Search
Close this search box.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA is zo een make-up merk dat afgelopen jaren mijn hart echt heeft gestolen. Vooral nu ik close met de samenwerk en veel prachtige items krijg opgestuurd word ik er steeds enthousiaster over. Helaas zit hier in de buurt geen schap waar ik even lekker kan snuffelen, maar van mijn perspakketten word ik ook erg vrolijk. Zo kreeg ik laatst dit prachtige doosje opgestuurd met daarin een bronzer en een highlighter om je gezicht mee te shapen.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Het palette maakt deel uit van de MUA Luxe collectie, alleen ik weet zo niet meteen wat nou eigenlijk het verschil is tussen luxe en normaal. Je zou denken dat het duurdere en mooiere producten zijn, maar dat vind ik niet echt heel duidelijk bij MUA. Maar toch is dat inderdaad het verschil, de verpakkingen van het luxe label zien er iets mooier en dus luxer uit dan de normale producten en het heeft een iets hoger prijskaartje.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Nou moet ik zeggen dat ik het er inderdaad mooier uit vind zien dan de normale doosje van MUA, waar trouwens niets mis mee is. Het heeft wel iets zo een luxe verpakking, het trekt in ieder geval meteen je aandacht. Ondanks dat het doosje twee ‘verdiepingen’ heeft is het niet een lompe of grote verpakking. Gewoon een prima doosje die je ook nog eens makkelijk mee kan nemen. Ook sluit het doosje heel stevig met een drukknop, ideaal.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Op de onderkant van de verpakking vinden we onder andere de ingrediënten en een kleine introductie over de poeder. Ook staat er op hoeveel gram en in zit en daar stond ik wel even van te kijken. Er zit maar liefst 20 gram in en dat is echt veel, helemaal voor een duo product. Normaal mag je blij zijn als er een gram of 5 – 8 in zit, hier dus gewoon 20! De verpakking geeft trouwens ook aan dat het een light/medium kleur is, of er nog een donkerdere kleur is weet ik niet, kan het nergens in de informatie vinden.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Als we het doosje open maken zie je meteen de twee ‘verdiepingen’ met een highlighter en een bronzer. In de deksel vind je trouwens ook nog een handig spiegeltje waar je je mee kan opmaken of zien onderweg. De highlighter zit stevig vast waardoor je hem op elke gewenste positie vast kan zetten en je niet bang hoeft te zijn dat hij weer meteen naar beneden klapt.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Op de bovenste etage vinden we de highlighter die ik misschien eerst wel even aanzag als de bronzer omdat hij vrij donker van kleur is. Maar als je goed kijkt zie je al dat het een vrij transparante poeder is met vooral veel glitters en shimmers. De highlighter is trouwens wel erg romig en poederig van stuk, je moet er dus wel voorzichtig mee om gaan.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Als we dan naar de laatste verdieping gaan vinden we de prachtige matte bronzer waar je zeker goed mee kan shapen of contouren. Ook deze bronzer lijkt misschien een beetje donker maar op het gezicht valt dat alles behalve mee en kan je hem prima in kleur opbouwen. Ook de structuur van de bronzer is erg zacht en poederig, maar dat werkt ook wel weer fijn om te blenden.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

De highlighter en de bronzer hebben een zachte pigmentatie maar zijn zeker niet slecht. Op je gezicht hoef je natuurlijk ook niet van die duidelijke strepen te hebben als je het mij vraagt. Dan vind ik een subtiel tintje en glansje wel iets mooier. Ben erg benieuwd hoe ze het op het gezicht gaan doen.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mijn wang met alleen foundation.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mijn wang met alleen de bronzer. Hij ziet er inderdaad heel subtiel en zacht uit. Omdat hij op de volgende foto bijna wegviel met de highlighter heb ik hem daarna iets steviger aangezet.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

En met de highlighter die een prachtige warme gloed geeft, hij past erg mooi bij de bronzer! Ik ben enthousiast en beide poeders werken ook nog eens heel erg fijn.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Mijn gezicht heeft door de bronzer en highlighter een prachtige glow en kleur gekregen, precies wat de bedoeling was van dit palette. Ik vind het een erg succesvol palette en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit

Ben je dus nog op zoek naar een goede en fijne bronzer en highlighter in één? Dan kan ik je deze van harte aanraden. De MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit is te koop voor € 7,49 bij geselecteerde Kruidvat filialen en natuurlijk online in de Kruidvat webshop. Wat vinden jullie van dit palette, mooie kwaliteit en inhoud voor die prijs toch?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

15 reacties

  1. Jazeker is er een donkere versie! Die heb ik gekocht omdat ik bang was dat deze lichte versie weer een iets orangjeachtige bronzer zou bevatten, maar ik zie dat dat wel meevalt. De donkere versie heeft een mooie donkere bronzer en de highlighter ervan is toch wel vrij donker. Echt bedoeld voor de wat getintere dames! De blekere dames kunnen beter bij deze lichte versie blijven denk ik :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *