Search
Close this search box.

MUA Ethereal Whipped Look

 photo MUA Ethereal Whipped Look_zpsybyvk2d6.png

Ik kreeg een hele leuke persmailing met de MUA Ethereal Whipped Look, een look die bestaat uit bovenstaande producten. Een paar dagen later lagen ze ook bij mij op de deurmat. Ik kon niet wachten om hier een mooie look mee te maken want de kleuren liggen helemaal in mijn straatje. De look bestaat uit een aantal prachtige producten van MUA waar ik jullie graag meer van laat zien.

 photo MUA Ethereal Whipped Look2_zpsmhabczpq.png

De look bestaat uit de volgende producten van MUA:

 • MUA Elysium Palette – € 7,99
 • MUA Undress Your Skin Pink Shimmer Highlighter – € 5,99
 • MUA Luxe Whipped Velvet Blush Rococo – € 4,99
 • MUA Eye Define Lengthening Mascara Black – € 4,99
 • MUA Luxe Whipped Velvet Spry – € 4,99
 • MUA Matte Black Eyeliner – € 3,49

Alle producten zijn gewoon in het schap bij de Kruidvat te koop voor zover ik het weet. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd naar het oogschaduw palette, de highlighter en de ligploss.

 photo MUA Ethereal Whipped Look3_zpszbyfbomb.png

Laten we eerst bij deze drie producten beginnen, een mascara die voor lange wimpers zorgt, de lipgloss zorgt voor een zachte glans en een subtiele kleur en de eyeliner heeft een handig kwastje waardoor je er heem gemakkelijk mee kan werken.

 photo MUA Ethereal Whipped Look4_zpsy4ccojqv.png

Alleen, ik had een pen verwacht bij dit soort verpakkingen, maar dat was het niet. Ik dacht dat het een dop was met een pennetje, maar dit is andersom. Het kleine gedeelte is het reservoir van de eyeliner en het lange gedeelte is een handvat van de eyeliner met een siliconen borsteltje. Omdat ik hiermee de mist in ging trok ik het iets te enthousiast los en verkeerd om zodat mijn halve bureau onder de eyeliner zat, niet echt handig. Zelf ben ik niet echt fan meer van dit soort eyeliners, maar wel fijn is dat je veel grip hebt door het lange handvat.

 photo MUA Ethereal Whipped Look5_zps3wbsfdgc.png

Deze lipgloss in de kleur Spry ziet er echt super mooi uit, lekker natuurlijk. Er belooft een subtiele kleur af te komen en je lippen zeker niet uit te drogen. Hij brengt gelukkig heel erg makkelijk aan en glijdt echt over de lippen heen. Hij is inderdaad vrij subtiel maar voelt wel erg prettig aan op de lippen. Je moet hem trouwens wel vaak bijwerken, een klein hapje en drankje overleeft hij niet.

 photo MUA Ethereal Whipped Look6_zps0d0n8i0j.png

Ik wist niet zo goed wat ik van deze mascara moest verwachten… Ja, lange wimpers, maar ik had geen idee welk borsteltje ze zouden kiezen. Ik was blij verrast dat ik één van mijn favoriete borsteltjes tegen kwam toen ik de verpakking open maakte, een siliconen borsteltje! De mascara belooft eigenlijk niets, alleen het langer maken van je wimpers en het een beetje volume te geven. Maar tot mijn verbazing komt de mascara zijn beloftes echt na. Ik heb inderdaad hele lange wimpers gekregen met een beetje volume. De houdbaarheid is trouwens ook erg goed, hij blijft muurvast zitten en loopt niet uit. Ik vind het wel jammer dat de krul na een tijdje verdwijnt.

 photo MUA Ethereal Whipped Look12_zpslucdoh42.png

De swatch van de eyeliner ziet er veel belovend uit, echt een gitzwart lijntje! Ben benieuwd wat hij op het oog zelf gaat doen. Bij de lipgloss zie je meteen dat het niet echt een dekkende gloss is, maar wel een mooie kleur!

 photo MUA Ethereal Whipped Look7_zps5eufna17.png

De MUA highlighters gaan volgens mij als warme broodjes over de toonbank heen omdat het zulke mooie producten zijn voor niet al te veel geld. Ik heb de variant al in het goud en dit is de roze highlighter. Ik moet je echt zeggen dat die ook heel erg mooi is, hij geeft echt een parelmoer glans aan je wangen, erg tof!

De blush in de kleur Rococo is vrij roze en lief, niet een kleur die ik meteen zou kiezen. Tot mijn verbazing was het trouwens ook een cream blush en niet een blush in poedervorm. Hij is heel erg lekker zacht en romig en geeft genoeg product af. Wel vind ik hem aan de hele lichte kant.

 photo MUA Ethereal Whipped Look11_zpsk1jfnevc.png

Swatch van de highlighter en blush, ziet er toch uit toch?

 photo MUA Ethereal Whipped Look8_zpsvyvik9b8.png

Dan hebben we nog het pareltje van deze look, het Elysium palette! Als ik deze kleuren zie gaat mijn hartje meteen sneller kloppen, wat vind ik deze kleuren mooi! Ook passen de kleuren goed bij elkaar en zitten er matte en glanzende kleuren bij. Ook zit er een duo potlood in met een donkere en lichte kleur. De oogschaduws zijn romig van structuur en geven veel pigment af, dat is wat we zoeken natuurlijk! Het potlood vind ik van wat mindere kwaliteit en doet het helaas slecht tot niet op mijn waterlijn.

 photo MUA Ethereal Whipped Look9_zps0nbylijw.png

Swatches bovenste rij kleuren, ziet er goed uit toch?

 photo MUA Ethereal Whipped Look10_zpsexfjyabw.png

En de onderste vier kleuren en het potlood, ook erg mooi!

 photo MUA Ethereal Whipped Look13_zpsavigjkwf.png

Als eerst even een close-up van de producten. Helaas valt de blush helemaal weg op mijn huid en valt zelfs een beetje wit uit. De highlighter geeft echt een prachtige glans aan mijn wangen en als het licht er goed op staat zie je een mooie roze gloed. De eyeliner vind ik zelf niet echt prettig in gebruik, ik kan er niet meer aan wennen, zo een applicator. Ook heeft de applicator te weinig product op zich om een mooie en strakke eyeliner te trekken, daardoor lijkt hij helaas grijs en vlekkerig. De mascara geeft mijn inderdaad prachtig lange wimpers, maar toch mis ik net wat meer volume.

 photo MUA Ethereal Whipped Look14_zpspyagy9eo.png

 photo MUA Ethereal Whipped Look15_zpsfex5afnt.png

Het oogschaduw palette vind ik trouwens geweldig, wat een mooie kleuren en wat zijn ze goed met elkaar te combineren. Ik ben voor een subtiele look gegaan en de kleuren brengen heel makkelijk aan en blenden goed in elkaar over zonder kleur te verliezen, top! Ook de lipgloss vind ik verrassend mooi, een hele mooie nude kleur die niet al te veel opvalt!

 photo MUA Ethereal Whipped Look1_zpseu6dfphw.png

Al deze producten zijn in het MUA schap te vinden bij de Kruidvat, maar zijn natuurlijk ook online te bestellen bij verschillende webshops en natuurlijk de webshop van Kruidvat zelf. Wat vinden jullie van deze producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Ik vind de producten er weer top uitzien! Sowieso vind ik denk ik vrijwel alle oogschaduwpalettes en highlighters van MUA prachtig, de kwaliteit/prijsverhouding verbaast mij elke keer weer.

 2. Wauw wat een mooi palette! Die komt op mijn lijstje :)
  Ik vind de reclames die je weg moet klikken op je site wel erg vervelend hoor!

 3. Ik waardeer altijd een collectie zoals deze dat het betaalbaar is voor iedereen. Ik denk dat de kleur je echt goed staat, al mis je soms wel wat van de producten. Ik vind ze mooi, maar jammer dat weinig kleuren dat bij me passen. Zo te zien de kleuren zijn meer voor een wat lichtere huidskleur. Dat is vaak wat ik jammer vind van Drogisterij cosmetica. High end heb wat meer mogelijkheden. Alleen ze zijn ook altijd veel duurder.

 4. Ik vind het oogschaduwpalette echt het paradepaardje van deze collectie. Wat een ontzettend mooie kleuren, intens pigment en mooie kleurcombinaties. Ja, wauw dat heeft MUA echt goed gedaan.

 5. Ik heb 2 dingen van dit merk, beide verpakkingn binnen week stuk (lipstick en highlighter) niets geks mee gedaan, gewoon in make-up tasje in badkamer.
  Highlighter komt geen kleur af met kwast, nee ik laat het merk links liggen voortaan…. Jammer!

 6. Wow, het oogschaduwpalette ziet er geweldig uit! Ik studeer op het moment in Engeland dus MUA is hier veel makkelijker te vinden. Ik ga het palette zeker even van dichtbij bekijken ;)
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *