Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moleskine Style Journal

Kennen jullie het notitieboeken merk Moleskine? Zo nee, dan laat ik je nu kennis maken met een aparte lijn van hun, de Moleskine Passions en daarvan het Style Journal boek. Moleskin is een wat duurder maar kwalitatief ontzettend goed merk voor een notitieboek. Maar Moleskine heeft dus iets leuks, een Passions lijn, voor echte liefhebbers voor een bepaald onderwerp. Deze is bijvoorbeeld voor echte fashionista’s, als je fashion aantekeningen kun je hier perfect in kwijt!

Het notitieboek is in A5 formaat en heeft een prachtige strakke en luxe vormgeving. Je hebt echt het idee dat je kwaliteit in je handen hebt. Het boekt heeft een prachtige kaft met daarin allemaal kledingstukken gedrukt. Het boek wordt dichtgehouden door een stevig elastiek.

Het boekje begint vol met handige feiten, zoals alle kleding maten. De maten vergelijken ze met alle landen. Dus mocht je naar een ander land gaan en de maten lopen niet hetzelfde als hier heb je altijd een handig schema bij de hand en kan je zo zien welke maat je moet hebben. Ook worden alle wasvoorschriften en andere icoontjes uitgelegd. Ook alle kleuren staan uitgelegd zo weet je ongeveer waar je aan moet denken.

Je outfit die je kan beoordelen op weer, seizoen en je kan er nog leuke noties bij geven.

Hoe en wanneer je een outfit hebt gedragen met een rating erbij.

Outfit die je aangehad hebt en daarnaast is ruimte voor foto’s.

Een soort wishlist voor kleding.

Voor de rest zijn er allemaal tabbladen waar je je informatie kwijt kan. Hierboven zie je de inhoud van de tabbalden: Wardrobe Organiser, Outfits, Trends, Events, Wishes & Gifts en Adressen.

Achter de standaard tabbladen is nog veel ruimte over voor eigen imput. Deze tabjes zijn leeg en kan je zelf een leuke invulling geven.

De tabbladen hebben lijntjes papier of wat grotere blokken.

Achterin het boekje zit nog een handige opbergruimte voor eventueel bonnetjes, foto’s of knipsels.

Ook zitten er stickers bij om je outfit of stijl nog wat duidelijker te maken.

Al met al is de Moleskine Style Guide een perfect kado voor jezelf of als verjaardagskado voor iemand anders. De Moleskine Style Guide is te koop voor € 19,00 op Cadeau.nl mocht je toch liever voor een Passion voor films, reizen of andere interesses gaan, die zijn er ook!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Dat boekje heb ik nu ook, leuk is die hè? Momenteel is hij nog leeg bij mij, maar daar komt (hopelijk vandaag) snel verandering in. Haha, ik krijg al helemaal zin er aan te werken. :D

  2. Wat leuk!! Vooral dat je er ook nog andere versies van hebt. Ik ga snel eens een kijkje nemen op de site! Lijkt me leuk om cadeau te doen aan mijn broer, het boekje over de films!

  3. Lijkt me heel erg leuk, maar ik hou dit helaas niet echt vol denk ik. Ben allang blij dat ik het bloggen nu zo lang volhoud, dat is al een wonder voor mij, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *