MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

MUA, het merk met de toffe en leuke oogschaduw paletten. Elke keer als er weer een nieuw palette van MUA op de deurmat valt wil en moet ik hem meteen testen. Alleen met dit palette had ik dat niet en waarom weet ik eigenlijk niet. Het ziet er een beetje anders uit dan de normale MUA paletten en tja, ik weet het eigenlijk niet. Maar omdat ik lekker vooruit aan het werken ben voor mijn vakantie pak ik hem er toch maar bij!

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Nieuw in het assortiment van MUA vinden we de Eye + Face paletten en die zijn er in twee varianten en dit is de Rhapsody Eyeshadow Palette. Maar het is niet alleen een oogschaduw palette, in het palette vind je namelijk ook nog een crème bronzer en highlighter voor het gezicht. Op de achterkant vind je meer informatie over het palette en hoe je het product het beste kan gebruiken.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

En dit is dan de binnenkant van het palette. In totaal heeft het palette 12 kleuren oogschaduw en 2 producten voor het gezicht. Het is vooral een palette met hele warme kleuren die een beetje aards getint zijn. Ik vind de vormgeving van het palette een beetje gek en op elkaar gepropt. De pans zijn niet heel groot waardoor het niet heel makkelijk is er met je kwast in de dippen. En sommige kleuren hebben een hele grote pan en de andere weer een klein, ik vind het maar gek.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Hier zien we de inhoud van dichtbij. Links zie je de twee producten voor het gezicht. Beide producten crème producten die als boter smelten wanneer het warm wordt door je lichaamstemperatuur. Een aan de rechterkant zie je 12 verschillende kleuren oogschaduw met allemaal verschillende finishes. De ene is matte, de andere geeft een grove glitter en de andere weer een subtiele shimmer. Je kan dus alle kanten op met dit palette.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Bijgeleverd zit ook een heel klein schuin afgesneden kwastje. Maar eerlijk gezegd snap ik niet waarom dit kwastje er in zit. Het lijkt me niet ideaal de oogschaduw mee aan te brengen en al helemaal niet geschikt voor de face producten. Een beetje een gekke keuze als je het mij vraagt. Ik vind het gewoon een beetje een vaag palette. Maar misschien kunnen we swatches mij nog blij maken.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Helaas doen de swatches van de face producten dat niet. Je moet echt even een bril opzetten om ze te kunnen zien. Ik vind dit niet echt een succes, je ziet de amper en als je ze zou uitwerken blijft er dus niets van over. Ook voelen ze heel erg vettig aan, niet echt prettig op het gezicht.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Dit zijn de middelste vier kleuren oogschaduw. De oogschaduws zijn best droog en poederig maar geven nog een aardige pigmentatie af. Maar ik had eerlijk gezegd beter verwacht van MUA.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

En dit zijn alle swatches uit het rechter stukje. De swatches zijn zeker niet slecht maar ze hadden wel beter gekund, want ik weet dat MUA dat kan!

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

WELKE PRODUCTEN HEB IK GEBRUIKT?

Gezicht:

L’Oreal Nude Magique Cushion Foundation*
Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed*
Urban Decay Afterglow Highlighter Sin*
Sisley Phyto-Poudre Libre Loose Face Powder Rose Orient*
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette*
Kat von D Tattoo Liner Trooper
Urban Decay Perversion Bigger, Blacker, Badder Mascara*

Lippen:

MAC Caitlyn Jenner Lipstick Finally Free*

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Ik heb voor de look de meest donkere kleuren gebruikt en tijdens het blenden bleef daar helaas niet veel van over. Toch vind ik de look nog mooi gelukt, maar heel erg intens is hij niet. De oogschaduws vind ik prima werken, maar ik had toch een betere pigemantie van MUA verwacht. Ze blenden fijn, maar nemen wel een deel van de kleur weg, dat is jammer.

MUA Eye + Face Multi Formula Rhapsody Palette

Eerlijk? Dit is één van de weinige paletten van MUA waar ik niet enthousiast van word. De producten voor het gezicht zijn waardeloos en zie je niets van terug. De vormgeving vind ik een beetje vreemd en niet handig in gebruik. De kleuren zijn mooi maar vervagen wel tijdens het blenden. Hierdoor vind ik het een beetje een ‘mwah’ palette. Voor die € 6,99 had ik maar een ander palette van MUA gekocht. MUA is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en online.

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  chucky1012
  10 mei 2016 at 06:26

  Jammer van de eerste twee kleuren die tegenvallen!
  De rest is mooi.
  Je hebt er een mooie subtiele look meegemaakt en het staat je goed.

  Xoxo

 • Reply
  Rozemarijn
  10 mei 2016 at 06:38

  Hoewel zo’n alles in een pallet me ontzettend handig lijkt, denk ik niet dat ik zoiets heel snel gebruik. En zeker niet wanneer een pallet zo tegenvalt, jammer! Lfs

 • Reply
  Sandra
  10 mei 2016 at 07:31

  Echt heel bijzonder vind ik hem helaas niet. Jammer dat ze wat minder gepigmenteerd zijn.

 • Reply
  Jamey
  10 mei 2016 at 09:05

  Wat een prachtig pallet!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 mei 2016 at 10:43

  Hmm, ik ben ook niet echt onder de indruk van de swatches … :(

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 mei 2016 at 10:48

  Jammer dat het palette tegenvalt..

 • Reply
  femketje
  10 mei 2016 at 10:54

  hmmz, ik loop niet over van enthousiasme >.<

 • Reply
  Chantalle
  10 mei 2016 at 11:07

  De kleuren vind ik opzich wel mooi. Wel heel jammer dat het palette tegenvalt.

 • Reply
  Loes
  10 mei 2016 at 11:17

  Hoii, als eerste: ik vindt je blog erg leuk, lekker gevarieerd en je komt altijd zo lekker normaal en gezellig over! Ik heb 1 kleine tip: bij het blokje met ‘welkom’ op je homepagina, valt me iedere keer de zin ‘Elke dag vermaak ik jou met 2 artikelen dat elke vrouw interesseert.’ op, ik bedoel het absoluut niet vervelend maar die zin klopt niet, en ik denk dat je het wel fijn vindt als het niet meer fout op je homepagina staat. Het is of ‘2 artikelen die elke vrouw interesseren’ , of ‘een tweetal artikelen dat elke vrouw interesseert’.
  Liefs!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  10 mei 2016 at 11:27

  Jammer dat de kleuren er niet vanaf springen, helaas

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  10 mei 2016 at 11:37

  Wat jammer dat de kleuren tegenvallen! Inderdaad niet gewend van MUA.

 • Reply
  Lesley
  10 mei 2016 at 11:58

  Ik was hier heel erg benieuwd naar maar het valt mij inderdaad ook erg tegen! Inderdaad MUA kan stukken beter!

 • Reply
  Mariëlle
  10 mei 2016 at 13:05

  Mmm ik word er niet warm van, deze sla ik over. Maar ik heb inderdaad palettes waar ik wel blij van word!

 • Reply
  Manon
  10 mei 2016 at 19:06

  Ik heb al een aantal reviews gelezen die niet erg enthousiast waren over dit palette *waaronder ik*

 • Reply
  Yvonne
  5 juli 2016 at 20:34

  Je hebt gelijk Loes, maar je moet zelf “ik vind” dan niet met ‘dt schrijven….

 • Laat een reactie achter