Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MUA Lash Boom Mascara

 photo MUA Lash Boom Mascara5_zpsvzu1fj2l.png

MUA, het merk dat we allemaal kennen van de prachtige paletten en de mooie highlighters. Alleen de rest van het merk blijft altijd een beetje achter, zonde want eigenlijk zijn die producten meestal ook heel erg leuk en voor een goede prijs te koop. Vandaag laat ik jullie een nieuwe mascara van MUA zien, de Lash Boom. Klinkt heel dramatisch en dat moet het volgens mij ook zijn, veel volume en lengte, dat willen we hebben!

 photo MUA Lash Boom Mascara1_zpsijiqpf2s.png

Deze mascara maakt deel uit van de festival look van MUA, daar liet ik jullie laatst ook al het MUA Poptastic Eyeshadow Palette van zien. Speciaal voor het festival seizoen is deze collectie samengesteld om een toffe en opvallende look te maken. Daar horen natuurlijk ook grote en mooie wimpers bij. Ik ben dus heel erg benieuwd, want ik ben gek op grote en volle wimpers, maar dat wisten jullie intussen al wel.

 photo MUA Lash Boom Mascara2_zpso8hqamwn.png

De MUA Lash Boom mascara ziet er speels en vrolijk uit, ik moet stiekem een beetje denken aan het merk Miss Sporty en NYC als ik de verpakking zie. De huls is lekker opvallend paars en heeft een stoere zilveren opdruk met de naam van de mascara er op. Een sticker op de dop laat het speciale borsteltje van deze mascara nog even goed zien. Daarmee belooft MUA je namelijk veel volume en lengte te geven.

 photo MUA Lash Boom Mascara4_zpsn0ai0znz.png

De mascara heeft een inhoud van 7 ml wat niet echt veel is, helemaal niet voor een volume en lengte mascara. Deze producten hebben vaak meer product nodig om het effect te kunnen bereiken. Of het is dus een hele zuinige mascara, of hij is zo op, dat kan natuurlijk ook. De mascara is trouwens alleen te koop in Ultra Black.

 photo MUA Lash Boom Mascara3_zps4nustuuv.png

Op de achterkant van de huls vinden we nog wat meer informatie over de mascara. Het moet je wimpers meteen lengte en volume geven door middel van een ‘boom’. Met andere woorden, het belooft snel effect te hebben. Ook de speciale borstel zorgt voor een optimale prestatie.

 photo MUA Lash Boom Mascara7_zpsvgvszkke.png

De mascara belooft je wimpers een vals wimper effect te geven en dat komt door de structuur en het bijzondere borsteltje die je hier kan zien. Her borsteltje doet me een beetje denken aan de Benefit The’re Real mascara, alleen dan in een wat lompere uitvoering. Die mascara vond ik heel erg fijn, dus hopelijk heeft MUA hier ook goed haar best op gedaan.

 photo MUA Lash Boom Mascara6_zpsorzfmfm0.png

Het multi-siliconen borsteltje zal elke individuele wimper met een laagje mascara bedekken, terwijl het ze ook mooi van elkaar gescheiden worden. De mascara bedekt de wimpers van wortel tot punt en zorgt voor lange en volle wimpers die geen klontjes hebben. Laten we hem gaan testen.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara9_zpsvnsuiopo.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo MUA Lash Boom Mascara10_zpsxu7kxjnr.png

Mijn wimpers met de MUA Lash Boom mascara. Ik vind het er middelmatig uit zien. De wimpers plakken allemaal best wel een beetje aan elkaar en ik vind ze totaal niet langer gevonden, dat vind ik wel een beetje jammer.

 photo MUA Lash Boom Mascara8_zpscgcoyfv2.png

Wat me meteen opvalt met het aanbrengen is dat de substantie van de mascara heel erg dun is. Waardoor je hem echt heel erg voorzichtig moet aanbrengen, want anders krijg je dit, overal mascara spetters. Ook vind ik het borsteltje niet fijn werken. Het verloop is te groot waardoor je maar alleen het rechte deel kan gebruiken of het bolletje, niet in combinatie want dan wordt het niets.

 photo MUA Lash Boom Mascara9_zpsxiec3hbd.png

De mascara vind ik een minimaal effect hebben en dat het zo smeert vind ik ook erg jammer. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt met een mascara. Wel is de houdbaarheid erg goed. Hij blijft de hele dag als een huis zitten en brokkelt niet af of loopt uit. Dat is dan wel weer een groot pluspunt.

 photo MUA Lash Boom Mascara_zpseiqttcbq.png

De MUA Lash Boom Mascara is gewoon in de schappen van MUA bij de Kruidvat te koop voor € 4,99 wat een prima prijs is. Zelf zal ik hem niet heel erg snel weer pakken omdat ik zelf betere mascara’s heb. Maar slecht is hij niet, ik vind het effect alleen wat magertjes en hij knoeit. Heb je nou geen MUA schap in de buurt? Dan kun je hem ook heel simpel via de webshop van Kruidvat bestellen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Je lijkt wel een kunstenaar met die spetters ;-) Hmm, jammer dat de substantie zo dun is en het effect zo minimaal. Ik vind de paarse uitziende verpakking wel erg leuk & handig! Deze valt altijd op in een té overvolle stash.

  2. Het hoogtepunt van dit artikel is je mooie ooglook en dat zou natuurlijk het boom effect van de mascara moeten zijn! Jammer dat hij niet doet wat hij beloofd..

  3. Wow, die spetters heb ik echt nog nooit gezien bij een mascara. Het moet wel een hele dunne formule zijn inderdaad! Jammer dat hij niet goed werkt, al zien mascara’s er op jouw wimpers stiekem altijd wel goed uit.
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *