Search
Close this search box.

MUA Luxe The Art Of Illumination

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Contouren, highlighten, accentueren, je hoort er tegenwoordig niet meer bij als je niet aan deze beautytrend mee doet. Nou is dat hele contouren niets voor mij en vind het er van dichtbij alles behalve natuurlijk uitzien maar de highlight trend kan ik wel waarderen. MUA stuurde mij een pakketje toe met daarin drie nieuwe producten die samen de The Art Of Illumination collection vormen. Een complete collectie om je helemaal uit te leven op het contouren, highlighten en accentueren.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

De collectie bestaat zoals ik al zei uit drie verschillende producten die apart van elkaar gebruikt kunnen worden, maar natuurlijk ook heel goed in combinatie met elkaar. Er is expres gekozen voor een mix van structuren en texturen om voor iedereen wat te hebben wat diegene fijn vindt. Ben je klaar voor wat glans?

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold – € 7,49

Deze luxe, rijk gouden highlighting powder belooft de doffe huid om te toveren in een mooie glanzende en gezond uitziende huid. De verpakking zit er in ieder geval mooi en luxe uit!

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Dit is denk ik de meest bijzondere highlighter verpakking die ik ooit heb gezien. Het is namelijk de bedoeling dat je de deksel draait en daarna schaaft hij de highlighter los zodat je hem als een losse poeder kunt gebruiken. Leuk idee, maar of het echt heel handig is, ik weet het niet. Ik denk dat ik liever die gekke schaafdeksel er af sloop en dan gewoon zonder te knoeien in de poeder – die gewoon een vaste vorm heeft – dip.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

De highlighter brengt makkelijk aan en geeft de huid een mooie en subtiel gouden glans. Ik vind het echt een mooie highlighter, vooral omdat hij niet zo knallend is maar heel erg draagbaar. Hij blend ook mooi met de rest over en vind hem echt prima.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

MUA Luxe Glow Beam Liquid Highlight Cushion – € 7,49

Deze bijzondere cushion highlighter is voor iedereen die liever een alledaagse natuurlijke uitstraling heeft. Even tappen met het sponsje en je zult een subtiele gloed krijgen.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Deze highlighter werkt eigenlijk hetzelfde als de cushion foundation’s, alleen deze heeft een iets andere substantie. Ik heb me even goed ingelezen over deze highlighter omdat ik wel even goed wil weten hoe je hem aan moet brengen. Je kunt er voor kiezen hem plaatselijk aan te brengen of over het hele gezicht. Plaatselijk is hij heel mooi subtiel, maar ik denk dat hij voor het gezicht toch echt te veel glow geeft, tenminste dat vind ik dan. Of je moet er van houden.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

De substantie van de highlighter is vrij waterig en heeft een bronzen shimmer. Als je hem uitwerkt op de huid komt er echt een zachte bronzen gloed tevoorschijn. Je kunt hem heel mooi subtiel met je vingers aanbrengen of met het sponsje die er bij hoort. Maar plaatselijk heeft toch de voorkeur aan mijn vingers. Voor de liefhebber kun je hem ook over het hele gezicht aanbrengen maar dat gaat mij persoonlijk toch iets te ver, helemaal in combinatie met mijn al vette en glimmende huid.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting Kit – € 7,49

Dit highlighting palette combineert een mix van matte en glanzende tinten volgens het merk. Maar een echte combinatie vind ik het niet, want er zit maar één glanzende kleur in en vijf matte tinten. MUA belooft je huid een frisse en heldere look te geven.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Je gezicht meer diepte geven hoort er tegenwoordig bij, iets waar ik zelf eigenlijk amper wat mee doe. Misschien ben ik er gewoon niet handig genoeg voor of hebben de foute voorbeelden in het dagelijkse leven mij beïnvloed dat ik er niet zo bij wil lopen. Dit palette heeft zes matte tinten waarbij je je gezicht vorm kan geven. Het valt me op dat het vrij lichte kleuren zijn dus het is echt ideaal voor de mensen met een hele lichte huid om diepte te maken. Maar voor degenen met een normale blanke huid valt alles een beetje weg en zie je het amper. Voor de wat donkere huidskleur zou hij inderdaad goed zijn om te highlighten.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Hier zie je de swatches, zoals je ziet liggen de kleuren voor mij heel dicht bij mijn eigen huidskleur. Ook zijn de kleuren heel erg poederig waardoor ze makkelijk blenden. Misschien wel te makkelijk zodat ze eigenlijk de kleur dat ze al hadden helemaal vervagen. Dat zul je zometeen ook terug zien op mijn huid.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Ik heb hier de donkerste kleur uit het palette gebruikt en je ziet er echt amper wat van terug. Ik heb ook de losse gouden highlighter gebruikt boven de poeders uit het palette. Deze zie je heel subtiel terug wat ik best mooi vind voor als je niet zo heftig glanzend de deur uit wil gaan.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Alleen op het gezicht zie je er eigenlijk niet heel veel van terug, het is echt heel subtiel. Als je daar van houdt zijn deze producten zeker iets voor jou. Maar ga je toch voor wat meer resultaat, dan kan je ze misschien beter in de schappen laten liggen en voor iets anders kiezen.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Ik vind de MUA Luxe The Art Of Illumination heel erg leuk bedacht en vrij origineel, zeker voor een drogisterij merk. Alleen de uitwerking… ik weet het niet. Het is allemaal vrij subtiel en niet echt knallend. Hou je daar van is het helemaal prima, maar wil je toch wat meer effect, kijk dan even verder. MUA is onder andere te koop bij de Kruidvat en deze producten liggen vanaf volgende maand in de winkels.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Wauw, wat een onwijs mooie producten om te zien. MUA heeft goed uitgepakt. Met name de highlighting powder spreekt mij erg aan. Maar van de rest vind ik het effect iets te subtiel. Ik ben wat dat betreft echt fan van highlighters die een goede en opvallende glans geven!

  2. Aahw, dit vind ik jammer.. dat ze te subtiel zijn. Ik zag het palette en dacht wauw! Maar matte highlighters vind ik niet echt highlight-highlighters dus ik ga hem skippen. Dankjewel voor het behoeden van een miskoop. Geef mn geld liever uit aan andere producten. ?

  3. Dat eerste product vind ik zo leuk bedacht…jammer dat de rest het net niet is van wat je er van hoopt dat ’t zou zijn…maar mooi ziet het er zeker uit zo in de verpakking

  4. Wat een mooie verpakkingen ! Voor mij zou het iets te subtiel zijn, het mag van mij wel lekker opvallen :) Ook niet te natuurlijk ..

  5. Hmm ik ben niet heel erg onder de indruk. Ik vind de textuur er gewoon niet zo fijn uitzien en de kwaliteit ook niet zo. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *