MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA is zo een make-up merk dat afgelopen jaren mijn hart echt heeft gestolen. Vooral nu ik close met de samenwerk en veel prachtige items krijg opgestuurd word ik er steeds enthousiaster over. Helaas zit hier in de buurt geen schap waar ik even lekker kan snuffelen, maar van mijn perspakketten word ik ook erg vrolijk. Zo kreeg ik laatst dit prachtige doosje opgestuurd met daarin een bronzer en een highlighter om je gezicht mee te shapen.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Het palette maakt deel uit van de MUA Luxe collectie, alleen ik weet zo niet meteen wat nou eigenlijk het verschil is tussen luxe en normaal. Je zou denken dat het duurdere en mooiere producten zijn, maar dat vind ik niet echt heel duidelijk bij MUA. Maar toch is dat inderdaad het verschil, de verpakkingen van het luxe label zien er iets mooier en dus luxer uit dan de normale producten en het heeft een iets hoger prijskaartje.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Nou moet ik zeggen dat ik het er inderdaad mooier uit vind zien dan de normale doosje van MUA, waar trouwens niets mis mee is. Het heeft wel iets zo een luxe verpakking, het trekt in ieder geval meteen je aandacht. Ondanks dat het doosje twee ‘verdiepingen’ heeft is het niet een lompe of grote verpakking. Gewoon een prima doosje die je ook nog eens makkelijk mee kan nemen. Ook sluit het doosje heel stevig met een drukknop, ideaal.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Op de onderkant van de verpakking vinden we onder andere de ingrediënten en een kleine introductie over de poeder. Ook staat er op hoeveel gram en in zit en daar stond ik wel even van te kijken. Er zit maar liefst 20 gram in en dat is echt veel, helemaal voor een duo product. Normaal mag je blij zijn als er een gram of 5 – 8 in zit, hier dus gewoon 20! De verpakking geeft trouwens ook aan dat het een light/medium kleur is, of er nog een donkerdere kleur is weet ik niet, kan het nergens in de informatie vinden.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Als we het doosje open maken zie je meteen de twee ‘verdiepingen’ met een highlighter en een bronzer. In de deksel vind je trouwens ook nog een handig spiegeltje waar je je mee kan opmaken of zien onderweg. De highlighter zit stevig vast waardoor je hem op elke gewenste positie vast kan zetten en je niet bang hoeft te zijn dat hij weer meteen naar beneden klapt.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Op de bovenste etage vinden we de highlighter die ik misschien eerst wel even aanzag als de bronzer omdat hij vrij donker van kleur is. Maar als je goed kijkt zie je al dat het een vrij transparante poeder is met vooral veel glitters en shimmers. De highlighter is trouwens wel erg romig en poederig van stuk, je moet er dus wel voorzichtig mee om gaan.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Als we dan naar de laatste verdieping gaan vinden we de prachtige matte bronzer waar je zeker goed mee kan shapen of contouren. Ook deze bronzer lijkt misschien een beetje donker maar op het gezicht valt dat alles behalve mee en kan je hem prima in kleur opbouwen. Ook de structuur van de bronzer is erg zacht en poederig, maar dat werkt ook wel weer fijn om te blenden.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

De highlighter en de bronzer hebben een zachte pigmentatie maar zijn zeker niet slecht. Op je gezicht hoef je natuurlijk ook niet van die duidelijke strepen te hebben als je het mij vraagt. Dan vind ik een subtiel tintje en glansje wel iets mooier. Ben erg benieuwd hoe ze het op het gezicht gaan doen.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mijn wang met alleen foundation.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mijn wang met alleen de bronzer. Hij ziet er inderdaad heel subtiel en zacht uit. Omdat hij op de volgende foto bijna wegviel met de highlighter heb ik hem daarna iets steviger aangezet.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

En met de highlighter die een prachtige warme gloed geeft, hij past erg mooi bij de bronzer! Ik ben enthousiast en beide poeders werken ook nog eens heel erg fijn.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mijn gezicht heeft door de bronzer en highlighter een prachtige glow en kleur gekregen, precies wat de bedoeling was van dit palette. Ik vind het een erg succesvol palette en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Ben je dus nog op zoek naar een goede en fijne bronzer en highlighter in één? Dan kan ik je deze van harte aanraden. De MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit is te koop voor € 7,49 bij geselecteerde Kruidvat filialen en natuurlijk online in de Kruidvat webshop. Wat vinden jullie van dit palette, mooie kwaliteit en inhoud voor die prijs toch?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 juli 2016 at 06:12

  Dat een prachtig doosje en een eyecather op de beautykast ;-)
  Mooie glans als eindresultaat.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  15 juli 2016 at 08:19

  Ziet er echt heel mooi uit! Ga hem zeker eens bekijken.

 • Reply
  manon
  15 juli 2016 at 08:48

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Tessa
  15 juli 2016 at 08:57

  Jazeker is er een donkere versie! Die heb ik gekocht omdat ik bang was dat deze lichte versie weer een iets orangjeachtige bronzer zou bevatten, maar ik zie dat dat wel meevalt. De donkere versie heeft een mooie donkere bronzer en de highlighter ervan is toch wel vrij donker. Echt bedoeld voor de wat getintere dames! De blekere dames kunnen beter bij deze lichte versie blijven denk ik :)

 • Reply
  rachel
  15 juli 2016 at 10:07

  ik heb er hier 2 van en vind ze erg fijn moet ik zeggen!!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 juli 2016 at 10:41

  Ik vind dit ook zeker een mooie kit, al is de highlighter wel iets te subtiel naar mijn mening.

 • Reply
  naomi
  15 juli 2016 at 11:01

  Ziet er super mooi uit!

  xx

 • Reply
  Mariëlle
  15 juli 2016 at 11:16

  Ik vond het er in de winkel behoorlijk donker uit zien, maar toch denk ik wel dat het een mooie kit is als ik het zo zie!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  15 juli 2016 at 11:49

  Wat een prachtig doosje! Ik vind de kleuren wat aan de lichte kant, dus voor mij reden om het niet aan te schaffen.

 • Reply
  Natasja
  15 juli 2016 at 13:09

  Ziet er goed uit moet ik zeggen. Snel eens gaan kijken bij kruidvat.

 • Reply
  femketje
  15 juli 2016 at 14:36

  oehh ik vind het een super pretty effect ;D

 • Reply
  sherry
  15 juli 2016 at 14:39

  Dat ziet er goed uit. Ik ben dol op mua producten.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 juli 2016 at 13:02

  Zit er ook een spiegel aan de onderzijde van de highlighter? Anders lijkt het mij dat de highlighter in de weg zit wanneer je de bronzer wil aanbrengen…

 • Reply
  Ellen
  20 juli 2016 at 08:22

  Nee, anders had ze dat er wel bij verteld natuurlijk, aangezien dat een bijzonder iets zou zijn.

 • Reply
  Nicole
  21 juli 2016 at 20:46

  Ah echt een heel erg mooi en handig palette!

 • Laat een reactie achter