Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Shine, shine, shineeee! Ik ben echt gek op highlighter en breng elke dag wel een laagje glans aan op mijn wangen. Het is natuurlijk nu echt een hype highlighter, maar het is zó mooi! Tenminste dat vind ik dan en volgens mij komen er ook steeds meer fans bij. Een tijdje geleden maakte ik kennis met dit leuke kitje van MUA. Het MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit bevat twee highlighters, een poeder en een crème highlighter en moet je echt laten stralen.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

MUA wil dat je straalt, maar vooral dat je huid straalt. Daar kun je natuurlijk allerlei producten voor gebruiken, maar met dit duo moet het ook helemaal goed komen. In het begin dacht ik dat er maar één variant was, maar het schijnen er dus twee te zijn. Je hebt Pearl Gold (die je op deze foto’s ziet) en nog Pink Luster (daar kan je hier foto’s van vinden in vergelijk met Pearl Gold).

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Het doosje ziet er prachtig uit en MUA wil met hun Luxe lijn de producten er net even iets beter laten uitzien maar nog wel voor een hele prima prijs. Het doosje is gemaakt van stevig plastic, maar toch heb je wel het idee dat je een goedkoper product in handen hebt. Het doosje sluit stevig door een handige drukknop. Daarmee maak je deksel los en daarna zie je de poeder highlighter en een handig spiegeltje in de deksel. Je kunt de poeder highlighter omhoog klappen en dan zit er onder nog een crème highlighter verstopt. Het palette heeft trouwens een totale inhoud van 17,5 gram dus ze zijn zeker niet zuinig geweest.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Hier zien jullie het palette Pearl Gold wat op het eerste gezicht een heel subtiel doosje is met een hele poederige en vrij matte of subtiele highlighter, hoe je het maar wilt noemen. De poeder heeft een mooie opdruk en ziet er op het eerste gezicht mooi uit, maar niet heel bijzonder. Het zusje Pink Luster heeft juist het tegenovergestelde, de poeder highlighter is van dat palette echt een knaller met lekker veel glans.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Als je er zo snel overheen kijkt ziet de poeder er bijna net zo uit als een gewone poeder. Maar als je dan goed kijkt zie je hier en daar een glitter voorbij komen. De poeder is trouwens super zacht en laat super veel los tijdens het dippen van de kwast in het poeder, daar moet je wel mee oppassen. Je kwast daarna aftikken is ook echt een must.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

En onder de poeder highlighter vinden we een knallende en vooral heel erg glanzende crème highlighter, deze heeft echt wel het discobal effect. Zo subtiel de poeder is, zo knallend is deze crème.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

De highlighter crème is boterzacht en smelt als het in aanraking komt met de huid en laat meteen een prachtige glans achter. Je hebt hier echt maar een beetje van nodig want anders loop je er echt bij als een discobal. Even subtiel deppend aanbrengen met de vingers is voldoende. En het Pink Luster doosje heeft het weer net andersom, dan is de crème variant weer aan de subtiele kant. In de winkel zal ik dus even goed kijken welke jou het meeste aanspreekt.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Links zie je de crème highlighter en rechts de poeder highlighter uit het MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit in de kleur Pearl Gold.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Hier heb ik alleen blush (NARS Deep Throat) aangebracht.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Hier zie je heel licht de poeder highlighter, deze is echt heel erg subtiel. Deze zou je zelfs over het hele gezicht kunnen aanbrengen voor wat extra glow als je daar behoefte aan hebt.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

En de crème highlighter is wel echt aanwezig en glanst er op los! Ik heb hem hier zelfs nog heel subtiel aangebracht en uitgewerkt, anders was het echt te veel.

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

En vanaf de voorkant ziet de highlighter er heel subtiel en natuurlijk uit, erg mooi!

MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit

Maar of ik hem nou fantastisch vind, nee dat niet. De poeder highlighter valt niet echt op, maar de crème variant natuurlijk wel. Alleen ik ben niet heel erg fan crème producten en ik denk dat veel dat met mij zijn. Daarom zal ik deze variant laten staan en voor de Pink Luster gaan, daar is het beter. Maar echt eerlijk, ik zal voor dit geld een mooie andere highlighter kopen, ik vind hem niet heel bijzonder. De MUA Luxe Strobe & Glow Highlight Kit is te koop voor € 7,49 bij geselecteerde filialen van Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Mmh, deze laat ik ook liggen. Ik vind het effect van het poeder trouwens wel erg mooi, maar die creme ben ik niet zo fan van. En ik heb een heel mooi setje hightlighters van Make Up Revolution waar ik helemaal blij mee ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *