MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Wie actief beautyblogs volgt kent deze MUA Luxe Velvet Lip Lacquer waarschijnlijk al een tijdje. Ze zijn namelijk ontzettend populair maar waren – correct me if I’m wrong – niet in Nederland te koop. Maar daar is verandering in gekomen, want vanaf nu liggen deze pareltjes ook gewoon in de Nederlandse schappen mét zes nieuwe kleuren. Het zijn prachtige matte lip lacquers die zo vast zitten als een huis en hele mooie kleuren hebben.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Deze zomer draait alles om lippen die weer gezien mogen worden. Daarom breidt MUA de Lip Lacquer-collectie uit met wel zes nieuwe, onweerstaanbare kleuren. Kijk dat horen we graag, en als je het mij vraagt zijn het ook nog eens super mooie kleuren! Kleuren die gezien mogen worden deze zomer.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

De verpakkingen van de MUA Luxe Velvet Lip Lacquers zien er ook heel erg mooi en luxe uit. Ik heb bijna het idee dat ik een duur Too Faced product in mijn handen heb, maar het is gewoon een goedkopere variant. De kleuren beloven makkelijk aan te brengen als een gloss en binnen een paar seconden veranderen ze in een matte kleur die zo vast zit als een huis.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Zoals je ziet hebben de Lip Lacquers een simpele gloss applicator maar je het product dus mee aan kan brengen. Ik moet wel zeggen dat de gloss inderdaad heel snel vervormt tot een matte substantie waardoor het best lastig aanbrengen is. En snel aanbrengen lukt mij niet omdat het dan helemaal schots en scheef zit. Je moet er dus echt heel geduld voor hebben en eventueel de applicator weer ‘nat’ maken door hem in de huls te dippen.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Van links naar rechts zie je hier de nieuwe kleuren: Tranquility, Zest, Vivacity, Moxie, Reckless en Kooky. Allemaal vrij opvallende en knallende kleuren voor de zomer. Hou je dus van kleuren die gezien mogen worden, dan zit je zeker goed met deze nieuwe kleuren.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

En dan natuurlijk de swatches van links naar rechts: Tranquility, Zest, Vivacity, Moxie, Reckless en Kooky. Ze hebben echt een hele goede pigmentatie en drogen vrijwel meteen matte op. Alleen de dikke randjes aan de buitenkant glanzen nog een beetje zoals je ziet. Maar eenmaal uitgesmeerd zijn die ook echt matte. Laten we naar de kleuren op de lippen gaan kijken.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Tranquility

Dit is een hele subtiele nude kleur die me voor de verandering wel eens staat. Sommige kleuren maken mij heel erg doods maar dat doet deze niet, ik ben onder de indruk!

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Zest

Een super mooie warme kleur roze/rood die perfect voor de zomer is. Ik vind het een prachtige kleur en staat me best goed niet?

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Vivacity

Als ik Vivacity hoor moet ik altijd aan een scooter denken, maar dit is een prachtige fuchsia roze kleur die echt van je lippen af knalt.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Moxie

Ook een soort van fuchsia roze kleur maar dan wat intenser en donkerder, ik vind hem echt prachtig. Misschien wel de mooiste van allemaal.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Reckless

Natuurlijk kan een rode kleur niet aan de collectie ontbreken. Ik ben zelf niet echt fan van rode kleuren, maar mooi is ‘ie wel!

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Kooky

En dan hebben we nog Kooky, een spannende en intense paarse kleur. Zeker niet mijn kleur, maar voor de waaghalzen onder ons zeker tof.

MUA Luxe Velvet Lip Laquer

Ik vind de kleuren en de finish van de lip lacquers echt prachtig. Het is alleen wel even werk om ze aan te brengen. Ze worden al snel stroef en netjes werken is dan nog lastiger. Ook voel je ze heel erg zitten op je lippen, alsof ze helemaal stijf staan. Maar aan de andere kant, ze blijven echt ontzettend goed zitten en je kunt de hele dag doen wat je wilt zonder dat de kleur vervaagt. Eraf halen gaat ook echt niet zonder een reiniger met olie.

De zes nieuwe kleuren MUA Luxe Velvet Lip Laquer zijn vanaf nu te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen voor € 4,99 en natuurlijk online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  chucky1012
  25 mei 2016 at 06:31

  Zulke prachtige kleuren!
  Lekker opvallend.

 • Reply
  priscilla
  25 mei 2016 at 07:07

  Ik vind Zest echt een prachtige kleur!

 • Reply
  Rozemarijn
  25 mei 2016 at 07:24

  Prachtige producten zeker voor die prijs! Ik zit een discussie te houden met mezelf, over welke kleur ik zou willen nemen hahaha. Maar ik moet zeggen dat ‘Zest’ me heel tof lijkt om te proberen. Fijn artikel! Lfs

 • Reply
  Marjolein
  25 mei 2016 at 07:34

  Toffe kleurtjes, en vind ze ook erg mooi op de lippen! Ik had zelf zo’n soort product van MAC en dat was dus echt een drama om aan te brengen. Moxie is denk ik ook mijn favoriet!

 • Reply
  thebeautyblognl
  25 mei 2016 at 07:37

  Wat zien ze er gaaf uit zeg! Mooie verpakking xxx

 • Reply
  Dionne
  25 mei 2016 at 07:43

  Ik vind al die matte lapproducten mooi! Vooral die rozige!

 • Reply
  Bianca
  25 mei 2016 at 07:48

  Moxie is de mooiste kleur, vind ze voor mijn lippen gewoon helaas net wat te uitdrogend x

 • Reply
  Lisanne
  25 mei 2016 at 08:05

  Leuk artikel! Ze waren al te koop, maar hebben een andere verpakking gekregen en er zijn een paar kleuren bij gekomen :)

 • Reply
  femketje
  25 mei 2016 at 09:16

  zest is zo pretty :D die gaat op m’n wishlist :3

 • Reply
  Mariëlle
  25 mei 2016 at 09:21

  Mmmm mmmm mmmm! Ik vind de kleuren super tof en dat ze lang blijven zitten vind ik geweldig. Maar dat je ze voelt, dat vind ik zo vervelend!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 mei 2016 at 09:51

  Ik vind het echt prachtige lip lacquers. Vooral Tranquility vind ik mooi

 • Reply
  Natasja
  25 mei 2016 at 10:02

  Prachtige kleuren. Zest en Vivacity staan je heel mooi.

 • Reply
  Eva
  25 mei 2016 at 12:06

  Zest vind ik erg MOOI! Die zou ik zelf ook dragen.

 • Reply
  jeapiebel
  25 mei 2016 at 12:08

  Het is even werk om ze aan te brengen, gelukkig idd dat ze heel lang blijft zitten. :-)

 • Reply
  Edith Sofia
  25 mei 2016 at 12:12

  Wauw, echt prachtige kleuren! Love it!

 • Reply
  Manon
  25 mei 2016 at 14:23

  BIj elk artikel vind ik echt tranguility het mooiste. De andere kleuren zijn ook mooi maar spreken mij niet aan.

 • Reply
  Chantalle
  25 mei 2016 at 14:47

  Ik vind de kleuren wel mooi, maar ik denk niet dat het bij mij zou passen.

 • Reply
  Beautyjuf
  25 mei 2016 at 14:49

  Meid, volgens mij kun jij iedere kleur goed hebben! Wat een toffe tinten en ze staan je geweldig. Ehh, als ik eerlijk ben alleen Kooky niet zo goed. Tof dat ze zo goed blijven zitten. Er hangt een heel mooi prijskaartje aan.

 • Reply
  Hilde
  25 mei 2016 at 15:59

  Hele gave kleuren zeg! Ik ga eens neuzen bij het Kruidvat!

 • Reply
  Julie
  25 mei 2016 at 17:35

  Ik vind ze er mooi uit zien, maar ik heb al vaker gehoord dat ze moeilijk aanbrengen en echt ‘strak’ zitten. Ook slijten ze nogal korrelig en daar hou ik echt niet van! :-)

 • Reply
  Mira
  25 mei 2016 at 21:23

  Ik heb deze vandeweek ook getest alleen jou staan ze echt stukken beter!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26 mei 2016 at 08:59

  Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze producten.

 • Reply
  Sherry
  26 mei 2016 at 12:28

  Ik heb ze ook ontvangen. Zo prachtig zijn ze.

 • Reply
  Nicole
  26 mei 2016 at 12:41

  De nude kleur staat je echt heel goed net zoals moxie. Ze lijken mij alleen niet zo fijn aanvoelen.

 • Reply
  Marsha
  26 mei 2016 at 20:58

  Wat een prachtige heldere kleuren zeg, heel mooi! -x-

 • Reply
  Suzan
  26 mei 2016 at 22:32

  WoW wat staan die tof! En die eerste kleur staat je echt heeel erg goed!!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 mei 2016 at 22:42

  Ik zag ze toevallig net in de winkel liggen, maar de kleuren zijn voor mij iets te fel!

 • Reply
  Roxanne
  29 mei 2016 at 16:47

  Moxy is prachtig! En lijkt het makkelijkste aan te brengen van ze allemaal zo beoordeeld op je swatches

 • Reply
  Andréa
  30 mei 2016 at 11:04

  Voor de verandering vind ik dit keer de nude kleur de mooiste uit de serie :D Hij staat je ook fantastisch!
  x

 • Laat een reactie achter