Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Wie actief beautyblogs volgt kent deze MUA Luxe Velvet Lip Lacquer waarschijnlijk al een tijdje. Ze zijn namelijk ontzettend populair maar waren – correct me if I’m wrong – niet in Nederland te koop. Maar daar is verandering in gekomen, want vanaf nu liggen deze pareltjes ook gewoon in de Nederlandse schappen mét zes nieuwe kleuren. Het zijn prachtige matte lip lacquers die zo vast zitten als een huis en hele mooie kleuren hebben.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Deze zomer draait alles om lippen die weer gezien mogen worden. Daarom breidt MUA de Lip Lacquer-collectie uit met wel zes nieuwe, onweerstaanbare kleuren. Kijk dat horen we graag, en als je het mij vraagt zijn het ook nog eens super mooie kleuren! Kleuren die gezien mogen worden deze zomer.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

De verpakkingen van de MUA Luxe Velvet Lip Lacquers zien er ook heel erg mooi en luxe uit. Ik heb bijna het idee dat ik een duur Too Faced product in mijn handen heb, maar het is gewoon een goedkopere variant. De kleuren beloven makkelijk aan te brengen als een gloss en binnen een paar seconden veranderen ze in een matte kleur die zo vast zit als een huis.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Zoals je ziet hebben de Lip Lacquers een simpele gloss applicator maar je het product dus mee aan kan brengen. Ik moet wel zeggen dat de gloss inderdaad heel snel vervormt tot een matte substantie waardoor het best lastig aanbrengen is. En snel aanbrengen lukt mij niet omdat het dan helemaal schots en scheef zit. Je moet er dus echt heel geduld voor hebben en eventueel de applicator weer ‘nat’ maken door hem in de huls te dippen.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Van links naar rechts zie je hier de nieuwe kleuren: Tranquility, Zest, Vivacity, Moxie, Reckless en Kooky. Allemaal vrij opvallende en knallende kleuren voor de zomer. Hou je dus van kleuren die gezien mogen worden, dan zit je zeker goed met deze nieuwe kleuren.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

En dan natuurlijk de swatches van links naar rechts: Tranquility, Zest, Vivacity, Moxie, Reckless en Kooky. Ze hebben echt een hele goede pigmentatie en drogen vrijwel meteen matte op. Alleen de dikke randjes aan de buitenkant glanzen nog een beetje zoals je ziet. Maar eenmaal uitgesmeerd zijn die ook echt matte. Laten we naar de kleuren op de lippen gaan kijken.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Tranquility

Dit is een hele subtiele nude kleur die me voor de verandering wel eens staat. Sommige kleuren maken mij heel erg doods maar dat doet deze niet, ik ben onder de indruk!

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Zest

Een super mooie warme kleur roze/rood die perfect voor de zomer is. Ik vind het een prachtige kleur en staat me best goed niet?

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Vivacity

Als ik Vivacity hoor moet ik altijd aan een scooter denken, maar dit is een prachtige fuchsia roze kleur die echt van je lippen af knalt.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Moxie

Ook een soort van fuchsia roze kleur maar dan wat intenser en donkerder, ik vind hem echt prachtig. Misschien wel de mooiste van allemaal.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Reckless

Natuurlijk kan een rode kleur niet aan de collectie ontbreken. Ik ben zelf niet echt fan van rode kleuren, maar mooi is ‘ie wel!

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Kooky

En dan hebben we nog Kooky, een spannende en intense paarse kleur. Zeker niet mijn kleur, maar voor de waaghalzen onder ons zeker tof.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Ik vind de kleuren en de finish van de lip lacquers echt prachtig. Het is alleen wel even werk om ze aan te brengen. Ze worden al snel stroef en netjes werken is dan nog lastiger. Ook voel je ze heel erg zitten op je lippen, alsof ze helemaal stijf staan. Maar aan de andere kant, ze blijven echt ontzettend goed zitten en je kunt de hele dag doen wat je wilt zonder dat de kleur vervaagt. Eraf halen gaat ook echt niet zonder een reiniger met olie.

De zes nieuwe kleuren MUA Luxe Velvet Lip Laquer zijn vanaf nu te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen voor € 4,99 en natuurlijk online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Prachtige producten zeker voor die prijs! Ik zit een discussie te houden met mezelf, over welke kleur ik zou willen nemen hahaha. Maar ik moet zeggen dat ‘Zest’ me heel tof lijkt om te proberen. Fijn artikel! Lfs

  2. Toffe kleurtjes, en vind ze ook erg mooi op de lippen! Ik had zelf zo’n soort product van MAC en dat was dus echt een drama om aan te brengen. Moxie is denk ik ook mijn favoriet!

  3. Leuk artikel! Ze waren al te koop, maar hebben een andere verpakking gekregen en er zijn een paar kleuren bij gekomen :)

  4. BIj elk artikel vind ik echt tranguility het mooiste. De andere kleuren zijn ook mooi maar spreken mij niet aan.

  5. Meid, volgens mij kun jij iedere kleur goed hebben! Wat een toffe tinten en ze staan je geweldig. Ehh, als ik eerlijk ben alleen Kooky niet zo goed. Tof dat ze zo goed blijven zitten. Er hangt een heel mooi prijskaartje aan.

  6. Ik vind ze er mooi uit zien, maar ik heb al vaker gehoord dat ze moeilijk aanbrengen en echt ‘strak’ zitten. Ook slijten ze nogal korrelig en daar hou ik echt niet van! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *