MORPHE krijgt een winkel in Nederland!

MORPHE krijgt een winkel in Nederland!

Heel erg goed nieuws voor de Morphe fans, Morphe opent deze herfst haar eerste winkel op het Europese vasteland in de Kalverstraat in Amsterdam. De opening van de spectaculaire winkel staat gepland voor medio oktober van dit jaar. In de winkel zijn wereldwijde bestsellers te vinden, co-creaties met influencers en favoriete items van beroemdheden.

Ik ken het merk uit de filmpjes van Nikkie Tutorials, ik was altijd erg onder de indruk van de kwaliteit van de prachtige paletten en de mooie kwasten die ze hadden. Je kon het natuurlijk altijd wel bestellen, maar de producten had ik nog nooit in het echt gezien. Tot vorig jaar in Amerika, toen was ik mijzelf aan het verlekkeren bij al die prachtige producten. Maar goed nieuws, nu kunnen wij dat ook gewoon in onze eigen hoofdstad Amsterdam!

Half oktober gaat de winkel open aan de Kalverstraat. Hier vind je onder andere het Morphe assortiment maar ook Beauty Bakerie, PLouise, SUVA Beauty, NABLA, Flutter Lashes, House of Lashes, Lashes in a Box en Marmalade Nails (deze merken vallen ook allemaal onder Morphe).

Morphe wordt online verkocht en in 52 winkels in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en de EU. Andere merken uit de Morphe familie zijn ook verkrijgbaar in meerdere landen en Morphe winkels. Mochten jullie in de buurt zijn, nemen jullie dan ook een kijkje?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Huda Beauty vanaf oktober te koop bij ICI Paris XL | byAranka.nl
  25 september 2020 at 14:27

  […] Ik kondigde van de week al aan dat Morphe een eigen winkel in Nederland krijgt, maar ik heb nog meer goed nieuws. Want vanaf nu is ook Huda Beauty te koop in Nederland en […]

 • Reply
  Lisa
  27 september 2020 at 17:17

  Een kijkje nemen? In deze tijd naar een code rood gebied reizen om niet-noodzakelijk te winkelen? Aranka waar zit je gezonde verstand? Ben dol op dit soort winkels en wil altijd alles besnuffelen maar nu even (of langer) niet!!

 • Reply
  Kelly
  28 september 2020 at 16:34

  Zo leuk! Zodra we weer naar Amsterdam mogen reizen ga ik zeker kijken. :)

 • Laat een reactie achter