteren een nieuwe blog gemaakt! Er word nog volop aan gewerkt. Willen jullie mijn blog bekijken? Zou echt geweldig zijn. Dankjewel! Beautyfondue.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *