Search
Close this search box.

MUA Elysium Elements Palette

MUA Elysium Elements Palette

Ik ben zo blij dat we het merk MUA in Nederland hebben (en ik baal als een stekker dat het in Zwolle en omstreken niet te koop is). Het merk heeft namelijk prachtige oogschaduw paletten die we gewoon bij de drogisterij kunnen kopen. Eens in de zoveel tijd komt MUA weer met een nieuw palette die in de schappen komt te liggen en dit keer is dat het Elysium Elements palette. En ik kan je vertellen, hij is prachtig!

MUA Elysium Elements Palette

Het palette ziet er wat anders uit dan we gewend zijn van MUA. Het formaat is bijna hetzelfde, maar dit keer zijn het geen ronde pans maar langwerpige. Zelf vind ik dat helemaal niet erg, naar mijn idee krijg je zo meer voor je geld en kan je er langer mee doen. Voor de rest ziet het doosje er ontzettend tof uit, strak en duidelijk. Je weet meteen met welke kleuren je te maken hebt.

MUA Elysium Elements Palette

Het doosje is gemaakt van stevig plastic en zal niet snel kapot gaan. Wel voel je dat je een goedkoper palette in handen hebt, maar goed dat is het natuurlijk ook. Het gaat natuurlijk om de kwaliteit oogschaduw en bij MUA zit dat vaak helemaal goed.

MUA Elysium Elements Palette

Op de achterkant van het doosje vind je meer informatie over het palette. Ik vind het jammer dat de opdruk van het palette met de kleuren niet overeenkomt met de echte kleuren. Ook het persbeeld laat totaal andere kleuren zien dan dat het echt is. Jammer, zo heb je toch een beetje een vertekend beeld. Als ik de afbeeldingen moet geloven is het een palette met vooral veel paarse tinten, terwijl dat in het echt nog al mee valt.

MUA Elysium Elements Palette

Het Elysium Elements palette bestaat uit 10 luxe kleuren die bestaan uit milde en zachte tinten. Het is echt een ideaal palette om elke dag te gebruiken voor natuurlijke en subtiele looks die toch net even wat anders hebben.

MUA Elysium Elements Palette

Ik vind het leuk dat MUA heeft gekozen voor kleuren die niet bruin of goud zijn. Nee het zijn meer warme aardse kleuren met paars, roze en groen. Ook dit er een dubbel oogschaduw potlood bij. Zelf gebruik ik niet echt oogpotlood, maar als je het gebruikt is het handig dat er meteen een matchende kleur bij zit.

MUA Elysium Elements Palette

Hier zie je de kleuren nog wat beter. Van links naar rechts op de bovenste rij zie je de kleuren: Almond, Gold Khaki, Obsessed, Lavender Mist, Antique Brass en Bazaar. Op de onderste rij zie je de vier kleuren: Ash Grey, Copper Peony, Pale Chestnut en Smoke.

MUA Elysium Elements Palette

De kleuren van het palette passen perfect bij elkaar en zijn allemaal goed in combinatie met elkaar te gebruiken voor een mooie look. Dat vind ik altijd wel belangrijk, soms passen de kleuren totaal niet bij elkaar en krijg je een heel onsamenhangend effect, dat wil je natuurlijk niet. De oogschaduws hebben een romige structuur en geven onwijs veel pigmentatie af. De swatches komen op de foto wat minder fel over door het zonlicht in de kamer. In het echt zijn ze veel intenser, ook de look.

MUA Elysium Elements Palette

Swatches van de bovenste rij met de volgende kleuren: Almond, Gold Khaki, Obsessed, Lavender Mist, Antique Brass en Bazaar. Alle kleuren hebben een shimmer behalve Almond, die is matte.

MUA Elysium Elements Palette

En dan de kleuren van de onderste rij en het dubbele oogpotlood: Ash Grey, Copper Peony, Pale Chestnut en Smoke. Ook al deze kleuren zijn shimmer behalve de zwarte kleur in Smoke. De oogpotloden zijn ook matte en glijden over de huid heen en laten een goede kleur achter.

MUA Elysium Elements Palette

De look lijkt een beetje flets op de foto’s, dat komt door het vele zonlicht in mijn huis op dit moment. Ik klaag niet, maar dat maakt de foto’s en kleuren wel iets minder intens. Over het hele ooglid heb ik Copper Peony aangebracht, in de buitenste ooghoeken Ash Grey, in de crease Bazaar, in de binnenste ooghoeken Lavender Mist en onder de wenkbrauwen Almond. Onder mijn ogen heb ik Bazaar ook nog door getrokken voor een wat speelsere paarse look.

MUA Elysium Elements Palette

De kleuren geven een goede pigmentatie af en blenden perfect met elkaar zonder kleur en intensiteit te verliezen. MUA stelt me dit keer ook niet teleur, het is echt weer een fantastisch palette met een goede kwaliteit.

MUA Elysium Elements Palette

Het MUA Elysium Elements Palette is vanaf nu te koop bij de Kruidvat voor € 7,99. Heb je geen Kruidvat in en buurt met een MUA schap? Dan kan je hem ook simpel online bestellen. Wat vinden jullie van dit prachtige palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Hoi Aranka, wat een prachtig palette.
    Kruidvat in Dronten verkoopt ook MUA, zelf woon ik in Kampen en ga daar nog wel eens een kijkje nemen.

    Groetjes, Bea.

  2. Mooi!

    Misschien een tip: Je kan trouwens MUA producten via kruidvat.nl bestellen en dan gratis laten bezorgen in een kruidvat winkel. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *