Search
Close this search box.

Moroccanoil Root Boost Volume Spray

Moroccanoil Root Boost Volume Spray

Een eeuwig haar probleem is bij mij het ontbreken van volume. Ik heb dun en fijn haar wat het liefst gewoon recht naar beneden hangt zonder enig volume. Sinds kort föhn ik het iedere dag en kan wel zeggen dat het sinds dien zeker wel beter is, maar het zou beter kunnen. Nu kreeg ik van veel mensen de Moroccanoil Root Boost aangeraden en was hier heel erg benieuwd naar!

Moroccanoil Root Boost Volume Spray

Van velen hoor ik altijd dat Moccoranoil een heilig merk is, de producten zouden fantastisch zijn, Alleen zelf heb ik nog nooit wat van dit merk geprobeerd. Ik vind het best prijzig en ik koop het liefst mijn producten in de winkel en hier verkopen ze het nergens in de buurt. Het product ziet er in ieder geval mooi uit en het straalt ook echt wat uit. Maar ik zou aan de buitenkant niet raden dat het een spray van € 30,00 is.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Moroccanoil Root Boost Volume Spray
Moroccanoil Root Boost Volume Spray

Deze spray is bedoeld om het haar meer volume vanaf de haaraanzet te geven. Moroccanoil Root Boost geeft een krachtige stimulans aan de haarwortels als basis voor het föhnen. Het product verdikt het haar, zorgt voor meer volume en veerkracht en houdt het haar langdurig in model voor een natuurlijk uitziende finish. Root Boost is verrijkt met anti-oxidantrijke arganolie en is uitermate geschikt voor fijn tot normaal haar. Deze krachtige spray houdt statisch haar onder controle en zorg voor een natuurlijke en volle finish met meer glans.

Moroccanoil Root Boost Volume Spray

De spray zit in een normale spray verpakking maar heeft wel een ander soort opzetstukje waardoor je het gemakkelijk bij je haaraanzet kan aanbrengen. Het werkt als volgt:

 • Schudt goed voor gebruik en spray de Moroccanoil Root Boost op handdoekdroog haar bij de haaraanzet.
 • Föhn na gebruik het haar in delen droog met behulp van een ronde borstel.
 • Breng hierbij de borstel omhoog, weg van de hoofdhuid
Moroccanoil Root Boost Volume Spray

De spray komt er uit als een soort van mousse wat daarna veranderd in gewoon transparant ‘water’. Je brengt het aan tussen de haarwortels en daarna masseer ik het even goed in met mijn vingers. Het heeft echt een heerlijke geur en je hebt helemaal niet zo veel nodig. Ik denk dat je dus een hele tijd met deze fles doet. Wat trouwens ook wel mag voor dat geld.

Daarna föhn ik mijn haar eerst een beetje droog met de gewone föhn en daarna met de borstel.

Moroccanoil Root Boost Volume Spray

En dan is dit het resultaat, een coupe met lekker veel volume. Ik ben best wel onder de indruk van dit spul. De hele dag heb ik namelijk volume gehad en als het weer een beetje plat was gaan zitten masseerde ik het weer een beetje en had ik volume. Het beste vind ik nog dat mijn haar niet stug of vettig aan ging voelen, je voelt gewoon niet dat er product in je haar zit! Ja, ik ben erg blij met deze Moroccanoil Root Boost Volume Spray.

Moroccanoil Root Boost Volume Spray

Zoals ik al zei is de Moroccanoil Root Boost Volume Spray zeker geen goedkoop product, voor zo een fles betaal je € 30,00 wat ik persoonlijk erg veel geld vind. Het doet wat het belooft en het is echt een heel erg fijn product. Dan rest alleen nog de vraag of je daar zoveel geld voor uit wilt geven.

De Moroccanoil Root Boost Volume Spray is onder andere te koop bij de Bijenkorf en verschillende salons.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Poehh, 30 euro… Ik heb enige tijd geleden een Volume Boost Spray van Balea bij DM in Duitsland gekost. De prijs is slechts € 1,45. Als ik het product heb gebruikt, is mijn coupe zichtbaar voller.

 2. Zo dat is nogal prijzig.
  Ik hou van beautyproducten etc. waarin marocanoil verwqerkt is maar niet om zoveel te moeten betalen.
  Mijn portemonnee doe ik dan heel veel pijn….

  Xoxo

 3. dit is super spul!! heb er ook een keer een fles van gehad en wat gelijk verkocht :D. het is duur maar het doet zijn werk en dan maakt het mij niet uit wat het kost

 4. Ik heb zelf ook de Maroccanoil. Het is wel een heel fijn product maar ik vind het wel jammer dat er veel siliconen inzitten. Het 2de ingrediënt is wel Maroccanoil maar voor de prijs van dit merk had ik dat niet verwacht.

 5. Inderdaad best aan de prijs! Maar goed, als het dan ook echt doet wat het belooft, dan is het dat soms wel waard. Ik heb bijvoorbeeld al heel lang de olie van Maroccanoil. Ooit gekregen en doe er super lang mee. Heb wel eens een goedkope olie gekocht en die deed echt niks voor mijn haar.

 6. Deze root boost is inderdaad fijn spul en je doet er lang mee. Gebruik je de Dyson föhn nog? En zo ja, welke opzetstukken gebruik je het meest? Ik heb een nieuwe föhn nodig en twijfel tussen de gewone van Dyson en de airwrap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *