MUA Glitterball Palette

MUA Glitterball Palette

MUA, het merk van de leuke oogschaduw paletten voor weinig geld. Tenminste dat vind ik van het merk. Iedereen kent de welbekende Undress Me paletten wel, maar MUA heeft veel meer dan dat, veel meer kleur! Voor dit seizoen komt MUA weer met een speciaal limited edition palette, het Glitterball palette. De naam verklapt de inhoud al een beetje, het is vooral veel glitter in de oogschaduws!

MUA Glitterball Palette

In de zomer zijn er natuurlijk festivals en daar mag je wel een beetje opvallen. Vandaar dat MUA ook een ultimate festival look heeft gemaakt met onder andere dit palette. Het is een palette waar je alle kanten mee op kan, natuurlijk of gewaagd. Het is natuurlijk maar net waar je zin in hebt.

MUA Glitterball Palette

Het doosje is zoals altijd gemaakt van plastic en ik vind het niet altijd even stevig. Je ziet het misschien ook wel, met de post is er ook een oogschaduw kapot gegaan. Ik denk dat dat toch een beetje komt door het wat wankele plastic. Voor de rest ziet het palette er prima en stijlvol uit. Niet als een luxe product, maar dat is het natuurlijk ook niet.

MUA Glitterball Palette

In het palette vinden we 12 verschillende oogschaduw kleuren die ver uitéén lopen. Zo heb je hele donkere, maar ook lichte kleuren. Natuurlijk en opvallend, je kunt echt elke kant op met dit palette. Ik gebruik eigenlijk altijd de natuurlijke kleuren, dus dit keer zal ik eens ‘out of the box’ gaan voor mijn doen.

MUA Glitterball Palette

Alle kleuren zijn voorzien van een glittertje. De ene kleur wat meer dan de ander, maar de glanzen er allemaal lekker op los. De kleuren hebben een hele romige substantie en geven veel kleur af. Op het eerste gezicht ziet het er gewoon ontzettend mooi en goed uit, zoals we gewend zijn van MUA.

MUA Glitterball Palette

Natuurlijk hebben alle kleuren in dit palette ook nog een naam gekregen. Van links naar rechts op de bovenste rij zie je: Vinyl, Jive, Odyssey, Freak, Vibe en Equinox. En op de onderste rij van links naar rechts zie je: Fever, Inferno, Remix, Hustle, Disco en Boogie. Echte disconamen als je het mij vraagt waarbij je wel aan een glitter bal denkt.

MUA Glitterball Palette

Swatches van de bovenste rij: Vinyl, Jive, Odyssey, Freak, Vibe en Equinox. Zoals je ziet hebben ze allemaal een zilveren shimmer en dat zie je goed terug. De pigmentatie is goed, maar niet bijzonder goed als je het mij vraagt.

MUA Glitterball Palette

En dan hebben we nog de onderste rij met swatches met de kleuren: Fever, Inferno, Remix, Hustle, Disco en Boogie. Deze kleuren zijn wat mij betreft iets beter gepigementeerd, ziet er echt heel erg goed uit!

MUA Glitterball Palette

MUA Glitterball Palette

Zo, even een andere look die ik normaal gesproken draag. Ik heb voor deze look Freak over het hele ooglid gebruikt, Odyssey in de crease, Equinox onder mijn wenkbrauwen, Jive in de binnenste ooghoek en Vibe onder mijn onderste wimperrand. De kleuren brengen makkelijk aan maar hebben wel een beetje fall-out. De kleuren pakken goed op het ooglid en vervagen niet tijdens het blenden, score! Ik ben enthousiast.

MUA Glitterball Palette

Het MUA Glitterball Palette is misschien niet meteen een heel gangbaar palette, maar het is wel een erg mooi palette met een goede kwaliteit. Ik vind de look eigenlijk wel mooi en wat hebben, weer eens wat anders. Ben jij nou ook benieuwd geworden naar het MUA Glitterball Palette? Hij is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en natuurlijk online in hun webshop voor maar € 5,99. Ik vind het een aanrader!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  28 juni 2016 at 16:43

  Prachtige zomerse make-up look!
  Mooie kleuren.

 • Reply
  Mariska
  28 juni 2016 at 18:26

  Zitten wel mooie kleuren in vind ik, al zou ik het zelf niet echt dragen. De onderste rij kleuren vind ik het mooiste!

 • Reply
  femketje
  28 juni 2016 at 18:43

  voor mijn smaak is hij meer dan draagbaar :D

 • Reply
  Astrid
  28 juni 2016 at 19:08

  Ik vind dit echt een gaaf palette. De look die je hebt gemaakt is heel mooi fris.

 • Reply
  Carola
  28 juni 2016 at 19:39

  Wat een mooie palette! Ik vind vooral de onderste kleurtjes het mooiste!

 • Reply
  Monica
  28 juni 2016 at 20:24

  Nice leuke kleurtjes!

 • Reply
  Hilde
  28 juni 2016 at 21:03

  Ik vind hem super leuk! Of ik de kleuren veel zal gebruiken weet ik niet, maar soms heb ik weleens zin in wat anders!

 • Reply
  Kiki
  29 juni 2016 at 00:46

  Hoi! Een opmerking niet eens specifiek voor dit artikel, maar meer voor het algemeen: ik merk dat van mijn dagelijkse “blogrondje” ik tegenwoordig het meest uitkijk naar jouw artikel(en). Ik vind het zo knap dat je dit allemaal doet naast je baan en het feit dat je een beetje gas terug zou moeten nemen. Zeer bewonderenswaardig.
  X Kiki

  • Reply
   Aranka
   29 juni 2016 at 17:01

   Aaaaah dankjewel! Zo een reactie doet me goed! X

 • Reply
  Mariëlle
  29 juni 2016 at 09:07

  Ik ben ook dol op dit palette, ook al gebruik ik het door de kleuren niet dagelijks haha!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 juni 2016 at 10:19

  Oeh mooie kleurtjes! Ik heb hem ook nog klaarliggen om te reviewen!

 • Reply
  rachel
  29 juni 2016 at 13:36

  mooie kleurtjes !! ik gebruik geen oogschaduw maar leuk voor de dochters!

 • Reply
  Merel
  30 juni 2016 at 19:08

  Top dat je voor een kleurencombinatie gaat die je normaal niet zo snel zou pakken. Dat geeft echt een meerwaarde aan een review

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  30 juni 2016 at 22:29

  Mooi! Ik ben altijd erg tevreden over MUA en dit palette ziet er ook mooi uit. Leuk dat je een look hebt gemaakt die niet in je comfort zone ligt! Staat je goed!

 • Laat een reactie achter