Zoek
Sluit dit zoekvak.

Molton Brown The Bath & Body Treasures Collection

 photo Molton6_zpsffc67455.png

Speciaal voor de kerst pakt Molton Brown uit met twee luxueuze cadeausets en twee limited edition geurlijnen. Een feest voor oog, neus en huid. Heerlijk om cadeau te geven en te krijgen… Het bestaat uit een ontzettend leuke en luxe doos vol met heerlijke producten voor in de badkamer. Je hebt keuze uit een douche/bath & body pakket en douche/bath pakket. Ik ontving het prachtige The Bath & Body Treasures Collection pakket, die echt als een kerstcadeautje aan kwam.

 photo Molton_zps6a79c61c.png

Molton Brown (bad- en bodyproducten, kaarsen, parfums, huid-, haar- en handverzorging) is al sinds 1973 op-en-top Engels en een internationaal icoon. Opvallend zijn de sprankelende kleuren en bijzondere geuren. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van parfumeurs en huiddeskundigen met kostbare en zeldzame ingrediënten van over de hele wereld. Deze ‘London Connoisseurs’ mixen de ingrediënten met kennis, jarenlange ervaring én een vleugje Britse humor.

 photo Molton2_zps4e6cd020.png

Wordt het de Pink Pepperpod, de Gingerlily, de Ylang Ylang, de Templetree, Suma Ginseng of Japanese Orange? Waarom niet allemaal!? 6 heerlijke body washes èn bijbehorende body lotions bijeen. De prachtige doos die versierd is met een prachtige strik heeft het allemaal. Op de achterkant staat allemaal vermeld wat er in de doos zit en natuurlijk met uitgebreide ingrediënten informatie. De doos bevat 6 heerlijke douche en bad gels en 6 bijpassende bodylotions, zodat je na het douchen of badderen je nog lekker kunt verzorgen met een bodylotion.

 photo Molton3_zps9d7aee25.png

Zo ziet de inhoud van de box eruit. Ziet het er niet ontzettend mooi en luxe uit? Er zijn echt geweldige geuren in de set die denk ik iedereen wel lekker vind. De geuren zijn subtiel en goed draagbaar. Ze hebben allemaal echt hun eigen geur maar zijn niet overheersend. Je ruikt echt dat het betere producten zijn met unieke en luxe geuren voor onder de douche of bad.

 photo Molton4_zps91629f2f.png

Mijn favoriete geuren uit de set zijn moeilijk te kiezen omdat ik ze eigenlijk allemaal wel heel erg lekker vind maar als ik moet kiezen dan ga ik toch voor Templetree een typische geur uit Loas. Leuk is dat het geuren zijn op steden en landen is gebaseerd. En dat ruik je ook zeker wel terug.

 photo Molton5_zpsb517a47c.png

Lieve flesjes niet? Ik denk dat je hier zeker iemand een groot plezier mee kan doen voor kerst of sinterklaas. Ze staan in ieder geval heel erg leuk op de rand van je badkuip!

 photo Molton1_zps244ca2c2.png

Molton Brown is een wat exclusiever merk en is dus niet overal te verkrijgen. In Nederland en België is het te verkrijgen in een aantal exclusievere winkels en natuurlijk kun je het online vinden. Om te weten waar ze het verkopen moet je eventjes op de Babassu Brands website kijken. Deze set is tijdelijk te koop voor € 52,90. Zeker geen koopje maar dan heb je wel echt een prachtig luxe set voor de kerstdagen!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Molton brown is echt een HEER-LIJK merk! Vooral de pink pepperpod en de ylang ylang duo’s zijn echt verrukkelijk. Jammer genoeg heb ik ze beide al opgemaakt en zijn ze niet echt goedkoop :(

  2. ooh wat een leuke set zeg :)
    ook heel schattig zulke mini’s,wel jammer dat ze zo prijzig zijn anders had ik graag zo’n set willen halen :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *