MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette

MUA is één van mijn favoriete merken als het aankomt op goedkope oogschaduw paletten. Het merk heeft zich al meermaals bewezen prachtige producten op de markt te zetten voor niet al te veel geld. Vandaag laat ik jullie drie nieuwe paletten zien die de 6 Shade Palette heten. Het zijn drie compacte paletten met zes kleuren oogschaduw die perfect bij elkaar passen voor een mooie look.

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette

In totaal zijn er drie verschillende paletten: Glamour Golds, Matte Soft Suedes en Rusted Wonders. De doosjes hebben een mooie formaat en zijn daarom erg handzaam. De pans zijn vrij groot zodat je er makkelijk met je kwast in kan en er waarschijnlijk ook een hele tijd mee doen. Je kunt de doosjes prima meenemen omdat ze stevig zijn en sluiten met een klik sluiting.

MUA 6 Shade Palette

En hier zie je de drie paletten, ze hebben ieders hun eigen kleurensamenstelling. Zo kun je kiezen uit een palette met alleen matte tinten of als je liever voor glanzend gaat heb je de keuze uit een palette met bruine of meer warme tinten. Ik vind de alle drie echt erg mooi.

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette Glamour Golds – € 4,49

Als je gek bent op natuurlijke looks met bruine tinten dan is dit palette waarschijnlijk echt iets voor jou. In dit palette zitten alleen kleuren met een shimmer maar passen perfect bij elkaar voor een mooie look. De oogschaduws zijn zacht en voelen een beetje vettig aan maar hebben wel een erg goede pigmentatie, zoals we gewend zijn van MUA.

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette Rusted Wonders – € 4,49

Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als hierboven maar dit palette heeft net even wat meer sprekende kleuren door het brons en rood. Ik vind dit echt een heel erg mooi palette als je het subtiel wilt houden maar net even wat meer wilt. De swatches zien er in ieder geval heel erg goed uit!

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette Matte Soft Suedes – € 4,49

En dan hebben we nog het palette met alleen maar matte kleuren. Ik vind dat matte kleuren het bij goedkopere paletten vaak niet zo goed doen en hier zie je ook vrij duidelijk het verschil tussen glanzend of mat. De swatches zijn niet slecht, maar het had beter kunnen zijn. Je kunt hier wel een hele mooie subtiele look mee maken. Ook dit deze oogschaduws zijn wat droger dan de twee voorgangers.

MUA 6 Shade Palette

MUA 6 Shade Palette

Voor de look heb ik gekozen voor het Rusted Wonders palette. Ik heb de rode kleur over het hele ooglid aangebracht en de koperkleur in de crease. Onder mijn wenkbrauw heb ik de eerste kleur gebruikt en voor in de ooghoeken de middelste kleur links. De oogschaduws hebben een geweldige pigmentatie en blenden ook erg fijn met elkaar zonder kleur te verliezen. Ik vind het een erg mooie en geslaagde look geworden!

MUA 6 Shade Palette

De MUA 6 Shade Paletten zijn te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen voor € 4,49 per stuk. Wat vinden jullie van deze leuke en compacte oogschaduw doosjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 januari 2018 at 06:52

  Mooie look had je gemaakt!

 • Reply
  Susan
  18 januari 2018 at 09:30

  Tweede palette is mijn favoriet! Prachtige kleuren.

 • Reply
  Rachel
  18 januari 2018 at 09:33

  rent naar het kruidvat straks hahah waar je de look mee hebt gemaakt vind ik super mooi!!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 januari 2018 at 09:46

  Mooie looks, ziet er goed uit!

 • Reply
  Esra | Lipstick Addict
  18 januari 2018 at 10:53

  Dat ziet er heel goed uit, mooie ooglook ook! X

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  18 januari 2018 at 11:38

  Ik vind ze er erg goed uitzien! De look die je hebt gemaakt is ook mooi!

 • Reply
  femketje
  18 januari 2018 at 12:45

  die rusted wonders is echt mooi!

 • Reply
  TypischKim
  18 januari 2018 at 13:13

  Het Rusted Wonders palette vind ik erg mooi!

 • Reply
  Britt
  18 januari 2018 at 14:34

  Het Rusted Wonders palette is inderdaad heel erg mooi!

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  20 januari 2018 at 16:01

  Vooral het tweede palette spreekt me erg aan! Matte kleuren bij goedkopere merken vallen inderdaad vaak een beetje tegen, zo jammer! Mooie look heb je gemaakt ook!

 • Reply
  aboutsbstyle
  25 januari 2018 at 20:00

  de look die je gemaakt heb is erg mooi, de kleuren zijn goed zichtbaar. liefs soraya

 • Laat een reactie achter