MUA Going For Gold Eyeshadow Palette

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette_zpshogdvses.png

Ik was in mijn nog te testen lade aan het snuffelen en kwam ineens dit palette van MUA tegen. Stom dat ik deze nog helemaal niet heb aangeraakt, want hij ziet er best tof uit. Misschien is het niet een palette wat iedereen even mooi vindt, maar hij verdiend zeker wat aandacht op mijn site. Als je van metallic kleuren houdt ben je zeker aan het goede adres met dit palette.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette1_zpsvlwkr481.png

Samen met de twee andere zomerse palette lanceert MUA dit palette. In elk Kruidvat filiaal zie ik ineens de andere twee paletten in een display bij de kassa staan, maar voor deze moet je toch echt naar een winkel met een MUA schap. Ik hoop nog steeds dat er meer MUA schappen bij komen en Zwolle er ook eindelijk eens eentje krijgt.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette2_zps5kq6evpa.png

Goed genoeg gezeurd, laten we naar het palette kijken. Het palette heeft 10 verschillende kleuren met vrij grote pans, dat valt me meteen op! Op de achterkant van het palette vind je nog wat meer informatie. Ik dacht dat de kleuren leuke namen zouden hebben, zo op het eerste gezicht. Maar helaas heten ze Shade 1 tot en met 10, niet heel boeiend. Ook staat er nog een voorbeeld look onder beschreven en bovenaan vind je de naam van het palette. Going For Gold, een leuke naam maar het palette bevat net zoveel zilver en koper tinten, dus misschien een beetje misplaatst.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette3_zpsjriypvzb.png

Het doosje ziet eruit als de bekende MUA paletten met dezelfde grootte en dikte. Alleen de pans zijn bij dit palette vierkant in plaats van rond. Dikke prima, want dan heb je ook meer product voor je geld.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette6_zps1p3cunit.png

Als we naar de kleuren kijken vind ik het best spannende kleuren. Het zijn niet echt de meest standaard bruin tinten, ze hebben allemaal wel iets bijzonders. Een echt natuurlijke look maken met deze kleuren lukte me dan ook niet omdat ze allemaal vrij geel zijn. Maar dat stond uiteindelijk ook erg tof.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette4_zpszjmas44i.png

Het palette heeft een stevige verpakking en sluit gemakklijk. Ik vind hem vrij compact dus is ook ideaal om mee te nemen onderweg of op vakantie. Ook heeft het nog een dubbele sponsapplicator maar dat vind ik zelf niet echt een meerwaarde hebben. De oogschaduws hebben trouwens een romige structuur en geven goed product af. Ze zijn niet korrelig en dat vind ik ook wel erg prettig.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette7_zps3hmwpivn.png

Swatches van de bovenste rij, de pigmentatie valt me niets tegen!

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette8_zpsela6pudq.png

Swatches van de onderste rij, ook deze swatches zijn prima.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette10_zpsopowo0aw.png

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette9_zpsesc4lgit.png

Look met het MUA Going For Gold Eyeshadow Palette. Voor deze look heb ik de eerste, derde en negende kleur gebruikt. De kleuren brengen prima aan en geven een mooie kleur af. Tijdens het blenden vervagen de kleuren wel een beetje dus daarna zal ik ze wel weer even bijwerken. Maar daarna heb je wel een hele mooie look! Even wat anders dan normaal, wat heftiger door die gele ondertoon.

 photo MUA Going For Gold Eyeshadow Palette5_zpsvgfffjuh.png

Ik vind het een heel erg leuk palette, maar of ik hem vaak ga gebruiken weet ik niet. Ik denk dat deze kleuren het toch niet helemaal voor mij zijn. Ik gebruik dan liever echte natuurlijke bruine tinten. Het MUA Going For Gold Eyeshadow Palette is te koop voor € 5,99 bij de Kruidvat filialen met een MUA schap en verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Bianca
  21 juni 2015 at 06:07

  Dit palette vond ik zelf vooral leuk om een Koningsdag look mee te maken, verder zijn het niet echt kleuren die ik zelf vaak gebruik. Je hebt er wel een mooie look mee gemaakt en vind je foto’s altijd zo mooi om te zien x

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 juni 2015 at 06:15

  Mooie look heb je gemaakt! Ik zou ook lieve bruine kleurtjes gebruiken, maar voor die prijs is het leuk om te hebben mocht je een keer iets anders willen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Paola
  21 juni 2015 at 07:22

  Dit is zeker nog een palette die ik aan mijn stash wil toevoegen! Gaaf al die knalkleuren! Ik hou er wel van!

 • Reply
  Dagmar
  21 juni 2015 at 07:59

  Wat is de pigmentatie ervan ontzettend goed en fijn! Erg leuk palette om te zien!

 • Reply
  Eline
  21 juni 2015 at 08:55

  Ik vind het pigment top, maar had het leuker gevonden als er meer kleuren in zaten, geel is totaal niet mijn kleur maar met wat groen kan het weer heel tof worden :)

 • Reply
  Jaimy en Laura
  21 juni 2015 at 09:13

  Toffe kleuren!! Mooi bij een gebruinde huid!

 • Reply
  Lucindainwonderland
  21 juni 2015 at 09:14

  Dat ziet er zeker wel goed uit zeg! Beetje jammer dat ik niet zo’n fan ben van geel met oogschaduw, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ook grappig dat je je zwaluw blouse aan hebt uit je shoplog van gisteren (?) xxx Lucinda

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  21 juni 2015 at 09:26

  Ik vind het super dat MUA met niet zulke voorspelbare kleuren komt, dat is zeker een pluspunt! Toch vind ik de kleuren niet heel bruikbaar voor mezelf, maar het is leuk om mee te experimenteren :). De pigmentatie belooft wat!

 • Reply
  Marjolein
  21 juni 2015 at 09:44

  Ziet er beter uit dan ik had verwacht! Al zou ik ‘m gezien de kleuren ook niet zo vaak erbij pakken, haha.

 • Reply
  Nicole
  21 juni 2015 at 10:28

  Het pigment vind ik er erg goed uitzien. Het zijn wel wat lastige kleurtjes om te combineren, maar nog steeds vind ik het wel een mooi palette.

 • Reply
  Naomi
  21 juni 2015 at 10:36

  Wauw, ziet er goed uit! Weer eens wat andere kleurtjes dan normaal

 • Reply
  Mariëlle
  21 juni 2015 at 10:58

  Jeetje wat een pigmentatie, dat had ik niet verwacht!

 • Reply
  manon
  21 juni 2015 at 11:24

  Oh wauw, ik had ze ookal bij de kruidvat zien staan, een paar bij de kassa, nu baal ik een beetje dat ik niks heb mee genomen want ze waren al op haha!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 juni 2015 at 12:12

  Ik heb dit palette erg leuk (ik heb hem zelf ook). Je kunt er erg leuke looks mee maken!

 • Reply
  Femke
  21 juni 2015 at 12:14

  Ik vind het een heel vrolijk palette om te zien, de pigmentatie valt me niks tegen.. Dit zijn alleen totaal niet mijn kleuren, dus bij mij kom ‘ie er niet in :-)!

 • Reply
  Margot
  21 juni 2015 at 12:43

  De pigmentatie valt mij ook niet tegen, maar het zijn niet echt mijn kleuren.

 • Reply
  Mayta
  21 juni 2015 at 13:41

  hey,
  Ik denk dat de naam van iets anders komt, als je naar het palet kijkt, zitten er 3 kleuren in: goud (5x, het meeste, dus 1e plek), zilver (2de plek) en brons (3de) ! meer een wedstrijdpalette?

 • Reply
  Marloes
  21 juni 2015 at 15:32

  Ziet eruit als een prima palette. Mooie kleuren ook voor de zomer!

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2015 at 15:47

  Dat zijn zeer mooie kleuren waar je een zomerse look mee gemaakt had.

 • Reply
  Andrea
  21 juni 2015 at 16:50

  Superleuk! Ik maak zelf vaak compleet metallic looks dus dit palette ziet er voor mij heel interessant uit ;)
  x

 • Reply
  Tamara
  21 juni 2015 at 17:10

  Het is wel een mooi palette!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  21 juni 2015 at 17:32

  Leuk palette! Ook lekker prijsje

  XO

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 juni 2015 at 20:09

  Hmm, iets te fel voor mij!

 • Reply
  melany
  22 juni 2015 at 10:18

  Wat een zomerse kleuren!

 • Reply
  Shaz
  22 juni 2015 at 13:13

  Ik zou de kleuren van dit palette combineren met andere paletten. Soms zoek ik een goudkleur die net wat warmer is en die heb ik dan niet in mijn huidige stash. Dit palette zou zeker een goede aanvulling zijn alleen jammer dat het niet makkelijk verkrijgbaar is.

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  27 juni 2015 at 15:30

  Wat een mooi palette! :) Liefs! x

 • Laat een reactie achter