Monica Geuze & Danique lanceren beautylijn bij Kruidvat

Automatische concepten

Ik denk dat iedereen Monica Geuze en Danique Bossers wel kent. Samen hebben ze het sierraden merk MEAUXMEAUX opgericht. Maar nu gaan ze een stapje verder, MEAUXMEAUX komt namelijk met een exclusieve beautylijn die bij de Kruidvat te koop zal zijn. Ik vertel je er snel meer over met bijbehorende producten!

Automatische concepten

MEAUXMEAUX BEAUTY heeft de handen ineengeslagen met top professionals uit de internationale beautybranche om tot de juiste producten te komen. Het resultaat? Drie beautykits met onmisbare producten voor het creëren van verschillende looks, want wie wil er nou iedere dag hetzelfde uitzien? 

Naast de beautykits lanceert MEAUXMEAUX BEAUTY nog drie verzorgende producten: een uniek gezichtsmasker, een glossy lip, eye & facebalm en een setting spray. Het masker was je er niet af, maar fungeert direct als een verzorgende primer die je als basis voor je look aanbrengt. Verkrijgbaar in twee varianten: matte en glow. De glossy lip, eye & facebalm verzorgt, beschermt en geeft een glanzend effect. En last but not least: een setting spray om je make-up te fixeren zodat je er de hele dag perfect uitziet. Net als het masker is ook de spray in twee varianten: matte of glow. Ook deze producten zijn allemaal 100% vegan en ruiken heerlijk.

Automatische concepten

NUDE, RED & GOLD

Voor welke look ga jij vandaag? Nude, red of gold? Iedere MEAUXMEAUX beautykit is verschillend qua kleur en bevat ieder een zwarte volume mascara, liquid lipstick en een onmisbare highlighter. Alle producten zijn 100% vegan, niet op dieren getest en scherp geprijsd.

Beautykits:

 • Send Me Nudes € 14,95 – een nude highlighter, matte liquid lipstick en een volume mascara.
 • Red Velvet € 14,95 – een highlighter, matte rode liquid lipstick en een volume mascara.
 • Goldmember € 14,95 – een highlighter, een liquid lipstick en een volume mascara.

Skincare producten:

 • Pre make-up mask € 5,95 – een leave on masker. Dit masker breng je 10/15 minuten aan voordat je make-up opbrengt.
 • Lip, eye & face balm € 12,95 – een alles in één crème. Hét wondermiddel voor in je tas: je kunt ermee highlighten en verzorgen.
 • Setting Spray 12,95 – een spray waarmee je make-up kunt fixeren nadat je het hebt opgebracht. Hij is in twee varianten, matte en glow.
Automatische concepten

MEAUXMEAUX BEAUTY is vanaf 23 november exclusief verkrijgbaar in bijna alle Nederlandse Kruidvat-filialen en natuurlijk via Kruidvat.nl. De collectie is limited edition dus op=op! Wat vinden jullie van de collectie?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Kelly
  21 september 2020 at 10:32

  Ik vind het zelf een beetje cheap ogen, ik vind het ook jammer dat iedereen zomaar een make-up lijn opstart.

 • Reply
  Loes
  21 september 2020 at 17:36

  Eerlijk gezegd heb ik er na het fiasco van de Kruidvat make-uplijn niet al te veel vertrouwen in. Ben ook, net als Kelly, van mening dat het jammer is dat iedere Youtuber een make-uplijn start. Ben beslist geen bewonderaar van Monica Geuze en van de ander heb ik zelfs nog nooit gehoord. Ben wel heel benieuwd hoe e.e.a. te zijner tijd door de beautyvloggers beoordeeld gaat worden.

 • Reply
  Gerda
  22 september 2020 at 04:02

  Wat een ranzige foto’s, voor mij reden vooral niks uit deze lijn te kopen!

  • Reply
   Lisa
   22 september 2020 at 16:40

   Ranzig is misschien een beetje groot woord, maar dit is natuurlijk een ongelooflijk stel domme leeghoofdjes die hun leven besteden aan “schone schijn” en instagram, youtube etc. Dan kun je dit soort rare plaatjes natuurlijk verwachten, ook al zullen ze zich dit keer niet zelf gefotografeerd hebben.

 • Reply
  Daisy
  24 september 2020 at 21:02

  Ik ken ze niet, maar het lijken me van die Kardashian wanna-be’s. Ze zien er behoorlijk “cheap in the sales” uit en ik verwacht dus dat de kwaliteit van hun beauty lijn hetzelfde is.

  Ik ben eigenlijk al die “influencers” met hun eigen product een beetje beu.

  • Reply
   Loes
   29 september 2020 at 16:45

   HELEMAAL MEE EENS!! Overigens ook van zangeresjes, soapies, sportfiguren etc. wat hebben zij met beauty te maken? Eigenlijk niets maar tegen het juiste hoge bedrag zijn ze graag bereid hun naam hieraan te verbinden al hebben ze het potje, flesje nog nooit van dichtbij gezien.

  Laat een reactie achter