MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

MUA is een merk waar ik altijd wel enthousiast voor te maken ben. Het is een leuk budgetmerk dat bij de Kruidvat verkocht wordt met echte pareltjes in hun collectie. Sinds kort hebben ze deze nieuwe mascara, de MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara. Ja, dat is een hele mond vol! Het is een mascara met een voedende olie die ervoor zorgt dat je wimpergroei wordt gestimuleerd, ik ben benieuwd!

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Als ik de huls zie denk ik meteen, goh wat een vrolijke en pakkende verpakking. Ik voel er wel meteen iets voor en dat is goed als je interesse gewekt wordt. De tekst op de verpakking is vrij duidelijk dus je weet eigenlijk meteen wat deze mascara wil bereiken.

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

De mascara belooft dus vooral veel volume en ook nog eens het te verzorgen. Op de dop vind je een sticker dat het verzorgen gebeurt door onder andere avocado olie, leuk dat dat duidelijk aangegeven wordt. Mij zegt de werking van avocado olie niet meteen wat, maar dat zoek ik graag uit!

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Op de achterkant vinden we een hele waslijst van ingrediënten staan. Er zit genoeg in en ook zeker een aantal verzorgende ingrediënten, ik vind het alleen wel jammer dat de avocado olie vrijwel onder aan de lijst staat. Maar goed, ik ben benieuwd naar het resultaat!

 

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Als ik de mascara uit de verpakking haal ben ik eigenlijk meteen een beetje teleurgesteld. Waarom zou je denken? Omdat er een hele grote borstel aan zit met ‘normale’ haartjes. Deze borstels doen vrijwel nooit wat voor mijn wimpers en daarom zakt de moed me meteen in de schoenen. Ik denk meteen, dat woordje volume hadden ze wel van de verpakking af mogen halen. Goed, laten we toch even doorzetten en kijken wat deze mascara brengt.

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Hier zie je het borsteltje nog beter. Het is een grote borstel met de normale oldschool haren zoals we die vanaf het begin kennen. Er zit amper product op het borsteltje en is flink van vorm. Ik ben benieuwd wat het gaat doen met mijn wimpers.

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Mijn wimpers met de MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara. Ja, je moet echt even twee keer kijken naar het verschil hè? Hier was ik namelijk al bang voor…

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

Het effect met de mascara is minimaal, precies wat ik al dacht. Dit soort borstels werken in mijn ogen gewoon niet als je knallende en volle wimpers wilt hebben. Hou je van een subtiel effect, dan is deze mascara je man! Hou je toch meer van volume en body, dan zou ik deze mascara skippen. Voor de rest blijft hij wel goed zitten en voelen de wimpers ook heel zacht en verzorgd aan. Of de wimpers van mij gestimuleerd zijn met groeien weet ik niet, daar heb ik niets van gemerkt.

MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara

De mascara is niet meteen slecht, maar het is gewoon geen mascara die aan mijn behoeftes voldoet. Het volume is helaas nergens te bekennen en ik heb eigenlijk het gevoel geen mascara te dragen. Maar ben je juist wel opzoek naar een subtiele mascara, dan is het zeker iets voor jou, want hij blijft prima op zijn plek zitten en brengt ook makkelijk aan. De MUA Eye Define Volume, Nourish & Care Mascara is te koop voor € 5,49 bij geselecteerde filialen van Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  26 augustus 2016 at 06:25

  Het is een goede mascara met mooi resultaat!

  Xoxo

 • Reply
  Vanessa
  26 augustus 2016 at 07:40

  Ik had ook meer volume verwacht, jammer!

 • Reply
  Mariëlle
  26 augustus 2016 at 08:39

  Ik houd zelf wel van flink wat volume, jammer! Fijne review :)

 • Reply
  Nicole
  26 augustus 2016 at 08:46

  Ik vind het resultaat niet perse slecht, maar voor dat geld heb je zoveel betere mascara’s idd :)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  26 augustus 2016 at 09:00

  He jammer, ik vind het inderdaad niet echt voor volume zorgen. Ben het helemaal met je eens dat dit soort borsteltjes niet veel voor je wimpers doen. Jammer!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  26 augustus 2016 at 09:04

  Ik heb deze mascara ook getest en voor mijn wimpers werkt hij wel!

 • Reply
  rachel
  26 augustus 2016 at 09:56

  ik sta er ook niet van te juichen eerlijk gezegd, jammer

 • Reply
  Bianca
  26 augustus 2016 at 11:30

  Moahh niet echt een mascara die ik zou kopen, hou zelf van iets meer volume x

 • Reply
  Lesley
  26 augustus 2016 at 16:44

  Het klonk zo leuk maar inderdaad weinig verschil. Ik vind het wel altijd jammer dat de MUA vakken bij het kruidvat zo leeg zijn. Ik grijp hierdoor vaak mis.

 • Reply
  femketje
  26 augustus 2016 at 17:41

  wat een bummer :(

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  27 augustus 2016 at 12:28

  Jammer dat het inderdaad niet echt volume geeft. Maar toch vind ik ‘m voor een subtiele look wel mooi!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  27 augustus 2016 at 16:07

  Ik had er ook meer van verwacht, helaas

 • Reply
  Natasja
  28 augustus 2016 at 00:11

  Ohh word altijd zo blij van deze reviews! Wat is jou favoriete drugstore mascara? Die zou ik wel eens willen proberen en ben eeuwig op zoek naar de juiste mascara’s . Zou je dankbaar zijn :-)

 • Laat een reactie achter