Zoek
Sluit dit zoekvak.

MUA Blusher Shade 4

 photo MUA-Blusher4_zps95c86937.png

We zijn vast allemaal gek op blush en gelukkig komt het nieuwe budget merk MUA in Nederland ook met een aantal prachtige blushes! Vandaag laat ik jullie daarom één van de prachtige blushes zien. Blusher Shade 4 is een prachtige peach/aardetint blush die perfect bij iedereen staat als je het mij vraagt. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan met me mee!

 photo MUA-Blusher_zpsb243c7bd.png

MUA komt in Nederland met zes verschillende kleuren blush uit. Als ik het goed heb gezien zijn ze allemaal mooi matte en zijn dus perfect voor de natuurlijke look. Zelf gebruik ik deze blush al een tijdje en ben erg onder de indruk door de prachtige kleur, en gelukkig kost hij ook bijna niets!

 photo MUA-Blusher1_zps2767138c.png

Helaas hebben de blushes geen namen maar alleen maar kleuren, ze hadden zulke leuke namen kunnen verzinnen, jammer! De kleuren die MUA heeft zijn allemaal erg natuurlijk en toegankelijk, waardoor er voor iedereen wel een perfecte kleur tussen zit.

 photo MUA-Blusher2_zpsc4250ae9.png

Het doosje ziet er in mijn ogen toch een beetje cheap uit, maar aan de andere kant, je betaald er natuurlijk ook niet al te veel voor. Het doosje is voor de rest stevig en sluit goed – iets te goed want ik krijg hem amper open -. Ook leuk is dat het merk MUA ook nog een keer in het product gedrukt staat.

 photo MUA-Blusher3_zpsa8315c7f.png

De kleur is een mooie peach-achtige kleur met een aardetint gemixt. Hierdoor ziet het er heel natuurlijk uit en geeft het een natuurlijke kleur aan je wangen. Niet een roze gloed, maar een echte natuurlijke kleur gloed die iets meer vorm aan je gezicht geeft. Zelf ben ik erg fan van het effect en draag hem daarom nu ook bijna dagelijks. Ook een voordeel van deze blush is dat hij haast geen poeder afgeeft als je er met een kwast overheen gaat. Maar er komt wel genoeg product op je kwast.

 photo MUA-Blusher6_zps419f002d.png

Ook de swatch is helemaal in orde, prachtige pigmentatie.

 photo MUA-Blusher7_zps692457fb.png

Aangebracht op mijn wangen en uitgeblend ziet het er ontzettend natuurlijk uit, ik hou van het effect! Ik ben er dan ook erg blij mee!

 photo MUA-Blusher8_zps03f85b51.png

Full face, je ziet het hier misschien niet heel erg goed maar in het echt zie je het wel erg goed! Het geeft echt een mooie en natuurlijke kleur aan mijn wangen.

 photo MUA-Blusher5_zps40a29f4b.png

En voor de prijs hoef je er helemaal niet meer over na te denken. Deze super leuke budgetvriendelijke blush kost namelijk maar € 2,49! MUA moet vanaf nu in geselecteerde Kruidvat filialen binnen druppelen. Wil je weten welke filialen dat zijn? Check dan even mijn artikel over de lancering van MUA met de verkooppunten!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Lekker prijsje! Ziet er mooi uit. Ik ben altijd meer van de roze maar dit is wel een goeie om met de peachy shades te beginnen :)

  2. Wat een prachtige natuurlijke kleur! De prijs vind ik trouwens ook een toppertje :-) Helaas wordt er in de plaats waar ik woon geen MUA verkocht :-( Ik baal er ontzettend van, want op dit moment zijn er zoveel blogs met onwijs goede reviews. Ik wil er graag iets van kopen, helaas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *